- Konuyu başlatan
kocakaplan1
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
Yalnız ben yanlış anlaşılmışım ben s7 edge değil s7 dedim çünkü edge ekranı note 7 de gördüm ve benim işime yaramayacak onun için extra para vermeye ve düşüşlerde extra zarar görmeye gerek yok.Bakınız mili saniyeler bunu birinin fark etmesi çok zor ama s7 edge tarafında bu kadar takılıyorsunuz bu açığı kapatacak çok özellik var hafıza yetmeyene hafıza kartı desteği bataryanın çok daha iyi olması vb sizin görüşünüz 6sdendır ama 6sin dediğim gibi mili saniyelik bir uygulama açış hızı farkından başka bir olayı yok birde güncelleme desteği bir cihaz stabil sen güvenlik güncellemesinden başka güncellemeye gerek yok size göre 6s üstün olabilir ama size göre s7 edge memnun edecek performans veriyor ve bir çok konuda hatta sizin dediğiniz iki konu istisna her konuda üstün bir cihaz 6sin s7 edge den üstün yapacak diğer tüm özelikleri yerle bir edebilecek özelliği yok sizin sadece telefonda güncelleyen bakmanız diğer telefonda güncelleme nin güçsüz olması sizin önceliğinizin güncelleme olması o telefonu sizin için iyi yapar genel için değil 6s daha iyi diye geçiştirmek yerine surda iyi olduğu için bana göre benim önceliklerine göre daha iyi demeniz konuyu açan arkadaşa daha faydalı olur.
Amiral gemisinde hızdan başka neye bakınız demişsiniz açıkçası saçma bir cevap vermişsiniz biz amiral gemilerinde bahsediyoruz mili saniyelik fark edilmesi aşırı güç farklar dan bahsediyoruz(oyunlar istisna) siz gelmiş diyorsunuz ki acep kullanın o zaman şimdi Ace ne alaka ben onu anlamış değilim gerçekten saçma bir örnek konu s7 edge ve 6s ve s7 Edgenin nerdeyse bire bir hız sunmasına rağmen diğer özelliklerinin kaliteli olması kalkmış bilmem kaç senesinde çıkan aceyi örnek gösteriyorsunuz. Biz belli bir hızda kalite arıyoruz Ace gibi çöp olmuş bir kalitesiz bir telefonu değil dediğimi anlamadınız veya saptırmaya çalıştınız. Günlük kullanımda 6s ile s7 edge arasındaki farkı hissedemeyiz bazen s7 Edgenin bir uyumamayı ekran açtığıda görülüyor 6sden biz burda belli bir hıza artı olarak belli bir kalite sınırın üzerine çıkmaya çalışıyoruz hız konusunda s7 edge geri kalmıyor ama diğer konularda(güncelleme istisna (bu güncelleme hastalığını anlayamıyorum)) ciddi fark atan bir cihaz s7 edge