S7 Edge Batarya Sorunu

Mr.S7edge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 6 ay önce aldım s7 edgeyi telefonumdan memnunum ama şu son 5 6 gündür şarjım çok hızlı gidiyor önceden bu kadar hızlı gitmezdi bir sorun var bence yeni güncelleme geldiğinde çözülür diyenler var ama düzeliceğini sanmıyorum şarj %100 olduktan 1 saat sonra da bitmiyor tabi ama önceden daha uzun süre dayanırdı mesela şimdi mobil veri veya wifi açıyorum 30-40 dakika gezindikten sonra %15 %20e yakın şarj gidiyor. Garanti süresi 2 yıl garanti bataryayı değiştiriyor 1 iş günü içerisinde diyenler oldu böyle birşey var mı size sormak istedim bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen moderatör:

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
S6 kullanıcısı olarak ilk aldığım zamanlar 4 saat ekran süresi alırdım aradan 20 ay geçti su an 2 saat civarı süreler alıyorum servise verdim bataryayı değiştirmediler. Bari hiç bişey yapmamış demesinler diye şarj aletini değiştirmişler. Samsung servisinden medet ummayın.

Mr.S7edge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S6 kullanıcısı olarak ilk aldığım zamanlar 4 saat ekran süresi alırdım aradan 20 ay geçti su an 2 saat civarı süreler alıyorum servise verdim bataryayı değiştirmediler. Bari hiç bişey yapmamış demesinler diye şarj aletini değiştirmişler. Samsung servisinden medet ummayın.

Samsung servisleri çoğunlukla öyle haklısın hakkını sonuna kadar aramadıkça elin boş dönersin genellikle. Ben Garanti süresi içinde batarya değişimi yapıldığını duydum öyle birşey varsa vericem yoksa da artık parası neyse verip alıcaz mecburen.

emir_kr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Pil tüketimine baktığında pil tüketen uygulamalar arasında anormal bi durum varmı. Varsa o uygulamayı sil. Yoksa önce telefonu bi sıfırla yine olmazsa garantiye ver

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Bence sorun yeni yüklediğiniz bir uygulama veya arka plan da daha çok açık kalan uygulama.kaynaklı olabilir. Servise vermeden cihazı wipe data ve wipe cache seçenekleri temiz kurulum yaparsanız düzelebilir ara sıra cihazı sıfırlamak iyi olabilir düşüncesindeyim. Sonuç almaz iseniz Servise elden gönderin batarya degişimi yapılabilir.