s7562 recovery sorunu

vindovs ikspi

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Arkadaslar telefonuma rom atmak istemiştim araştırdım yaklasık 3 saattir rom atmaya calısıyorum hersey tam oldu derken recovery moduna geçmyor

ses acma kapama tusuna + home + kilit tusuna aynı anda bastım baska bir ekran geliyor burda sadece reset atabiliyorum odinle birşeyler yaptım gene olmadı o tuslara baya bi basılı tutunca telefon kendini resliyor ??

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ses açma kapama derken?

Ses açma ana ekran kapama. Bu üçüne birden basılı tutman gerekli. Sonra boot ediyor cihaz kendini android system recovery açılıyor. Roma bağlı ama %90 CWM ister. Cihaza uygun update.zip ya da CWM.zip bulup sd karta atacaksın. Sonrasında o android system rec. De zip from sdcarda basip bu cwm.zip ya da update.zip hangisi varsa artık onu flaşlıyorsun. Sonra cwm recoverye geçiyorsun. Buradan da romu kuruyorsun dalvik cache wipe data cache partition yapıp.

Ama rom üreticisi CWm değil de TWRP Recovery kullanmışsa sen de cwm değil Twrp flaşlayacaksın. Dikkat et başka cihazın değil kendi cihazının recovery ve romunu indirmeye.

Cihazında root olup olmadığını sormama bile gerek yok?

vindovs ikspi

Asistan
Reaksiyon puanı
18
cihaz rootlu üçünede basılı tutuyorum cıhaz kapanıp acılıyor ve ondan sonra titriyor ??