S7 Edge-S6 Edge-İp 6S

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
Harbi kulaklık için bile alınır htc :d

hahhah buldum bi htc kulaklığını seveni :D bende htc xl vardı bi ara çok hoşuma gidiyordu şimdi PHILIPS SHQ1300LF kullanıyorum spor filan yaptığımda baya rahat oluyor ama htc kulaklıkları çok güzel lg quadbeat 2 kullandım o da iyi ama htc yerini tutmuyor

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
hahhah buldum bi htc kulaklığını seveni :D bende htc xl vardı bi ara çok hoşuma gidiyordu şimdi PHILIPS SHQ1300LF kullanıyorum spor filan yaptığımda baya rahat oluyor ama htc kulaklıkları çok güzel lg quadbeat 2 kullandım o da iyi ama htc yerini tutmuyor
Ya baba htc kulaklığı gibi başka bişey yok bide htc 10 un kulaklığını gördüm tasarım felan baya çok iyi :D

Egosiesta

Doçent
Reaksiyon puanı
70
Samsung alacaksan bence en üst modelini al zaten samsung un unutması çabuk oluyor daha uzun rahat kullanırsın :)

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Param olsa 6s plus 64gb alırım rahatıma bakarım abi
yanlış anlamazsanız para var o sorun değilde iphone dediğim gibi inanın içime sinmiyor.Cihaz hoşuma gidiyor stabil vs ama ne bileyim kamera-ses-ekran gibi özellikleri diğer cihazlarla karşılaştırınca soğuyorum birde artık herkeste iphone var buda beni soğutan ayrı bi detay

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
yanlış anlamazsanız para var o sorun değilde iphone dediğim gibi inanın içime sinmiyor.Cihaz hoşuma gidiyor stabil vs ama ne bileyim kamera-ses-ekran gibi özellikleri diğer cihazlarla karşılaştırınca soğuyorum birde artık herkeste iphone var buda beni soğutan ayrı bi detay
Bak sen bi git bak eline al ekranı da kamerasıda seside seni tatmin edecek

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bak sen bi git bak eline al ekranı da kamerasıda seside seni tatmin edecek
bakmama gerek yok ailemde 3 kişi ip 6s kullanıyor sürekli elimde cihaz zaten hatta cihazın kamerasını eski telefonum xperia z3 le kıyaslayınca bile z3 daha iyi çıkıyordu ekran olarakda eşit gibi duruyolardı s7 ile ekran farkı bana o yüzden baya fark eder gibi geliyo

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
bakmama gerek yok ailemde 3 kişi ip 6s kullanıyor sürekli elimde cihaz zaten hatta cihazın kamerasını eski telefonum xperia z3 le kıyaslayınca bile z3 daha iyi çıkıyordu ekran olarakda eşit gibi duruyolardı s7 ile ekran farkı bana o yüzden baya fark eder gibi geliyo
6S ile 6S plus ın kamerası aynı değil ki dostum

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8

emirsacu

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Merhabalar,
bu listeden S7 Edge önerimdir.
Ama, S7 ve Edge biraz daha oyuncular için bi telefon gibi geliyor bana.
Oyun oynarken ekran videosunu çekme; bu düşüncemin başında gelenlerden.
Ayrıca 32 GB olan bir cihaz;
sizlere 24 GB'lik bir alan bırakıyor.
Root yaparak kullanmadığınız uygulamaları silebilsenizde, Root yapmak ta herkez istemiyo olabilir.
S7 ve Edge'nin 64 GB'likleride var tabi.
ama, sizlere baştada dediğim gibi S7 Edge'yi öneririm.

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhabalar,
bu listeden S7 Edge önerimdir.
Ama, S7 ve Edge biraz daha oyuncular için bi telefon gibi geliyor bana.
Oyun oynarken ekran videosunu çekme; bu düşüncemin başında gelenlerden.
Ayrıca 32 GB olan bir cihaz;
sizlere 24 GB'lik bir alan bırakıyor.
Root yaparak kullanmadığınız uygulamaları silebilsenizde, Root yapmak ta herkez istemiyo olabilir.
S7 ve Edge'nin 64 GB'likleride var tabi.
ama, sizlere baştada dediğim gibi S7 Edge'yi öneririm.
hafıza konusunda sıkıntım yok şimdiye kadar 8 gb hafızalı cihazlar kullandığım için.Cloud sistemleri ve hafıza kartlarıyla idare ettim.Benim için önemli olan stabilite performans.Ki s7 edge oyun telefonu diyosanız performans konusunda çok iyidir diye düşünüyorum.Çünkü bilgisayarlarda oyun bilgisayarlarının yapamadığı iş yoktur onun gibi

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8
S7 note 5e göre daha performanslı daha iyi pil daha iyi kamerası olan bi cihazdır ama note5le aralarındaki o farkı çok hissetmezsin
anladım hocam bakalım ablamdan cevap bekliyorum şu an 3 cihazdan birini alcam ben kararsız bi insanım kendisine söyledim hangisini alırsa artık

s7 edge-ip 6s plus 64 gb yada note 5
3 üde beni üzmeyecek cihazlar artık hangisinin olacağı kendisine kalmış çünkü farkettimki ben karar veremiyorum tüm günüm inceleme videoları vs izlemekle geçiyor :D

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
anladım hocam bakalım ablamdan cevap bekliyorum şu an 3 cihazdan birini alcam ben kararsız bi insanım kendisine söyledim hangisini alırsa artık

s7 edge-ip 6s plus 64 gb yada note 5
3 üde beni üzmeyecek cihazlar artık hangisinin olacağı kendisine kalmış çünkü farkettimki ben karar veremiyorum tüm günüm inceleme videoları vs izlemekle geçiyor :D
iPhone 6s plus alsa senin daha çok yararına olur. plus olduğu için pilide seni çok üzmez kafan rahat olur yani kısacası

clonpear

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Eğer edge plus modelini düşünmüyorsan s6 ya hiç bulaşma. S7 ilerde arada takılabilir fakat benim düşüncem çok performanslı telefondur. Eğer istediği özeni gösterirsen ve dikkatli bakarsan bir sorun çıkmaz.

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Eğer edge plus modelini düşünmüyorsan s6 ya hiç bulaşma. S7 ilerde arada takılabilir fakat benim düşüncem çok performanslı telefondur. Eğer istediği özeni gösterirsen ve dikkatli bakarsan bir sorun çıkmaz.
neden normal s6 edge'de güzel duruyor gibi

mseemektar

Asistan
Reaksiyon puanı
8
O kadarını bilmiyorum ama hemen hemen eşitlerdir diye tahmin ediyorum avrupa ülkeleri ya fazla fark yapacaklarıını sanmıyorum
hocam kusura bakmayın konuyu canlndırıp duruyorum ama siz 6s plus 64 gb'ı 800 euroya nerden gördünüz benim netten baktığım kadarıyla saturn-amazon vs minimum 900 küsür euro normal 6s'in 64 gb ları bile 800 yada daha fazla

Memento Morx105

Asistan
Reaksiyon puanı
48
hocam kusura bakmayın konuyu canlndırıp duruyorum ama siz 6s plus 64 gb'ı 800 euroya nerden gördünüz benim netten baktığım kadarıyla saturn-amazon vs minimum 900 küsür euro normal 6s'in 64 gb ları bile 800 yada daha fazla
Benim baktığım zaman indirimde olmuş olabilir şimdi baktım 900 euro kardeşim