S7 vs G5

Sence ?

• S7

• G5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Past simple tens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler tasarımı bir kenara bıraktıktan sonra kalan özellikler bakımından hangisi daha iyi sizce ? Hangisi daha performanslı , hangisinin batarya ömrü daha iyi , hangisi daha uzun bir kullanım ömrü sunar , hangisi daha stabil çalışır ? Sizce hangisini almalıyım ? Neden ?

Reaksiyon puanı
31
S7nin bir çok yönden üstün olduğunü düşünüyorum.
Örnek verecek olursak video çekiminde ekran kalitesinde ve bataryada önde

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Beyler tasarımı bir kenara bıraktıktan sonra kalan özellikler bakımından hangisi daha iyi sizce ? Hangisi daha performanslı , hangisinin batarya ömrü daha iyi , hangisi daha uzun bir kullanım ömrü sunar , hangisi daha stabil çalışır ? Sizce hangisini almalıyım ? Neden ?
Açık ara s7.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
G5 in bence tek üstün olduğu kısmı Snapdnagon 820 işlemcisi.

emreyaman15

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 daha iyi ama lg g5 fiyati daha uygun.g5 de seni Üzmez eksik hissetmezsin. Para sıkıntı deil se s7 al

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Tasarımı bir kenera bırakıcak olursak. Sd820 işlemci uygulamalarda daha uyumlu bir işlemci ve uzun kullanımda rom çeşitliliği fazla olan bir işlemci burda G5'in avantajı büyük. Çıkarılabilir batarya konusunda avantajla. Usb type-c olarak avantajlı. Çift kamerada değişik resim ve video deneyimleri sunuyor.

Ama ip68 sertifikası batarya ömrünün g5'e göre bi tık daha iyi olması ve işlemci konusunda da rom çeşitliliğini bi kenera bırakırsan sd820 ile neredeyse aynı bir işlemci ve touchwiz arayüzün kullanışlılığı ki bence bu önemli. Arka kamerada karanlık ışıkta kaliteli fotoğraf deneyimi.

İki cihazdan birini alıcak olsam gözüm kapalı s7 alırdım ben tasarıma önem verenlerdenim çünkü s7 çok şık bir cihaz.