S7 Edge mi Iphone 7 mi Lütfen yardım edin

tesla.amca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Bir iPhone kullanıcısı olarak iPhone tavsiye ederim ama sıkılırım diyorsan sana kalmış ;)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
7 plusun veya 7 nin diğerlerinden daha gerçekçi çektiği falan yok

Hep aynı diyorsun. Somu drlil getirince birşey yazmıuorsun. Başka konuda antutu puanı katşılaştırması yazdım. %50 diyordun ama cevap yok.

Keskinlik olarak S7 daha iyi.
Renkler iphone her zaman üst düzeydir.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Arax
Hep aynı diyorsun. Somu drlil getirince birşey yazmıuorsun. Başka konuda antutu puanı katşılaştırması yazdım. %50 diyordun ama cevap yok.

Keskinlik olarak S7 daha iyi.
Renkler iphone her zaman üst düzeydir.
Aradaki Gpu farkı ne kadar etki eder ben karışmam beni Apple bağlar Apple yüzde 50 dedi mi dedi şuan için videoyu izleyecek internetim yok
Renk bakımından gerçekçi değil demiyorum. Diğerlerinden daha gerçekçi değil diyorum.
İlla gerçekçilik konuşacaksak bunun P9u var

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Arax

Aradaki Gpu farkı ne kadar etki eder ben karışmam beni Apple bağlar Apple yüzde 50 dedi mi dedi şuan için videoyu izleyecek internetim yok
Renk bakımından gerçekçi değil demiyorum. Diğerlerinden daha gerçekçi değil diyorum.
İlla gerçekçilik konuşacaksak bunun P9u var

Amoled ekran daha canlı ve daha parlak olsada maalesef fotoğraflarda gerçek rengi sunamıyor. Ha bilgisayara atınca aynıdır onu bilemem ama telefon üzerinde fotoğraf izlerken öyle

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Amoled ekran daha canlı ve daha parlak olsada maalesef fotoğraflarda gerçek rengi sunamıyor. Ha bilgisayara atınca aynıdır onu bilemem ama telefon üzerinde fotoğraf izlerken öyle

Edit : Ayrıca sıkıntımız bu zaten benim bahsettiğim sıkıntı. Apple ya da Samsung bir şey diyor hemen inanıyoruz. Pratiktr doğru mu somut olarak gerçek mi araştırdığınız yok.

Apple dedi tamam o zaman doğrudur. Böyle Bir keyfiyet yok yani

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
2 sene sonra bankaya ödemem var ama elimdede param var şuan anlatmak istediğim şimdi teknosadan alsam s7 yada 7 1 sene kasko olcak bundan ayrıda 2 yıl kendi garantisi yani toplamda 3 yıl garanti olucak 2 sene kullansam 1 senelik garantiyle hngi telefon daha iyi satılır, Müzik dinler film izlerim birazda oyun sonra bide wp den sohbet muhabbet sosyal medya hesaplarım var o kadar çalıştığımız için çok uğraşamıyoruz zaten telefonlada dediklerim yolda giderken akşam evde oluyo yani müzik olayları falan şimdi değerli abilerim kardeşlerim ve arkadaşlar hangisini alayım ?
İ7 tek artısı i7 işlemcisi s7 den çok daha güçlü ama günlük kullanımda hisedemezsin çünkü s7 çok iyi diğer her konuda s7 önde

M

Murat Burç

SDN Okuru
[
Amoled ekranın gerçek renkleri sunması sına dair iddialar evet geçmişte gerçekti
Bugün öyle bir olay yok.
Amoled dünden bugüne aşırı gelişti düşün dün amoled parlaklık değeri bakımından bile rakiplerinin yanına yaklaşamazdi ips iyiydi
Bugün amoled in parlaklık bakımında rakibi yok amoled dünden bugüne gelişti ve renkler gerçekçiliği iyice yaklaştı Note 7 bunun son örneğiydi o gitti ama S7 ailesi onun kadar sağlam

burakceyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Biraz önce S7 alan biriyle konuştum telefonda kasmalar oldu ve üsten aşağıya gelen ince bi çizgi oldu diyo garantiye verdim ekran yok demişler yenisini vericeklermiş 1.5 ay bekledim verdiler yine aynı sorunlar oldu diyo öncekinimi verdiler yenimi anlamadım diyo bende bu konuya anlam veremedim 7 mi S7 mi alsak galiba 7 alıcam 2 sene sonra satıcam zaten

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Biraz önce S7 alan biriyle konuştum telefonda kasmalar oldu ve üsten aşağıya gelen ince bi çizgi oldu diyo garantiye verdim ekran yok demişler yenisini vericeklermiş 1.5 ay bekledim verdiler yine aynı sorunlar oldu diyo öncekinimi verdiler yenimi anlamadım diyo bende bu konuya anlam veremedim 7 mi S7 mi alsak galiba 7 alıcam 2 sene sonra satıcam zaten

Ya o şans işi. Ama satacaksan yine iPhone al

Ferat Sönmez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bir iphone 6s olarak s7 edge almani oneririm s8. İde bekleye bilirsin ios la yapacak,larin kisitli apk rot la ugrasacak san kesinlikle 7 almani oneririm suan bende 6s satmak istiyorum bende iphone 7 mi s7 edge mi s8. Mi beklmeliyim diye kararsiz kaldim telefon dan sikilan biryim benim ici dis gorunushu onemli tabi senin yapacak larina bagli

M

Murat Burç

SDN Okuru
. Satacaksan iphone 7 S serisinden daha güçlü bir piyasası var .
Bizim forumda S7 Edge kullanıcısı vardı onda da çizgi oluşmuştu ekranda 1 ay sonra yenisini almıştı.
Hoş o sorunlar şimdi apple da da oluyor ama daha az mesela 7 plus kullanan birisi var arkadaş 20 gün oldu daha cihazı alamadı mesela
Ama diyorum ya iphone piyasası s serisi Samsunglar dan daha güçlü

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
O biraz senin sınırları zorlamanla alakalı. Mesela tutupta hangi telefon olursa olsun garanti için aldığın yere verirsen o zaman bir ay da beklersin. Ama kargo ile servise gönderirsen on günü geçmez.

Ha bir takım kronik SORUNLAR Apple'da da var. Mesela iPhone 7 işlemcisi tıslama yapıyor.

Yine bir önceki serilerde ekranda oynama home tuşunda gıcırdama falan mevcuttu.

Ben SE kullanıyorum. Ben de de ekranı hafif bastırınca tık sesi geliyor.

Yine genellikle beyaz iPhone'larda Yukarki kısımlarda sarılıklar olabiliyor genelde.

Hasılı bunlar şans işi:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
O biraz senin sınırları zorlamanla alakalı. Mesela tutupta hangi telefon olursa olsun garanti için aldığın yere verirsen o zaman bir ay da beklersin. Ama kargo ile servise gönderirsen on günü geçmez.

Ha bir takım kronik SORUNLAR Apple'da da var. Mesela iPhone 7 işlemcisi tıslama yapıyor.

Yine bir önceki serilerde ekranda oynama home tuşunda gıcırdama falan mevcuttu.

Ben SE kullanıyorum. Ben de de ekranı hafif bastırınca tık sesi geliyor.

Yine genellikle beyaz iPhone'larda Yukarki kısımlarda sarılıklar olabiliyor genelde.

Hasılı bunlar şans işi:)
Bahsettiğim cihaz 15-20 gündür apple servisinin elinde

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Bahsettiğim cihaz 15-20 gündür apple servisinin elinde

Vallahi ben direkt her zaman değişim yaptırdığım için Öyle bir sorunla karşılaşmadım.

Sadece başarı servisinde benim adıma eşten Dostan gelen 60 küsür cihaz değişimi var. 16 günü geçtiğini hatırlamıyorum.

Teleservice İse en berbatı . Biraz daha bekleyecek

DMRT_AHMET

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ben sana birşey diyimkesin ugula. iphone 7 alacaksan alma hiç güzeln değilparan varsa iphone 7 plus al eğer paran yoksa iphone 6s al.iphone 7 plus görünüş,özellik,uzun ömürlülük var. elbette diğer tarafda da samsung s7 edge efsane bir telefon telefona 10 üzerinden 10 veriyorum.şuan sorsan bana ne alıyım diye iphone 7 alma alacaksan s7 edge veya iphone 6S-7 plus al bunlardan 3 üsünü alırsan pişman olmassın.ama öncelikle ios mu android mi kullanmak istediğini karar ver ondan sonra işin daha kolaylaşır...ben samung kullanıcısıolaraktan s7 edge

adriyin97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İşlemci dışında her konuda s7 nasıl üstün olabiliyor onu anlamadım islemci gpu ses kalitesi günlük kullanım olarak her türlü fark atar iphone kamera tarafına gelirsen s7 cok iyi kamereya sahip ama ben gerçek gördügumu ceksin istiyorum dersen o kısımla iphone ilgileniyor samsungda cok aşırı renk farklılığı var birde iphone renk doğrulu diğer telefonlardan iyi değil diyen arkadaşın göz doktoruna gitmesini tavsiye ederim herkese iyi forumlar

M

Murat Burç

SDN Okuru
İşlemci dışında her konuda s7 nasıl üstün olabiliyor onu anlamadım islemci gpu ses kalitesi günlük kullanım olarak her türlü fark atar iphone kamera tarafına gelirsen s7 cok iyi kamereya sahip ama ben gerçek gördügumu ceksin istiyorum dersen o kısımla iphone ilgileniyor samsungda cok aşırı renk farklılığı var birde iphone renk doğrulu diğer telefonlardan iyi değil diyen arkadaşın göz doktoruna gitmesini tavsiye ederim herkese iyi forumlar
İşlemci dediğin zaman Gpu yu da söylemiş olursun
Günlük kullanımda iphone un daha hızlı olduğu felan yok
Ses kalitesi iphone daha iyi
S7 kamerası her şekilde ama her şekilde her türlü daha iyi
İphone un gerçekçilik tarafında kesinlikle bir üstünlüğü yok bu kadar açık ve net

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Yahu Sabah söyledim yine söylüyorum Biri iOS diğeri android. İnsanlar İlk önce ne kullanacağına karar verecek sonra öneri isteyecek. BÖyle kim ne derse boş

adriyin97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İşlemci dediğin zaman Gpu yu da söylemiş olursun
Günlük kullanımda iphone un daha hızlı olduğu felan yok
Ses kalitesi iphone daha iyi
S7 kamerası her şekilde ama her şekilde her türlü daha iyi
İphone un gerçekçilik tarafında kesinlikle bir üstünlüğü yok bu kadar açık ve net

Kardeşim androidden ios a geçtim bende anlık takılmalardan kurtuldum resmen daha hiç yaşamadım ayrıca uygulamalarda daha performanslı ve stabil çalışıyor ios platformunda senin gözün kırmızıyı daha kırmızı siyah ı daha siyah görmeye alışmış veya seviyorsa sittin sene iphone u sevmezsin zaten tasarım olarakta s7 edge iphone a fark atmış durumda bir de kamera tarafında şunu söylemek istiyorum s7 edge 5 verirsek iphone 4,5 verilir ama ios renk ve stabillikle onu farkı kapatıyor.Şuradan örnek vereyim kısa bir süre s7 edge kullandım okulda tahtayı 3 kere çektim hepsi farklı çıktı sadece biri iyiydi bu telefonla istediğin şekilde çek hepsi aynı oluyor tabi burası fotoğraf kalitesi video olarak bakarsan yine iphone daha önde hem ois olsun hem netleme böyle yorumları ilk sende duydum garip geldi açıkcası.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Kardeşim androidden ios a geçtim bende anlık takılmalardan kurtuldum resmen daha hiç yaşamadım ayrıca uygulamalarda daha performanslı ve stabil çalışıyor ios platformunda senin gözün kırmızıyı daha kırmızı siyah ı daha siyah görmeye alışmış veya seviyorsa sittin sene iphone u sevmezsin zaten tasarım olarakta s7 edge iphone a fark atmış durumda bir de kamera tarafında şunu söylemek istiyorum s7 edge 5 verirsek iphone 4,5 verilir ama ios renk ve stabillikle onu farkı kapatıyor.Şuradan örnek vereyim kısa bir süre s7 edge kullandım okulda tahtayı 3 kere çektim hepsi farklı çıktı sadece biri iyiydi bu telefonla istediğin şekilde çek hepsi aynı oluyor tabi burası fotoğraf kalitesi video olarak bakarsan yine iphone daha önde hem ois olsun hem netleme böyle yorumları ilk sende duydum garip geldi açıkcası.

Güzel deneyim. Tebrikler

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ben öyle 6 6s değil
Kralını 7 yi gördüm
Dediklerinin hiçbirine kesinlikle katılmıyorum.
Demişsin videoda daha iyi yalan. Netleme kısmına gelirsek oraya güldüm geçtim. İphone netleyecegım diye uğrasirken S7 iki defa netliyor
Tek bir defa da anlık takılmalardan yaşamadım kendi telefonumda
Kırmızıyı daha kırmızı gördüğüm yok.
Siyahina daha siyah tutturmusunuz iphone herşeyin en iyisini onu bunu yapıyor diye yalan kardeş yalan yok öyle dünya

adriyin97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ben öyle 6 6s değil
Kralını 7 yi gördüm
Dediklerinin hiçbirine kesinlikle katılmıyorum.
Demişsin videoda daha iyi yalan. Netleme kısmına gelirsek oraya güldüm geçtim. İphone netleyecegım diye uğrasirken S7 iki defa netliyor
Tek bir defa da anlık takılmalardan yaşamadım kendi telefonumda
Kırmızıyı daha kırmızı gördüğüm yok.
Siyahina daha siyah tutturmusunuz iphone herşeyin en iyisini onu bunu yapıyor diye yalan kardeş yalan yok öyle dünya

Vallahi kardeş ben s7 edge i 3 4 ay civarı kullandım şu andada 7 plus kullanıyorum ve android platformunu çok kurcalayan birisiydim root olsun veya buna benzer her şey ben uzaktan gördüklerimle yorum yapmıyorum bir şey hakkında yorum yapacaksanız her bakımdan inceleyin görmekle olmuyor bu iş insanlar okusunlar deneyime göre karar versinler ben deneyimlerimi ve yaşadıklarımı yazıyorum buraya sen her şeyi yalanlama peşindesin herkes neye isterse ona inanır bu da senin fikrin.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Kam
Vallahi kardeş ben s7 edge i 3 4 ay civarı kullandım şu andada 7 plus kullanıyorum ve android platformunu çok kurcalayan birisiydim root olsun veya buna benzer her şey ben uzaktan gördüklerimle yorum yapmıyorum bir şey hakkında yorum yapacaksanız her bakımdan inceleyin görmekle olmuyor bu iş insanlar okusunlar deneyime göre karar versinler ben deneyimlerimi ve yaşadıklarımı yazıyorum buraya sen her şeyi yalanlama peşindesin herkes neye isterse ona inanır bu da senin fikrin.
ya ne uzun kullanım mis ya
Kamerayı yüzlerce defa görmeye gerek yok çeşitli koşullarda bir kaç defa gördükten sonra iş biter
5 aydır s7 kullanıyorum tek bir defa da takılmadı

cx105lumutcan

Doçent
Reaksiyon puanı
83
e sevmiyorum önermiyorum. Sende beni her gördüğün yerde neden aklına g5 geliyor önerdim diye mi?