baran akın
Öğrenci
Benim için önemli özellikler sarj tasarım dayanıklılık oyun oynarım kamerası çok önemli değil hangisini tavsiye edersiniz
Tasarım göreceli bir kavram.Samsung cam iken(kenarları hariç) htc metal.Mesela ben edge ekranı gereksiz buluyorum bence htc 10 daha güzel.Özellikleri ise hemen hemen aynı aralarında küçük faklılıklar var sadece.Benim için önemli özellikler sarj tasarım dayanıklılık oyun oynarım kamerası çok önemli değil hangisini tavsiye edersiniz
Htc benim için çok daha iyi bir performansa sahip.Performans olarak ne kadar fark eder
Maalesef yok s7 yekpare bir tasarıma sahip bu yüzden batarya çıkarılabilir değilarkadaşlar birşey sormak istiyorum.bu s7 nin değiştirbilir batarya özelliği yokmu?
birde bu gözlüğüyle normal internetteki 3d fimler izlenebiliyor mu?ve 3d oyunları oynayabilmek için gözlüğe telefonu takınca nasıl oynanıyor.yani telefona dokunmak gerkemiyor mu
hadi ya .bende bataryayı değiştirir uzun süre kullanırım diyordumMaalesef yok s7 yekpare bir tasarıma sahip bu yüzden batarya çıkarılabilir değil
Henüz puan almamış bir satıcı çok riskli hiç uğraşma bence.hadi ya .bende bataryayı değiştirir uzun süre kullanırım diyordum
bu arada gittigidiyorda satıcının biri s7 edge yi 2280 tl ye satıyor.üstelik Tr garantili
Bu özel bir satıştır!
Ürünü satın almak için lütfen satıcıyla iletişime geçin
bir tane daha bu delta garantili
Samsung Galaxy S7 Edge G935f [4.5g] Cep Telefonu GittiGidiyor'da 240237430
napsak alsak mı
bu siteden alışveriş yapınca onay vermeden satıcıya para aktarılmıyor.heralde ikinci el yollayacak değiller yada başka birşey
diğerinin linkini eklemeyı unutmuşum.bunda yuzde 99 olumlu oy aldı yazıyorHenüz puan almamış bir satıcı çok riskli hiç uğraşma bence.
batarya konusunda s7 edge daha iyi ama ikisi de seni memnun eder kardeşim.Benim için önemli özellikler sarj tasarım dayanıklılık oyun oynarım kamerası çok önemli değil hangisini tavsiye edersiniz
batarya konusunda s7 edge daha iyi ama ikisi de seni memnun eder kardeşim.Benim için önemli özellikler sarj tasarım dayanıklılık oyun oynarım kamerası çok önemli değil hangisini tavsiye edersiniz