Arkadaşlar 0 telefon aldım içindeki şarjı bitirdikten sonra kaç saat şarj etmem gerekiyor. Telefonu ilk kez şarj edeceğim. Bu arada bir sorum var %18 şarjı vardı içinde çok çabuk bitti o denemelik olduğu için mi yoksa ileride düzelir mi ?
Bataryada bir sıkıntı yoktur değil mi hocam. Bu biraz çabuk bitti deTam bitene kadar bekle kullan sonra tamamen dolana kadar şarjda kalsın fazlasına gerek yok
Bataryada bir sıkıntı yoktur değil mi hocam. Bu biraz çabuk bitti de
Şarja taktığım gibi açayım mı telefonu ?Zaten tam dolu olarak gelmiyor pilin içindeki enerji kaybolmayak diye bir şey yok zamanla telefon kapalı olsa bile şarjı çok az da olsa harcanır yani sorun yok
Şarja taktığım gibi açayım mı telefonu ?
Şarjda iken kurulumu yapayım mı yoksa %100 olunca mı. Telefon şarjda iken çok uğraşmak istemiyorum ama siz daha iyi bilirsinizEvet açabilirsin
Şarjda iken kurulumu yapayım mı yoksa %100 olunca mı. Telefon şarjda iken çok uğraşmak istemiyorum ama siz daha iyi bilirsiniz
Çok teşekkür ederim hocam. Hatta size ayrıca teşekkür ederim ilgilendiniz diğer konularda da minnettarım.Şarjı dolsun öyle yap
---- Mesajlar birleştirildi ----
Bu arada hayırlı olsun iyi günlerde kullan
Çok teşekkür ederim hocam. Hatta size ayrıca teşekkür ederim ilgilendiniz diğer konularda da minnettarım.
Sorun yapma güzel kardeşim kafana göre takıl Yen'i nesil bataryalarda o tür sorunlar Yok bi nevi akıllı batarya gibi tak dolunca o zaten kendisi enerjiyi keser istediğin gibi kullana bilirsin sıkıntı yapma hayırlı olsun güzel günlerde kullan ilk şarjı çabuk bitebilir sorun yapma kurulum güncelleme vs derken sonra dan düzelirArkadaşlar 0 telefon aldım içindeki şarjı bitirdikten sonra kaç saat şarj etmem gerekiyor. Telefonu ilk kez şarj edeceğim. Bu arada bir sorum var %18 şarjı vardı içinde çok çabuk bitti o denemelik olduğu için mi yoksa ileride düzelir mi ?
Çok teşekkür ederim hocam içim rahatladı şu an. Rica ederim daha iyileri sizin olur umarım.Sorun yapma güzel kardeşim kafana göre takıl Yen'i nesil bataryalarda o tür sorunlar Yok bi nevi akıllı batarya gibi tak dolunca o zaten kendisi enerjiyi keser istediğin gibi kullana bilirsin sıkıntı yapma hayırlı olsun güzel günlerde kullan ilk şarjı çabuk bitebilir sorun yapma kurulum güncelleme vs derken sonra dan düzelir
Çok teşekkür ederim hocam içim rahatladı şu an. Rica ederim daha iyileri sizin olur umarım.
Sağol güzel kardeşim amin inşallahÇok teşekkür ederim hocam içim rahatladı şu an. Rica ederim daha iyileri sizin olur umarım.
Sizin kafanızda ne var hocam ?İnşallah ümit ettiğim cihaz istediğim fiyata düşerse çok sevinecem
Sizin kafanızda ne var hocam ?
Hayırlısı hocam. İnşallah bir arızası,sıkıntısı olmaz aldığınızda ben S7 Edge'de pembe ekrandan korkuyodum çok şükür olmadıSeneye kısmet olursa 3000TL ye düşerse fiyatı TR garantili Note 8 alıcam
Hayırlısı hocam. İnşallah bir arızası,sıkıntısı olmaz aldığınızda ben S7 Edge'de pembe ekrandan korkuyodum çok şükür olmadı
Şu an %95 te dolsun bi 1-2 dakika daha bekleyip çıkaracağımNormal kullanmana bak onlar eskide kaldı.