S7 edge vs s7

kingmemos66

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Kardeş çokta düşünme. İş içinden çıkılmaz hal alıyo sonra. S7 edge de htc 10 da s7 de seni pişman etmez. Aralarında bazı konularda ufak farlar var sadece. Hangisi sana daha yakın geliyosa al gitsin
Kesinlikle ondan şüphe yok ama daha yeni bir amiral gemisini kasarken görmek biraz canımı sıktı açıkcası.Şimdiden kasarsa 2 yıl sonra ne olur diye düşünmeden edemiyor insan

kingmemos66

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Kardeş çokta düşünme. İş içinden çıkılmaz hal alıyo sonra. S7 edge de htc 10 da s7 de seni pişman etmez. Aralarında bazı konularda ufak farlar var sadece. Hangisi sana daha yakın geliyosa al gitsin
Sonuçta bi aldığım zaman 3 yıl kullanacağım ben az bir süre değil

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Sonuçta bi aldığım zaman 3 yıl kullanacağım ben az bir süre değil
Tabiki haklısın araştırma demiyorum ama araştırdıktan sonra insan ufak detaylarda takılıp kalıyor şu mu bu mu diye. Kendimden biliyorum. Bu takıntı da kolay kolay geçmez. O yüzden dedim.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende çok düşündüm hangi telefon alayım diye iki ay falan s7 edge al gitsin.Bende htc androidde iyi telefon diye biliyordum ama iki ay önce 3 bin tl nın üzerindeki telefon şimdi 2500 tl de satılıyor.iyi telefon olsa bu kadar düşmezdi.s7 yada s7 edge fiyat pek düşmüyor.şuan iki telefonda ekmek gibi satılıyor.ben renk konusunda kararsız kalınca silver ve siyah renklerin fiyatları uçtu gidiyor.2650 tl olan silver ve siyah telefon şimdi, 2800 tl den aşağı bulamıyorsun.yakında sanırım hiçbir yerde kalmayacak

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
bende çok düşündüm hangi telefon alayım diye iki ay falan s7 edge al gitsin.Bende htc androidde iyi telefon diye biliyordum ama iki ay önce 3 bin tl nın üzerindeki telefon şimdi 2500 tl de satılıyor.iyi telefon olsa bu kadar düşmezdi.s7 yada s7 edge fiyat pek düşmüyor.şuan iki telefonda ekmek gibi satılıyor.ben renk konusunda kararsız kalınca silver ve siyah renklerin fiyatları uçtu gidiyor.2650 tl olan silver ve siyah telefon şimdi, 2800 tl den aşağı bulamıyorsun.yakında sanırım hiçbir yerde kalmayacak
HTC fiyatlarının çabuk düşmesi,çok talep olmadığının göstergesidir...

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
sen hala almadın mı :D

kingmemos66

Asistan
Reaksiyon puanı
22
HTC fiyatlarının çabuk düşmesi,çok talep olmadığının göstergesidir...
Valla ben mediamarkta gittim oradaki personel HTC yi yalan yanlış yerden yere vurdu.HTC bu algıyı ve algı yönetimini kıramazsa işi yaş

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Bundan sonra HTC ne çok yükselir ne de batar. Orta halli devam eder. Çok satmaz.

kingmemos66

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Doğru,çıkalı aylar geçti cihazı hala kullanamadım bile,sadece maketini elime alabildim..
Kırk mağazadan birinde var oraya da gidiyorsun görevliler leş kargası gibi üşüşüp kötülüyorlar.Apple ve Samsunga yöneltmeye çalışıyorlar

Reaksiyon puanı
125
Arkadaş biraz şanssız,bir kaç defa sorun yaşamış ondan dolayı böyle düşünüyor,yoksa bence de kötü telefonlar değil htc cihazlar
Teknoloji konusununda şansa kalması gerçekten çok utanç verici birşey. İnsanların hayatlarını kolaylaştırsın diye alınan cihazların başımıza problem açması büyük sorun.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Teknoloji konusununda şansa kalması gerçekten çok utanç verici birşey. İnsanların hayatlarını kolaylaştırsın diye alınan cihazların başımıza problem açması büyük sorun.
Bizzat bunu iPhone 4s cihazımda yaşadım.1.5 senelik cihaz 3 defa sorun çıkardı servise yollamaktan bıktım.Telefonsuz hayat kötü bir şey en basitinden millet arıyor ulaşamıyor sonra öldün mü kaldın mı vs. Diye internet yoluyla ulaşıyorlar