ertugrul1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 33
S8 plus alınır mı
Alınmaz, bütçenizi belirtirseniz öneride bulunabiliriz?S8 plus alınır mı
3000tl
Onunda kamerası ısınıyorMi 9T öneririm.
Hocam mi 9t donanımsal olarak daha iyi bir cihaz çünkü. S8 plus 2 yıllık hatta 3 olacak. Elbette kötü bir cihaz değil ama eskimiş bir cihaz.Onunda kamerası ısınıyor
Başka ne öneriyorsunuz
S8 plus neden kötü anlamadım
5 yıl hangi Android telefon gider ki ? Bende Note 5 var, 3 sene oldu alalı, bir an önce değiştirmeye bakıyorum. Bataryasını 2 kez değiştirdim, donma-kasma problemleri var. Kamera olarak da geride kalıyor artık, güncel oyunlarda kasma ve ısınma problemleri var. S8+'ı şu an alan biri 3. senesini doldurmadan satars8 plus kullanıcısıyım kamera şuanki amiral gemisi telefonlara göre kötü onun haricinde rahat 5 yıl gider diye düşünüyorum
ben 4 sene kullanmayı planlıyorumBence alınabilir hala ama sizi çok uzun yıllar götürmez onun yerine Mi 9T alırsanız daha uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.
görmemiş olabilirim kususra bakmayaınben 4 sene kullanmayı planlıyorum
Bu arada ben Mİ9T'ye 30 kasım'da geçtim 5 gün sonra 1.ayını dolduracak gerçi seni konuma etiketlemiştim de görmedin sanırım
Mi9T haricinde F/P olarak RN8 PRO önerebilirim.görmemiş olabilirim kususra bakmayaın
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka ne telefon ne öneririsiniz
Ben size demedim size deseydim alıntılardım ben ardgrbz nickli kullanıcıyı alıntıladımgörmemiş olabilirim kususra bakmayaın
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka ne telefon ne öneririsiniz
fiyatina bagli suan gunumuz icin kotu bir cihaz degil performans yonunde gunumuzun orta seviye cihazlarının gerisinde degil ama pil konusunda kotu cihazS8 plus alınır mı
Yok hocam görmedim hayırlısı olsun. Nasıl kullanımı, memnun musun ?ben 4 sene kullanmayı planlıyorum
Bu arada ben Mİ9T'ye 30 kasım'da geçtim 5 gün sonra 1.ayını dolduracak gerçi seni konuma etiketlemiştim de görmedin sanırım
5 yıl hangi iphone gider sen şaka mısın5 yıl hangi Android telefon gider ki ? Bende Note 5 var, 3 sene oldu alalı, bir an önce değiştirmeye bakıyorum. Bataryasını 2 kez değiştirdim, donma-kasma problemleri var. Kamera olarak da geride kalıyor artık, güncel oyunlarda kasma ve ısınma problemleri var. S8+'ı şu an alan biri 3. senesini doldurmadan satar
S8 plus iyi cihaz ama android 10 almayacak. Mi9t öneririmOnunda kamerası ısınıyor
Başka ne öneriyorsunuz
S8 plus neden kötü anlamadım
Bunu 5 yıllık 6s+'dan yazıyorum ve ön kamerası dışında (2015'te de rezalet idi, değişen yok halen rezalet) herşeyi ile günümüzde halen geçerli bir cihaz.5 yıl hangi iphone gider sen şaka mısın![]()
sanmıyorum 6s in batarya ve işlemci şuana uygun değilBunu 5 yıllık 6s+'dan yazıyorum ve ön kamerası dışında (2015'te de rezalet idi, değişen yok halen rezalet) herşeyi ile günümüzde halen geçerli bir cihaz.
Teşekkür ederim hocamYok hocam görmedim hayırlısı olsun. Nasıl kullanımı, memnun musun ?
neden gitmesin benim İPhone 5s tam 5 sene gitti5 yıl hangi iphone gider sen şaka mısın![]()
5s zamanında çok iyi telefondu. O zamanlar android telefonlar iyi değildi.5S kraldır bu arada. Herkes anlamaz.
galaxy mini 2 ilk android telefonumdu5s zamanında çok iyi telefondu. O zamanlar android telefonlar iyi değildi.
sadece kullananlar anlar ilk 3 sene severek kullandım ama son 2 sene bana lanet ettirdiİphone tercih et.
5S kraldır bu arada. Herkes anlamaz.
İslemci konusunda halen daha güncel oyunları RN7’den düzgün (arkadaşımda olduğundan karşılaştırmıştık) bir şekilde çalıştırıyor (elektrikli sobaya dönüyor 1 saatin sonunda orası ayrı), bendeki Plus modeli olduğundan biraz daha avantajım var pil konusunda ama evet günümüzdeki Android cihazların kapasitesi yer yer 2 kati artık (ama kötü bir pil performansı yok, 7 saat ekran almışlığım var bu bataryayla).sanmıyorum 6s in batarya ve işlemci şuana uygun değil