S6 Kelime düzeltme özelliği

ercanantep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar umarım doğru yere açıyorumdur konuyu.

Sorunumu şöyle anlatayım. S6 da son güncelleme öncesinde herhangi bi yerde yazı yazarken mesela "yazd" harflerini yazdığımızda ve boşluk tuşuna bastığımızda sistem "yazdım" olarak yazıyordu ve silme tuşuna bastığımızda kelime "yazd" olarak bizim yazdığımız haline dönüyordu.

Bu özellik çok iyidi ama güncelleme sonrası bu olmuyor. Nasıl düzeltebilirim. Anlattığım gibi olması için ne yapabilirim.

Şimdiden teşekkürler

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Otomatik düzeltme vs kapanmıştır, ayarları kurcalayın bi.

Aden

Asistan
Reaksiyon puanı
6
ayarlardan - uygulamalara- oradan hepsinden klaveyi bulun - sonra veri vs ne varsa silin bi. program sıfırlanır. ayarlar ilk hale gelebilir. ama ben kaç senedir swiftkey kullanıyorum telefonda tablette.

ercanantep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Veriyi de sildim yine olmadı. Swiftkey denemedim bakmak lazım. Ama merak ediyorum neden değişti nasıl eskisi gibi yapabilirim diye

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar umarım doğru yere açıyorumdur konuyu.

Sorunumu şöyle anlatayım. S6 da son güncelleme öncesinde herhangi bi yerde yazı yazarken mesela "yazd" harflerini yazdığımızda ve boşluk tuşuna bastığımızda sistem "yazdım" olarak yazıyordu ve silme tuşuna bastığımızda kelime "yazd" olarak bizim yazdığımız haline dönüyordu.

Bu özellik çok iyidi ama güncelleme sonrası bu olmuyor. Nasıl düzeltebilirim. Anlattığım gibi olması için ne yapabilirim.

Şimdiden teşekkürler
muhakkak bi ayarı vardır onun iyi kurcala....

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Elimde güncel tw yok ama yardımcı olmaya çalışayım yinede. Ayarlardan klavyelerin bulunduğu sekmeye gelin, dil ve girişte olabilir. Yüklü olan klavyeler alt alta dizilmiş şekilde karşınıza gelmesi lazım. Samsung klavyenin yanındaki vida veya ona benzer simgeyi tıklarsanız klavye ile ilgili ayarlar orada olması lazım. Oradan otomatik düzeltmeyi aktif hale getirirseniz sorun düzelecektir. Dediğim gibi elimde güncel tw yok ,eskiden bu şekilde düzeltilebilirdi.

ercanantep

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde güncel tw yok ama yardımcı olmaya çalışayım yinede. Ayarlardan klavyelerin bulunduğu sekmeye gelin, dil ve girişte olabilir. Yüklü olan klavyeler alt alta dizilmiş şekilde karşınıza gelmesi lazım. Samsung klavyenin yanındaki vida veya ona benzer simgeyi tıklarsanız klavye ile ilgili ayarlar orada olması lazım. Oradan otomatik düzeltmeyi aktif hale getirirseniz sorun düzelecektir. Dediğim gibi elimde güncel tw yok ,eskiden bu şekilde düzeltilebilirdi.
Samsung ayarlarında ki seçenekleri kontrol ettim ama maalesef olmadı.