S8 portre modu

akifsekers8+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Iyi akşamlar dostlar. S8 modeline portre modu gelecek mi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

TeknoBoss32

Profesör
Reaksiyon puanı
494
Iyi akşamlar dostlar. S8 modeline portre modu gelecek mi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
ben öyle bir şey duymadım.ama google'ın fotoğraf uygulaması apk çıktı telefon destekliyorsa bakabilirsin olur mu bilmiyorum

Çagatay Keser

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Yazılımsal olarak getirilmeye çalışıyo diye biliyorum google apk uygulaması var ben android 7.1 sürümünün çalıştırdığı sürümu indirdim çok güzel yapıyo bokeh efektini ama çözünürlük 1920x1080 oluyo sanırım belki yeni versiyonlarında o sorun çözülmüştür kalitesi arttırılmıştır google camera apk diye arat apk mirror sitesinde tüm sürımleri bulunuyo

akifsekers8+

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Eyvallah kardeşim. Peki bana indirdiğin apk nın adresini buradan cevap olarak yazabilor misin sana zahmet. S8 plus için (android 7.0)

Çagatay Keser

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Nasıl çalışacak peki kardeşim sana zahmet bi açıklar mısın?
Normal google playdan camera uygulamasi indirdiginde ne kullanıyosan aynı durum geçerli bokeh efekti için fotoğrafı çekip telefonu az biraz yukarı kaydırıyosun zaten uygulamayı açıp ozelligi etkinlestirince kendisi ogretici gosteriyo ama dedigim gibi cozunurlugu malesef dusuk