S6 Nasıl

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bu telefona bende taktım kafayı lg g4te iyi ama çok fazla kronik sorunu var htc zaten söz konusu bile olamaz sonynin telefonları pahalı çinli telefonlarda sar değeri yüksek asusun servisi kötü lenovonun kaba bir tasarımı var genelde iphone zaten bana hitap etmiyor.Geriye bir tek Samsung kalıyor s6 güzel telefon telefonda aktif oyun oynamıyorum ekranı kamerası mükemmel müzik ortalama kasa sağlam ve şık olsun yeter bana pil de powerbank ile halledilir.Buna göre en iyisi s6 kalıyor bir yerde çalışınca bende s6 alacağım sanırım.

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26
1.5 milyar bütçe var S6 alıcam iyi midir? Bide kablosuz şarj kitini veriyorlar mı?
s6 güzel telefon, performanslı, o fiyata gerçi az zorlansa g5 alınabilir ama s6 hüsran olur diyemem. gördüğüm kadarıyla forumda arkadaşlar bataryadan yakınıyorlar. yakın arkadaşımda s6 var. bende note 2. Sarjı benden hızlı tükeniyor haliyle bu çok normal ama su gibi de akmıyor.Ayrıca telefon inanılmaz seri şarj oluyor. 1 saatte %15 civarından 95 civarına çıktığını hatırlıyorum. %0-%100 ü yine yanlış hatırlamıyorsam 1 saat 20 dakika mı ne demişti.