s7 edge telefon almayı düşünüyorum ama s9 un çıkmasıyla acaba fiyat düşüşü yaşarmı
ben vatan teknosa gibi mağazalardan almayı düşünüyorum tahmini ne olur suan 3099 oneri alırımİnternette oldukça uygun fiyata satıyorlar evet düşecektir de bütçeniz nedir? başka önerilere açıkmısın?
ben vatan teknosa gibi mağazalardan almayı düşünüyorum tahmini ne olur suan 3099 oneri alırım
s7 edge s9 çıkmasıyla mart ayı gibi çıkacak 100-200 az değilmi ben daha fazla yasar diye düşünüyorum.Sony xz premium alabilirsin maksimum 100-200TL düşüş yaşar galaxy s7 edge
Doların fiyatı git gide yükseliyor beklentiniz fazla olmasın Ağustos ayına kadar maksimum 300TL düşer ondan sonra düşüşler yükselir 500TL'ye kadar bu sene içins7 edge s9 çıkmasıyla mart ayı gibi çıkacak 100-200 az değilmi ben daha fazla yasar diye düşünüyorum.
doğru diyorsun ama benim beklentim en azından 400 tl gibi kayıp yaşar diyorum altarnatifi çogaldığı için aynı firmada ( a8 a8+ s8 s8+ ve s9 gibi) bu yönlü düşünüyorumDoların fiyatı git gide yükseliyor beklentiniz fazla olmasın Ağustos ayına kadar maksimum 300TL düşer ondan sonra düşüşler yükselir 500TL'ye kadar bu sene için
doğru diyorsun ama benim beklentim en azından 400 tl gibi kayıp yaşar diyorum altarnatifi çogaldığı için aynı firmada ( a8 a8+ s8 s8+ ve s9 gibi) bu yönlü düşünüyorum
hangi model seninBenimde beklediğim bir samsung modeli var görücez bakalım ne kadar düşecek benim tahminim bu diğer galaxy S modelleride aynı düşüşü yaşadı neredeyse
Note 8'i bekliyorumhangi model senin
fiyatı baya sağlam ıkımızede hayırlı bekleyişNote 8'i bekliyorum
fiyatı baya sağlam ıkımızede hayırlı bekleyiş
hemen hemene oyle bir bütcem var ama onerdiğin sony pekte cezbedici degılAynen bakıcam nasipse internetten almayı düşünüyorum o zaman daha kolay olabilir benim için ama senin bütçen 2500TL gibi bir şey olması gerekiyor başka model cihazlarada bakabilirsin donanımı s7 edge ten bile daha iyi