S8 Plus kamera hatasi

Aniltekes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklasik 6 aydir kullandigim telefonumun on kamerasi degisik bir sekilde hata vermeye basladi on kamerada gorunus olarak sikinti yok sorun ne anlayamadim su falan da kacmadi kameraya kacmissa bile en fazla sigara dumani. su gecirmeyen bir telefonda kameraya sigara dumani kacmasi sacma gibi duruyor yardimci olabilir misiniz daha once basina gelmis biri var mi acaba // arka kamerada sikinti yok.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20180415-175758_Camera.jpg
    Screenshot_20180415-175758_Camera.jpg
    102.2 KB · Görüntüleme: 418
Son düzenleme:

Aniltekes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkurler cevabiniz icin oyle yapacam ama daha once basina gelmis biri var mi merak ettim sadece

Aniltekes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu hiç sert bir şekilde yere düşürdünüz mü?
Hayir ya herhangi bir sey olmadi olsa yazardim zaten cok garip bir sekilde cikti ortaya once sadece alt taraflarda oluyodu bugun ise her tarafta degisik pixellenmeler var gittikce artiyor kamerada on kamerayi acinca beklenmeyen bir hata oldu yazisi cikiyor zorla kamerayi kapattiriyor arka kamerada sikinti yok boyle bi hata uyarisi geldigine gore belki yazilimsaldir diye dusunuyorum cunku fiziksel bir sey olsa sadece goruntuye yansirdi kamerayi acinca hata yazisi cikmazdi

Aniltekes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhangibir yazılım güncellemesi yaptınız mı ? :)
Hayir son guncellenenlerde de kamerayla alakali hicbir sey yok yazilim guncellemesi de yapmadim simdi servise gotursem o an kamera normal olsa sikinti ya zaten servis alsa bile 24 saat test ediyo sikinti var mi diye test edicekler o sirada olmazsa yine biseyi yok diyecekler celiskiye bakar misin ya :)