cagrx105bey
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Daha yeni s7 edge aldim acaba satip s8 mi alsam ustüne nekadar daha koyarım sizce serefsizler yine cok guzel telefon cikardi ya .s
Daha yeni s7 edge aldim acaba satip s8 mi alsam ustüne nekadar daha koyarım sizce serefsizler yine cok guzel telefon cikardi ya .s
İphone 7 s7 edge arasinda cok kararsiz kalmistim 1 ay boyu tum sitelere baktim youtubedeki videolari izledim s7 edge almak daha mantikli geldiiPhone kullanmayı hiç düşündünüz mü ?
Ben beğenmedim şahsen.S7 edge nin aynısıolmuş bana göre ön çerçeveler olabildiğince inceltilmiş parmak izi okuyucu arkaya alınmış olmamış bence.Öte yandan sızıntılar çerçevesinde 4 gb ram ile gelecekse çok az bir ram miktarı en az 6 olmalıydı.Android işletim sisteminin ram i sömürdüğünü biliyoruz.Ayrıca fiyatını hakettiğini düşünmüyorum eskiden iphone lara millet pahalı derdi.Şimdi samsung iphone ları bile geçti neredeyse.Üstelik çok çabuk değer kaybediyor.Bence değişirme elindekini.Daha yeni s7 edge aldim acaba satip s8 mi alsam ustüne nekadar daha koyarım sizce serefsizler yine cok guzel telefon cikardi ya .s
Bunları rom işleriyke uğraşıyorsanız her hafta yapıyorsunuzdurNe kadar kolay telefon değiştiriyosunuz ya, amacınız ney ki? Şahsen bana bedava verseler bile o kadar uygulamayı kurup şifre yazacam, bankacılık uygulamalarını tekrar aktivasyon yapacam diye canım sıkılır. Telefona hiç uygulama yüklemiyor musunuz