Birkan Öztürk
Doçent
Selam dostlar başlıktan da gördüğünüz gibi S7 edge'ye S8 launcher yükleyebilir miyim deneyen var mı varsa nasıl yapılıyor bana anlatabilir mi ya da güvenli mi şimdiden teşekkürler
Hocam Bixy home indirdim nerden etkinlestiriyoruz?Hello Bixby 1.9.38.27 APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror
Şu linkten hem bixby, hem de istediğiniz launcher'ı kurabilirainiz. Ben düz s7'mde kullanıyorum. Çok güzel tasarımı.
Dosyalardan bulup çalıştırın.Hocam Bixy home indirdim nerden etkinlestiriyoruz?
Tamam onu basta yukledimde nova launcher veya herhangi bir program ilemi calistiriyoruz?Dosyalardan bulup çalıştırın.
Hocam teşekkürler ilk olarak ben bir ara yüklemiştim s7 edge ye telefon sapıttı bu arayüzü etkinleştirdikten sonra açılmıyordu siyah ekran bildiğin sonra hard reset atarak düzeltmiştim bir sıkıntı çıkabilir mi sence güvenilir mi yani bir de telefonu kastırıyor mu hala aynı akıcılıkta mı?Dosyalardan bulup çalıştırın.
Gram kasma yokHocam teşekkürler ilk olarak ben bir ara yüklemiştim s7 edge ye telefon sapıttı bu arayüzü etkinleştirdikten sonra açılmıyordu siyah ekran bildiğin sonra hard reset atarak düzeltmiştim bir sıkıntı çıkabilir mi sence güvenilir mi yani bir de telefonu kastırıyor mu hala aynı akıcılıkta mı?
Hocam teşekkür ederim bixby ve s8 launcher kurdum şu an sorunsuz 1 kere touchwiz yeniden başlattım hata verdi s8 deki AOD u kurmak istedim yüklemedi paketler çakışıyor felan dedi hocam 2 sorum varGram kasma yok
Aod yüklenemiyor sıkıntılı.Hocam teşekkür ederim bixby ve s8 launcher kurdum şu an sorunsuz 1 kere touchwiz yeniden başlattım hata verdi s8 deki AOD u kurmak istedim yüklemedi paketler çakışıyor felan dedi hocam 2 sorum var
Bu bixby günlük hayatta neyime yarar sen kullanıyor musun?
Bir de aynı ada sahip olduğu için çakıştığından uygulama yüklenemedi türünden bir şey dedi sence nasılır giderilir ( S8 deki always on display'i kurmak istedim de)
Tamamdır çok teşekkür ederim hocam telefon yeni arayüzle bir güzel oldu beAod yüklenemiyor sıkıntılı.
Bixby'i çok kullanmıyorum ama güzel. Adım sayılarım falan var. Tema önerileri var. Haberler vs. Var. Twitter ve facebook desteği var
Aynen s8'den farkı kalmadıTamamdır çok teşekkür ederim hocam telefon yeni arayüzle bir güzel oldu beS7 edge'nin ki S8'den sonra aşırı kötü geldi bir de bixby var ya o da + sı
![]()
Aynen hocam o da gelsin S8 almaya bir insanın s7 edge den gerek bile yok S7 de dahilAynen s8'den farkı kalmadı
Sesli destek te gelecek![]()
Zaten s7 serisi en az sorun çıkaran seri olduğu için hala daha çok tercih ediliyorAynen hocam o da gelsin S8 almaya bir insanın s7 edge den gerek bile yok S7 de dahilah bir de şu AOD olursa çok tatlı olucak
![]()
hocam haklısın s7 2300 tl ye felan bulunuyor S7 edge de 2700 galiba ve fiyatını bence hak ediyor yani o kadar hak etmeyen telefon varken onları almak yerine bunları almak her mantıklı kişinin tercihidir ( bence )Zaten s7 serisi en az sorun çıkaran seri olduğu için hala daha çok tercih ediliyor![]()
1000 lira az para değil. O farka başka başka işler yapılırhocam haklısın s7 2300 tl ye felan bulunuyor S7 edge de 2700 galiba ve fiyatını bence hak ediyor yani o kadar hak etmeyen telefon varken onları almak yerine bunları almak her mantıklı kişinin tercihidir ( bence )
Bende aod bu surum yuklu ve calisiyor bunu yukle yukluyorsaTapatalk Cloud - Downlaoad File com.samsung.android.app.aodservice_2.6.77.4.apkAynen s8'den farkı kalmadı
Sesli destek te gelecek![]()
Teşekkürler dostum hemen deniyorum olur inşallahBende aod bu surum yuklu ve calisiyor bunu yukle yukluyorsaTapatalk Cloud - Downlaoad File com.samsung.android.app.aodservice_2.6.77.4.apk
Hocam adamın dibisin oldu be çok teşekkür ederim rahatladım bildiğin yaBende aod bu surum yuklu ve calisiyor bunu yukle yukluyorsaTapatalk Cloud - Downlaoad File com.samsung.android.app.aodservice_2.6.77.4.apk
Teşekkürler dostum hemen deniyorum olur inşallah
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam adamın dibisin oldu be çok teşekkür ederim rahatladım bildiğin ya![]()
Hocam bu yaptığım launcheri aod u felan format atsak sıfırlayabilir miyiz nasıl kaldırırız yani telefonu satacağım daDur bende indireyim bari![]()
evet kalkarHocam bu yaptığım launcheri aod u felan format atsak sıfırlayabilir miyiz nasıl kaldırırız yani telefonu satacağım da![]()
Yok hocam çok memnunum da 1 sorunu var yanlızca edge ekranından mıdır nedir bilmiyorum sırf oraya değmemek için garip tutuşlar sergiliyorum ve 10 dakika sonra elim aşırı ağrıyor genel de yatarken felan oluyor yatarken video izlemek için bir de sonuçta biraz fazla para verdim gerçekten farkın da değildim sonra bir telefona nasıl o kadar para verdim deyip pişman oldum telefonu aldıktan 2 hafta sonra felanevet kalkar
hayırdır telefondan memnun değil misiniz?
Allah'ın izniyle satabilirsem daha uygun Xiaomi mi5s alacağım inşallahYok hocam çok memnunum da 1 sorunu var yanlızca edge ekranından mıdır nedir bilmiyorum sırf oraya değmemek için garip tutuşlar sergiliyorum ve 10 dakika sonra elim aşırı ağrıyor genel de yatarken felan oluyor yatarken video izlemek için bir de sonuçta biraz fazla para verdim gerçekten farkın da değildim sonra bir telefona nasıl o kadar para verdim deyip pişman oldum telefonu aldıktan 2 hafta sonra felansonuçta ben almadım parasını sağolsun ailem karşıladı o yüzden pişman oldum şimdi satmayı düşünüyorum
![]()
doğru. düz s7 candır diye boşuna demiyorumYok hocam çok memnunum da 1 sorunu var yanlızca edge ekranından mıdır nedir bilmiyorum sırf oraya değmemek için garip tutuşlar sergiliyorum ve 10 dakika sonra elim aşırı ağrıyor genel de yatarken felan oluyor yatarken video izlemek için bir de sonuçta biraz fazla para verdim gerçekten farkın da değildim sonra bir telefona nasıl o kadar para verdim deyip pişman oldum telefonu aldıktan 2 hafta sonra felansonuçta ben almadım parasını sağolsun ailem karşıladı o yüzden pişman oldum şimdi satmayı düşünüyorum
![]()
Zamanın da böyle sorun yaşayacağımı bilseydim S7 alırdımdoğru. düz s7 candır diye boşuna demiyorum![]()
Hocam bu yaptığım launcheri aod u felan format atsak sıfırlayabilir miyiz nasıl kaldırırız yani telefonu satacağım da![]()