S8 almak?

cagrx105bey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Daha yeni s7 edge aldim acaba satip s8 mi alsam ustüne nekadar daha koyarım sizce serefsizler yine cok guzel telefon cikardi ya .s

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ne kadar kolay telefon değiştiriyosunuz ya, amacınız ney ki? Şahsen bana bedava verseler bile o kadar uygulamayı kurup şifre yazacam, bankacılık uygulamalarını tekrar aktivasyon yapacam diye canım sıkılır. Telefona hiç uygulama yüklemiyor musunuz

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
8S Plus tasarım ve özellik olarak çok iyi ama Exynos 9 chipset ile gelmesini isterdim. S8 gerçekten alınacak bir telefon.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Daha yeni s7 edge aldim acaba satip s8 mi alsam ustüne nekadar daha koyarım sizce serefsizler yine cok guzel telefon cikardi ya .s
Ben beğenmedim şahsen.S7 edge nin aynısıolmuş bana göre ön çerçeveler olabildiğince inceltilmiş parmak izi okuyucu arkaya alınmış olmamış bence.Öte yandan sızıntılar çerçevesinde 4 gb ram ile gelecekse çok az bir ram miktarı en az 6 olmalıydı.Android işletim sisteminin ram i sömürdüğünü biliyoruz.Ayrıca fiyatını hakettiğini düşünmüyorum eskiden iphone lara millet pahalı derdi.Şimdi samsung iphone ları bile geçti neredeyse.Üstelik çok çabuk değer kaybediyor.Bence değişirme elindekini.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Gerek yok s7 edge de hala çok güzel telefon parana yazık olur bence , ama bende para çok sorun değil dersen alabilirsin.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ben ip6 çıktığından beri kullanıyorum hala bi sıkıntım yok hiçte düşünmedim bi üst modele geçmeyi emin ol ip8 de çıksa düşüncem sanırım aynı olacak almışsın iyi güzelde gereksiz sürekli her 6 ayda bi üst modele geçmek 1 sene takıl paran kalsın cebinde git tatil yap [emoji106] yada yurtdışına çık gez kendin için harca gerek yok geçmene

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
Elinizdeki telefon şuan en iyi telefon 3-4 yıl götürür. Boş heycana gerek yok bence yinede siz bilirisiniz

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Ne kadar kolay telefon değiştiriyosunuz ya, amacınız ney ki? Şahsen bana bedava verseler bile o kadar uygulamayı kurup şifre yazacam, bankacılık uygulamalarını tekrar aktivasyon yapacam diye canım sıkılır. Telefona hiç uygulama yüklemiyor musunuz
Bunları rom işleriyke uğraşıyorsanız her hafta yapıyorsunuzdur:(((