S7 EDGE ile S8 Arasındaki Fark

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Katılıyorum. 10 ay oldu. Telefonu ilk aldığımda efsane bi batarya süresi vardı (android 6.0). 6 saat 30 dakika - 7 saatlik süreler alıyordum. Şimdi 7.0 sürüm. 4 saat alıyorum ortalama. Ama yine de başka bi telefon olsa daha kötü olurdu. İyi sayılır hala...

Ya sanki samsung galaxy s8 kullanmışsın gibi konuşuyorsun nereye kötü oluyor s7 de pil konusunda aşırı bir gerileme vardı Adamlar yalan mı söyleyecek %30 daha kullanışlı diye
S8 in pilleri daha kaliteli ve daha iyi kullanışlı olduğu için çabuk bitmiyor s7 edge göre neredeyse aynı saat kullanımı yaşıyorsun 600 mAh fark olmasına rağmen s7 edge in pil ömrü s8 e göre kısa zaten bu soruyu soran kişininde s8 alması daha mantıklı olur arada oldukça hem donanım hem fiziki hemde yazılımsal olarak üstün

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ya sanki samsung galaxy s8 kullanmışsın gibi konuşuyorsun nereye kötü oluyor s7 de pil konusunda aşırı bir gerileme vardı Adamlar yalan mı söyleyecek %30 daha kullanışlı diye
S8 in pilleri daha kaliteli ve daha iyi kullanışlı olduğu için çabuk bitmiyor s7 edge göre neredeyse aynı saat kullanımı yaşıyorsun 600 mAh fark olmasına rağmen s7 edge in pil ömrü s8 e göre kısa zaten bu soruyu soran kişininde s8 alması daha mantıklı olur arada oldukça hem donanım hem fiziki hemde yazılımsal olarak üstün
Bunu neye dayanarak sallıyorsun?
Youtube'de gördüğüm bir çok videoda S7 Edge'nin yeri geldiğinde S8 Plus'la yarıştığını bazı senaryolarda geçtğini bazı senaryolarda gerisine düştüğünü gördüm.
Boş konuşma.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Bunu neye dayanarak sallıyorsun?
Youtube'de gördüğüm bir çok videoda S7 Edge'nin yeri geldiğinde S8 Plus'la yarıştığını bazı senaryolarda geçtğini bazı senaryolarda gerisine düştüğünü gördüm.
Boş konuşma.

Sallamıyorum azda olsa kullandım karşılaştırma yaptım bilgiler edindim tanıdıklarım var yazdıklarımı iyi oku kesin bir şey izah etmedim '' neredeyse'' dedim S8 Plus la karşılaştırılmasının sebebi s7 edge in 3600 mAh pil kapasitesi olmasına rağmen geride kaldığını açıklayan videolar var 100 mAh fark olmasına rağmen arada fark var ha ayrıca büyük ekran olduğundan daha fazla enerji harcamasına rağmen s8+ ailesi daha iyi pil kullanımında s8 inde s7 edge arasında 20 dk lık kullanım farkı var bana lütfen böyle Bilgelik taslamayın
--- Gönderi Güncellendi ---
Birkaç bazı senaryolara göre kıyaslama yaparsanız çok yanlış olur onun nedenine işlemcinin işletim sistemi ve ekran kasa oranı ile alakalı olduğunu anlamanız gerekir genellemeye göre bakarsanız s8+ ın önde olduğunu görürsünüz

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181

Yazdığım metni beyninizle anlamanızı isterdim. Başka telefondan kastım s8 olsaydı bu iki tuşa basmaktan üşenmez ve s8 derdim zaten. Başka telefon derken başka markalar demek istemiştim. Ama görüyorum ki maalesef okuduğunuz bilgiyi anlamak için alışılagelmiş organlarınızı kullanmıyorsunuz.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Yazdığım metni beyninizle anlamanızı isterdim. Başka telefondan kastım s8 olsaydı bu iki tuşa basmaktan üşenmez ve s8 derdim zaten. Başka telefon derken başka markalar demek istemiştim. Ama görüyorum ki maalesef okuduğunuz bilgiyi anlamak için alışılagelmiş organlarınızı kullanmıyorsunuz.

Bizde dedik ki ikisi arasında s7 edge de sanal tuşlarının olmayışı daha kaliteli pil ve tasarruflu kullanımı android 7 ile fabrika ayarı olarak gelmediğinden kamerada 8 mp ön ve gelişmiş kamera yazılımı 5.8 inc %84 ekran kasa sonsuz ekran ve 64 gb rom gibi farkları var çok fazla ayrıntılı bilgi istiyorsan epey diye cihaz karşılaştırma sitesinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz ben burda diğerlerine laf anlatmaktan konu genişledi S7 edge in tek artısı s8 den pil performansı oldu 3600 mAh pil kapasitesi oldukça iyi

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
Bizde dedik ki ikisi arasında s7 edge de sanal tuşlarının olmayışı daha kaliteli pil ve tasarruflu kullanımı android 7 ile fabrika ayarı olarak gelmediğinden kamerada 8 mp ön ve gelişmiş kamera yazılımı 5.8 inc %84 ekran kasa sonsuz ekran ve 64 gb rom gibi farkları var çok fazla ayrıntılı bilgi istiyorsan epey diye cihaz karşılaştırma sitesinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz ben burda diğerlerine laf anlatmaktan konu genişledi S7 edge in tek artısı s8 den pil performansı oldu 3600 mAh pil kapasitesi oldukça iyi

Arkadaşım boş yapma ya iki kelime söyledik sanki şu yazdıklarına karşı çıkmışım gibi konuşma. Neyse...

CheriouR

Doçent
Reaksiyon puanı
213
S7 edge suan hepsıburadada 2700 cıvarı s8 ıse 3200 sızce hangısını almalı ya da 600 tl fark var mı arada ???
para veririm diyorsan tabiiiiii ki de sabaha kadar s8.
ama yok diyorsan s7 edge. ben s7 edge aldım. memnunum. mutluyum.önerir tavsiye ederim.