S8 sorunlu mu

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Arkadaşlar 6s im sert darbe sonucunda yamuldu açılmıyor artık. S8 almak istiyorum ama hoparlörü sorunlu deniliyor pembe ekran varmış hızlı şarj sorunu varmış. Ben hızlı şarjı çok kullananacağımı sanmıyorum. Pembe ekran da güncelleme ile çözülmüş galiba ama hoparlör sorunu benim için önemli sık müzik dinleyen birisiyim. Ne yapsam ki bi beğendiğim s8 var bi de 7 plus iPhone mdan çok memnundum şarj dışında ama ön kamerası çok kötüydü hafızam yetmiyordu ios dan android de alışmak benim için problem değil ama s8 i çok beğendim ama 3-4 sene beni götürmesi lazım. Ve de sorunlu olmasından çekiniyorum ne almalıyım sizce lg Sony istemiyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Evet sorunlu Note 7yi cektirttiler S8 ile uğraşıyorlar.
S8 kulübünde 3 kişi sorun yaşadı 3üde değişim aldı.
Hızlı şarj sorun değil samsung Yusuf Yusuf hareketleri yüzünden ekran açıkken hızlı şarjı kapatıyor isinmiyoruz algısı yaratacak Note 7 olayından sonra
Pembe ekran sorunu yok renk profilleri düzeltildi .
S8 seni 4 sene götürür Note 4 şuan daha stabil samsungun optimizasyonu exynosa göre kötü yaptığı snapdragonds bile Ram yönetimi de yeterince iyi değil snapdragonda(Trye exynos geliyor )

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Evet sorunlu Note 7yi cektirttiler S8 ile uğraşıyorlar.
S8 kulübünde 3 kişi sorun yaşadı 3üde değişim aldı.
Hızlı şarj sorun değil samsung Yusuf Yusuf hareketleri yüzünden ekran açıkken hızlı şarjı kapatıyor isinmiyoruz algısı yaratacak Note 7 olayından sonra
Pembe ekran sorunu yok renk profilleri düzeltildi .
S8 seni 4 sene götürür Note 4 şuan daha stabil samsungun optimizasyonu exynosa göre kötü yaptığı snapdragonds bile Ram yönetimi de yeterince iyi değil snapdragonda(Trye exynos geliyor )
Hocam yani s8 alayım mı sence?

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
Yedek telefonun varsa paranda varsa Note bekle
--- Gönderi Güncellendi ---
Dün telefonu inceledim bu kadar küçük olacağını dusunmezdim tasarımı iyi yapmışlar
--- Gönderi Güncellendi ---
Beklemem diyorsan s8 al
Keşke bekleme imkanım olsa aslında Note 7 de çok hoşuma gitti ama patlama olayı yüzünden güzelim telefona yazık oldu. Peki dediğim sorunlar çözülür mü yazılım ile. Ben de iPhone da donma sorunu yaşadım zaten. Küçük sorunlar sıkıntı değil yeterki çok hüyük sorunlar olmasın.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Keşke bekleme imkanım olsa aslında Note 7 de çok hoşuma gitti ama patlama olayı yüzünden güzelim telefona yazık oldu. Peki dediğim sorunlar çözülür mü yazılım ile. Ben de iPhone da donma sorunu yaşadım zaten. Küçük sorunlar sıkıntı değil yeterki çok hüyük sorunlar olmasın.
S8in bir sorunu yok ki düzeltilmesi gereken bir sorunu olsuın gir kulübe ne sorun olmuş servise gidene nasıl tepki vermişler sor. Havadan uyduruyorları. iPhone 7 nin de işlemcisi tıslıyor. Sesi geriden kaydediyor videolarda bundan bahseden yok mesela S8i al geç. İmkanın varsa Samsungun kendi mağazasından al geç. Hepsi buradada ise 3700-3600 arasında değişiyor ordanda bakabilirsin. Samsungun mağazasından da alabilrisin

--ProofStriker

Profesör
Reaksiyon puanı
764
S8in bir sorunu yok ki düzeltilmesi gereken bir sorunu olsuın gir kulübe ne sorun olmuş servise gidene nasıl tepki vermişler sor. Havadan uyduruyorları. iPhone 7 nin de işlemcisi tıslıyor. Sesi geriden kaydediyor videolarda bundan bahseden yok mesela S8i al geç. İmkanın varsa Samsungun kendi mağazasından al geç. Hepsi buradada ise 3700-3600 arasında değişiyor ordanda bakabilirsin. Samsungun mağazasından da alabilrisin
Tamam hocam teşekkürler.