s6 kullanıcıları yardımm

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar merhaba yaklasık 6 aydır s6 kullanıyorum. Telefonu ilk aldığımda durup dururken sim kart giriş yerinin etrafı daha fazla olmak üzere ısınma sorunu yaşadım. Servise gittiğimde sim kartı mı orjinal değil micro dan nano ya kırdırdıgım için çipinin zarar gördüğünü bu yüzden olduğunu söylediler. Orjinal hat aldım fakat yine aynı sorunu yaşıyorum. Mobil olarak telefonu kullandığımda facebook twitter fln cihazın cercevesi hissedilebilir seviyede ısınıyor ve sarj hızla azalıyor. Kullanmaya devam ettikçe daha cok azalmaya ısınmaya baslıyor. Böyle bir problem yaşayıp bunu çözebilen varmı.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Seni kaziklamislar kisacasi telefon un sim kart okuyucusu bozuk dememislerde sana sim kart aldirmislar1.sim kart en ufak cizikte calismaz 2 .sim kart orjinal olmamasiyla alakasi yok

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tesekkür ederim yardımın için. Dün gittim tekrar servise verdim bunlarıda soyledim bakalım ne olacak sonucu sizinle de paylasırım sorun yasayanlar varsa eger.

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bugün aldım servisten. Anakart ve sarj aletini değiştirmişler. Eskiden sarj olunca aşırı bir ısınma oluyordu su anlık hiçbir ısınma ve bir sorun yok. Bir süre sonra tekrar izlenimlerimi aktarırım su an hersey yolunda gibi görünüyor

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar merhaba yaklasık 6 aydır s6 kullanıyorum. Telefonu ilk aldığımda durup dururken sim kart giriş yerinin etrafı daha fazla olmak üzere ısınma sorunu yaşadım. Servise gittiğimde sim kartı mı orjinal değil micro dan nano ya kırdırdıgım için çipinin zarar gördüğünü bu yüzden olduğunu söylediler. Orjinal hat aldım fakat yine aynı sorunu yaşıyorum. Mobil olarak telefonu kullandığımda facebook twitter fln cihazın cercevesi hissedilebilir seviyede ısınıyor ve sarj hızla azalıyor. Kullanmaya devam ettikçe daha cok azalmaya ısınmaya baslıyor. Böyle bir problem yaşayıp bunu çözebilen varmı.
destek görmen için s6 kullanıcıları klübü var kardeş oraya yaz hem çabuk cevap alırsın hemde başka sorunu yaşayanlar napmışlar onlara sorarsın....

ogulcanbesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
tamamdır kardeşim su anlık sorunum çözüldü tesekkürler bilgilendirdiğin için