• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

S8 plus

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Bence alınabilir hala ama sizi çok uzun yıllar götürmez onun yerine Mi 9T alırsanız daha uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.

thebow68

Asistan
Reaksiyon puanı
55
s8 plus kullanıcısıyım kamera şuanki amiral gemisi telefonlara göre kötü onun haricinde rahat 5 yıl gider diye düşünüyorum

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
s8 plus kullanıcısıyım kamera şuanki amiral gemisi telefonlara göre kötü onun haricinde rahat 5 yıl gider diye düşünüyorum
5 yıl hangi Android telefon gider ki ? Bende Note 5 var, 3 sene oldu alalı, bir an önce değiştirmeye bakıyorum. Bataryasını 2 kez değiştirdim, donma-kasma problemleri var. Kamera olarak da geride kalıyor artık, güncel oyunlarda kasma ve ısınma problemleri var. S8+'ı şu an alan biri 3. senesini doldurmadan satar

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Bence alınabilir hala ama sizi çok uzun yıllar götürmez onun yerine Mi 9T alırsanız daha uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz.
ben 4 sene kullanmayı planlıyorum
Bu arada ben Mİ9T'ye 30 kasım'da geçtim 5 gün sonra 1.ayını dolduracak gerçi seni konuma etiketlemiştim de görmedin sanırım

ertugrul1903

Asistan
Reaksiyon puanı
33
Bu arada ben Mİ9T'ye 30 kasım'da geçtim 5 gün sonra 1.ayını dolduracak gerçi seni konuma etiketlemiştim de görmedin sanırım
görmemiş olabilirim kususra bakmayaın
Mesaj otomatik birleştirildi:

başka ne telefon ne öneririsiniz

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
görmemiş olabilirim kususra bakmayaın

başka ne telefon ne öneririsiniz
Ben size demedim size deseydim alıntılardım ben ardgrbz nickli kullanıcıyı alıntıladım
sorunuza gelecek olursak kendim kullanmış olduğum Mİ9T'yi alternatif olarak Mİ9 Lite ve RN8 Pro öneriyorum Huawei ve Samsung tarafında sadece amiral gemisi öneririm ama ben en çok OnePlus öneriyorum şahsen kullanmak isterdim bu markanın telefonları çok kusursuz ve kullanıcıların ihtiyaclarını fazlası ile karşılıyor ayrıca mükemmel bir yazılım ekibi var eğer garanti sizin için önemli değilse kesinlikle öneriyorum Oppo'yu fiyat politikasından dolayı önermiyorum

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Yok hocam görmedim hayırlısı olsun. Nasıl kullanımı, memnun musun ?

thebow68

Asistan
Reaksiyon puanı
55
5 yıl hangi Android telefon gider ki ? Bende Note 5 var, 3 sene oldu alalı, bir an önce değiştirmeye bakıyorum. Bataryasını 2 kez değiştirdim, donma-kasma problemleri var. Kamera olarak da geride kalıyor artık, güncel oyunlarda kasma ve ısınma problemleri var. S8+'ı şu an alan biri 3. senesini doldurmadan satar
5 yıl hangi iphone gider sen şaka mısın :D

thebow68

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Bunu 5 yıllık 6s+'dan yazıyorum ve ön kamerası dışında (2015'te de rezalet idi, değişen yok halen rezalet) herşeyi ile günümüzde halen geçerli bir cihaz.
sanmıyorum 6s in batarya ve işlemci şuana uygun değil

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Yok hocam görmedim hayırlısı olsun. Nasıl kullanımı, memnun musun ?
Teşekkür ederim hocam
sen ne diyorsun aşırı memnunum 5s'ten Mİ9T'ye geçerken büyük bir sıçrama geçirdim resmen çağ atladım artık dışarı çıkarken yanıma şarj aleti almıyorum bile bataryasından çok memnunum çok şükür o kötü günleri atlattım 5s bana zamanında az cinnet geçirtmedi
kullanımına gelirsek ön panel komple ekran internette gezinmek sosyal medyada takılmak veya video izlemek paha biçilemez ve onun keyfi ayrı bir güzel diyebilirim
4-5 sene kullanmayı planlıyorum çünkü ben halkımız gibi zırt pırt telefon değiştiren biri değilim 4 gün sonra 1.ayını dolduracak

5 yıl hangi iphone gider sen şaka mısın :D
neden gitmesin benim İPhone 5s tam 5 sene gitti :D

Son düzenleme:

MoMentS

Asistan
Reaksiyon puanı
127
İphone tercih et.

5S kraldır bu arada. Herkes anlamaz.

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
5s zamanında çok iyi telefondu. O zamanlar android telefonlar iyi değildi.
galaxy mini 2 ilk android telefonumdu
5s ise ilk ve son İPhone'um o telefonu da sırf IOS için istemiştim zamanında o telefon için babamın kafasını az ütülemedim
Xperia Z2 LG G2 fena değildi ama hiçbiri 5s kadar güncel kalamadı

İphone tercih et.

5S kraldır bu arada. Herkes anlamaz.
sadece kullananlar anlar ilk 3 sene severek kullandım ama son 2 sene bana lanet ettirdi

Son düzenleme:

Smoke On the Water

Profesör
Reaksiyon puanı
3,909
sanmıyorum 6s in batarya ve işlemci şuana uygun değil
İslemci konusunda halen daha güncel oyunları RN7’den düzgün (arkadaşımda olduğundan karşılaştırmıştık) bir şekilde çalıştırıyor (elektrikli sobaya dönüyor 1 saatin sonunda orası ayrı), bendeki Plus modeli olduğundan biraz daha avantajım var pil konusunda ama evet günümüzdeki Android cihazların kapasitesi yer yer 2 kati artık (ama kötü bir pil performansı yok, 7 saat ekran almışlığım var bu bataryayla).