S6 mı Yoksa S6 Edge mi?

sahoza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar s6 edgenin camından çok korkuyorum :) nette bir çok videosu ve fotoğrafı var kırıldığına dair.. o yüzden s6 almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı :)

1Aybars1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
edge ekranı hoşuma gidiyor dersen s6 edge alabilirsin fakat ekran senin için önemli değilse sıkıntı yok ek para ödemeye gerek yok şimdiden hayırlı olsun.:)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar s6 edgenin camından çok korkuyorum :) nette bir çok videosu ve fotoğrafı var kırıldığına dair.. o yüzden s6 almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı :)
S6 ya gore daha hassas evet ama gorunum.ve şıklık olarak daha da iyi duruyor

EmreAkarsu

Asistan
Reaksiyon puanı
7

Şarj benim için sıkıntı değil diyorsan s6 al şarj ve ekran hariç her özelliği aynı ona göre fiyat farkının politikasını kendi hesabına göre yapabilirsin

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Korkmaniza gerek yok. Kirilmasi kaderde varsa s6'ninda cami kirilir. Ama s6 edge'in ekran cami yanal darbelere karsi daha korumasiz oldugu icin s6'ya gore kirilma ihtimali daha yuksek buda bir gercek.

Bence edge ekranlar fiyat arttirmaya yonelik bir adim. S6 edge alcaklara s6, s6 edge plus alcaklara note 5 oneriyorum. Sanki s6 veya note 5 'in cerceveleri cok kalinmis gibi edge ekranlara yonelip fazla bir ucret odemeye gerek yok. Ama illa tasarim diyorsan orasi zevkler ve renklere girdigi icin o nokta sizin karariniz. Ama teknik olarak ayni donanima fazla para vermek oluyor. Ayrica edge ekranlarinin kullanimi ilk zamanlar zor olur. Ekrana bir islem icin dokuncaginiz zaman kivrimlara eliniz degdigi icin ikilemde kalir hangisini secsem diye. Ayni anda iki parmak ile ekranda iki sey secmeye calismak gibi algiliyor.