karakaya67
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaşlar oyun oynayan biri değilim. Öncelikli kamerası ve internet kullanımı( face,youtube vs..) akıcı olsun yeterli. Siz hangisini önerirsiniz ?
Donanım olarak kağıt üzerinde iyi olabilir ama oradaki 20 mp diğer markalarda ki 10 mp den bile kalitesiz oluyor. Bunda da öyle bi durum olabilir mi acaba ?O zaman daha ucuzu da yeter size. Honor 7
Daha iyi diye önermedim ki. Size bu da yeter dedim. Kamera hakkında maalesef bilgim yok.Donanım olarak kağıt üzerinde iyi olabilir ama oradaki 20 mp diğer markalarda ki 10 mp den bile kalitesiz oluyor. Bunda da öyle bi durum olabilir mi acaba ?
Anladım, teşekkür ederim biraz araştırayım.Daha iyi diye önermedim ki. Size bu da yeter dedim. Kamera hakkında maalesef bilgim yok.
Güncelleme alması gözle görülür bi etki ediyor mu performansa.? Bende S3 mini var,aldığımdan beri hiç güncelleme gelmedi de o yüzden bilmiyorumnote 4 neredeyse 2,5 yaşında benim görüşüm 7,0 gelmeyecek yada çok geç gelecek
S6 nın çok daha şık olduğunu düşünüyorum.Kamerası performansı note 4 ten daha iyi.S6 nın hafızası arttırılamıyor ama sorun olmazsa s6 çok daha iyi bir cihaz.Arkadaşlar oyun oynayan biri değilim. Öncelikli kamerası ve internet kullanımı( face,youtube vs..) akıcı olsun yeterli. Siz hangisini önerirsiniz ?
Güncelleme alması gözle görülür bi etki ediyor mu performansa.? Bende S3 mini var,aldığımdan beri hiç güncelleme gelmedi de o yüzden bilmiyorum![]()
ikisi arasında s6 ama şarjı kötü , powerbank ister yanına ben size xiaomi mi 5 öneririm her türlü işinizi karşılar...Arkadaşlar oyun oynayan biri değilim. Öncelikli kamerası ve internet kullanımı( face,youtube vs..) akıcı olsun yeterli. Siz hangisini önerirsiniz ?
Bahsettiğiniz cihazın pil ömrü daha uzun gider gibi fakat kamera performansı da önemli o yüzden biraz araştırmam gerekiyor.ikisi arasında s6 ama şarjı kötü , powerbank ister yanına ben size xiaomi mi 5 öneririm her türlü işinizi karşılar...
kamera performansı s7 ile kıyaslanıyor bende kullanıyorum mi 5'i ondan öneriyorum...Bahsettiğiniz cihazın pil ömrü daha uzun gider gibi fakat kamera performansı da önemli o yüzden biraz araştırmam gerekiyor.
Bu markanın Türkiye servisi yok sanırım. İthalatçı garantili telefonlara sıcak bakmıyorum.kamera performansı s7 ile kıyaslanıyor bende kullanıyorum mi 5'i ondan öneriyorum...
evet yokBu markanın Türkiye servisi yok sanırım. İthalatçı garantili telefonlara sıcak bakmıyorum.
Bu soru SDN cevaplıyor 55 bölümde geldi Tolga abi S6 dedi çünkü Note 4 ün 7.0 almayacağından bahsetti ve performans deneyim bakımından S6 dan yana oldu
Sen alır mısın?Sen dediysen alır bu adam![]()
Naydi çabuk nol.benimkini satıp almaya gidiyorom şimdi