Gayet iyidir hocam.1.5 milyar bütçe var S6 alıcam iyi midir? Bide kablosuz şarj kitini veriyorlar mı?
İthalatçı garantili zorla 1800 bulunuyor. Ama onun bütçe 1500...Bende basta s6 almayi dusunuyodum ama sonradan ith.garantili g5 almaya yoneldim eminim s6 da iyidir ama g 5 mukemmel bi dusun derim
Götürebilir de götürmeyedebilir belli değil. Bataryası pek iyi değil diye biliyorum. Aklınıza takılan soruları buradan sorabilisinizTelefonu aldım mı bi 3 yıl kullanırım götürür mü o kadar? Batarya falan nasıl? Kesin konuşan biri olursa güvenip alacağım kullananlar yok mu hiç?
ben eski bir s6 kullaciyim kesinlikle telefon cok guzel ama benim sansim kotuydu 6 ay garantide gecirdi biraz sans meselesi iphone da alabilirisnTelefonu aldım mı bi 3 yıl kullanırım götürür mü o kadar? Batarya falan nasıl? Kesin konuşan biri olursa güvenip alacağım kullananlar yok mu hiç?
1.5 milyar bütçe var S6 alıcam iyi midir? Bide kablosuz şarj kitini veriyorlar mı?
iPhone düşünmüyorum. G5 te maalesef bütçemi aşıyor. Tercihimi S6 yönünde kullanacağım. Cevap veren herkese teşekkürler.
Zaten bildiğim tek sorun yoğun kullanımda bataryasının az gitmesi. Yoksa güzel telefon bu telefonu kullanan 4 kişi tanıyorum.LG G4 kadar ısınmıyorsa sorun olmaz. Boyutu falanda tam bana göre. Güzel telefona benziyor yani ben telefondan çok anlamam ama kullananlarda çok şikayet yok gibi.
LG G4 kadar ısınmıyorsa sorun olmaz. Boyutu falanda tam bana göre. Güzel telefona benziyor yani ben telefondan çok anlamam ama kullananlarda çok şikayet yok gibi.
Hocam moral bozmak gibi olmasın ama s6nın ekran çabuk patlıyor diye biliyorum. Zira arkadaşımın s6 edgesi vardı ekran kırıldı lcdde ufak çizgi vardı bitane.Telefonu aldım mı bi 3 yıl kullanırım götürür mü o kadar? Batarya falan nasıl? Kesin konuşan biri olursa güvenip alacağım kullananlar yok mu hiç?
Xiaomi mi 5 öneririm ben kardeşim s6 yanında powerbank ile kullanırsan iyi.1.5 milyar bütçe var S6 alıcam iyi midir? Bide kablosuz şarj kitini veriyorlar mı?
Xiaomi mi 5 öneririm ben kardeşim s6 yanında powerbank ile kullanırsan iyi.
Radyasyon bize işlemez yeğen
Radyasyon bize işlemez yeğenşaka bi yana Xiaomi Reeder Lenovo falan düşünmüyorum. 100 TL yi geçmeyen powerbank önerebilecek var mı?
Tamamdır sağolasın.Asus Zen power a bakabilirsiniz.
ekran koruyucu + kılıf alsam?Hocam moral bozmak gibi olmasın ama s6nın ekran çabuk patlıyor diye biliyorum. Zira arkadaşımın s6 edgesi vardı ekran kırıldı lcdde ufak çizgi vardı bitane.
Kese yırtılmasınTamam arka tarafa kılıf alırım öne de buff koruyucu. 1500 TL diyodum powerbank kap falan derken oldu 1700![]()
sar değeri biraz yüksek tabi...