Apocalypse_
Profesör
Selamlar S9+ kullanıyorum malum telefon fiyatları bayağı yükseldi S20 6.500 TL ona o kadar para vermek istemiyorum. Sizce S9+dan Poco X3 NFC ye geçilir mi ? Beni 4 yıl götürür mü?
Poco X3 Tanıdık Bir Abimde Var Arayüzünde Ufak Kasmalar Ve Kamera Açılırken Ekran Kararması gibi sorunlar varmış.Sizin Yerinizde Olsam Redmi Note 10 Pro'yu Beklerim.Selamlar S9+ kullanıyorum malum telefon fiyatları bayağı yükseldi S20 6.500 TL ona o kadar para vermek istemiyorum. Sizce S9+dan Poco X3 NFC ye geçilir mi ? Beni 4 yıl götürür mü?
Poco X3 orta seviye bir cihaz.Götüreceği maksimum 3 yıl.(onunda garantisi yok) 4 yıl performans istiyorsan S10 lite yada P30 almanı tavsiye ederim.Selamlar S9+ kullanıyorum malum telefon fiyatları bayağı yükseldi S20 6.500 TL ona o kadar para vermek istemiyorum. Sizce S9+dan Poco X3 NFC ye geçilir mi ? Beni 4 yıl götürür mü?
Açıkçası sınır yok iPhone 12'de alabilirim ama, bir telefona o kadar vermek istemiyorum pek.Tam bütçeniz nedir daha iyi cihaz vardır illaki
İlk defa duydum bu markayıRealme 7 de düşünülebilir.
Anlaşıldı zaten bu kadar özellikli telefonun ucuz olması normal değilPoco X3 Tanıdık Bir Abimde Var Arayüzünde Ufak Kasmalar Ve Kamera Açılırken Ekran Kararması gibi sorunlar varmış.Sizin Yerinizde Olsam Redmi Note 10 Pro'yu Beklerim.
10.0000 ₺Tam bütçeniz ve öncelikleriniz ne?
Oppo Reno4 Pro ne diyorsunuzPoco X3 orta seviye bir cihaz.Götüreceği maksimum 3 yıl.(onunda garantisi yok) 4 yıl performans istiyorsan S10 lite yada P30 almanı tavsiye ederim.
TeşekkürlerGeçmeye değmez
S9+ ile Poco X3 eş neredeyse. Geçilmez.Selamlar S9+ kullanıyorum malum telefon fiyatları bayağı yükseldi S20 6.500 TL ona o kadar para vermek istemiyorum. Sizce S9+dan Poco X3 NFC ye geçilir mi ? Beni 4 yıl götürür mü?
Oppo Reno 4 serisi iyi Aynı şekilde Alt Markası Realme 7 SerisideAçıkçası sınır yok iPhone 12'de alabilirim ama, bir telefona o kadar vermek istemiyorum pek.
Oppo Reno4 Pro ne diyorsunuz?
İlk defa duydum bu markayı
Anlaşıldı zaten bu kadar özellikli telefonun ucuz olması normal değil
10.0000 ₺
Oppo Reno4 Pro ne diyorsunuz
Teşekkürler
Peki beyler Oppo reno 4 pro önerir misiniz
Realme 7 Oppo marka, yanıltmasın.Açıkçası sınır yok iPhone 12'de alabilirim ama, bir telefona o kadar vermek istemiyorum pek.
10.0000 ₺
Teşekkürler
Cihaz güzelde 4 yıl götürür mü? emin değilim.S10 lite yada P30 aldığında 4 yıl performans garantisini Oppo reno 4 pro da veremem.Ben büyük paralar vermek istemiyorum.Orta seviye cihaz alayım işimi görsün diyorsan Oppo reno 4 pro yerine A72 almanı tavsiye ederim.A72 de 90hz ekran hızı,dolby destekli Stereo hoparlör,kamerada ois gibi amiral gemisini andıran özelliklere sahip.Açıkçası sınır yok iPhone 12'de alabilirim ama, bir telefona o kadar vermek istemiyorum pek.
10.0000 ₺
Teşekkürler
10.0000 ₺
Oppo düşünüyorsanız **** X2 olabilir ama bir telefona 10 bin verilir mi? Ben tavsiye etmem. Sizin de amiral gemisi almak gibi bir düşünceniz yok anladığım kadarıyla. 6000'e Reno3 Pro öneririm. Kamerası, ekranı, işlemcisi, elde premium hissiyatıyla çok dengeli bir cihaz.Peki beyler Oppo reno 4 pro önerir misiniz
10k bütçeye poco x3 ne alaka10.0000 ₺
O fiyata iPhone 12 64GB almanızı öneririm. 2021'in en iyi telefonu. O fiyatlara çıkmışken Xiaomi , Realme gibi markalar almak saçmalık.10.0000 ₺