akifsekers8+
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 15
Iyi akşamlar dostlar. S8 modeline portre modu gelecek mi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
ben öyle bir şey duymadım.ama google'ın fotoğraf uygulaması apk çıktı telefon destekliyorsa bakabilirsin olur mu bilmiyorumIyi akşamlar dostlar. S8 modeline portre modu gelecek mi? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Rica ederim dostum ulaştırırımEyvallah kardeşim. Peki bana indirdiğin apk nın adresini buradan cevap olarak yazabilor misin sana zahmet. S8 plus için (android 7.0)
Tamam kardeşim bekliyorum. Peki bu indirecegimiz dosya telefonun kendi kamera uygulaması ile çalışıyor mu?Rica ederim dostum ulaştırırım
Yok entegre çalısmazTamam kardeşim bekliyorum. Peki bu indirecegimiz dosya telefonun kendi kamera uygulaması ile çalışıyor mu?
Nasıl çalışacak peki kardeşim sana zahmet bi açıklar mısın?Yok entegre çalısmaz
Normal google playdan camera uygulamasi indirdiginde ne kullanıyosan aynı durum geçerli bokeh efekti için fotoğrafı çekip telefonu az biraz yukarı kaydırıyosun zaten uygulamayı açıp ozelligi etkinlestirince kendisi ogretici gosteriyo ama dedigim gibi cozunurlugu malesef dusukNasıl çalışacak peki kardeşim sana zahmet bi açıklar mısın?