S4'ün satış tarihi ve fiyatı belli oldu

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Samsung’un merakla beklenen son modeli Galaxy S4, ABD’de 16 Nisan itibariyle satışa çıkacak.

130229S4.hlarge.jpg

Samsung’un merakla beklenen son modeli Galaxy S4’ün satış tarihi ve fiyatı ortaya çıktı.

Model ABD’de belirli telefon operatörlerinden alınacak iki yıllık kontratlara bağlı olarak 16 Nisan’da 249 dolardan satışa çıkacak.

Telefon Mart ayının başlarında New York’ta dev bir organizasyonla tanıtılmış ancak o zaman fiyatı hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştı.

Samsung’un son modeli için iki yıllık kontratla istenen 250 dolarlık fiyat birçok rakibinden daha yüksek bir rakam.

Apple aynı tarifeyle son telefonu iPhone 5’i 200 dolardan satışa çıkarmıştı.

5 inç genişliğinde ekrana sahip olan yeni Galaxy S4, pek çok başarılı uygulamasının yanı sıra 9 dile çeviri yapabilme özelliğiyle dikkat çekmişti.

KAYNAK

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
kontratsız fıyat hakkında bılgısı olannn ???? :D

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bizim ülkemizde operatörler o kadar paragözki hiçbir zaman türkiyede operatörden telefon almam bu anlayışla.Adamlar hem tarife dayıyorlar bize aylık 50 60 TL hemde telefonu aynı fiyatından satmaya çalışıyorlar hemde 24 ay taahhüt istiyorlar resmen 2 yıl boyunca bize çalışcaksın demeye getiriyorlar.Yurtdışında ise telefonun fiyatını nerdeyse 3 de 1 fiyatına satıyorlar ayrıca tarife satıyorlar 600 700 $ lık telefonu 250 $ alıyorsunuz gerçekten çok iyi bir yöntem bizde ise 24 ay ayda 50 tl den desen 1200 TL tarife ücreti ayretten de 2000 tl telefon ücreti :)

cakal1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Türkiye' de 26-27-28 Nisan da sadece Buyaka AVM de ki Samsung Concept Mağazasında satışa sunulacağı Söyleniyor...
Fiyat hakkında henüz bir bilgi yok...

enver68

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizim memlekete 1200 den girer vergisi carti curtu olur sana 2000

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bizim memlekete 1200 den girer vergisi carti curtu olur sana 2000

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Keşke bizim ülkemizde bu fiyata satışa girse yaa..

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bizim ülkemizde operatörler o kadar paragözki hiçbir zaman türkiyede operatörden telefon almam bu anlayışla.Adamlar hem tarife dayıyorlar bize aylık 50 60 TL hemde telefonu aynı fiyatından satmaya çalışıyorlar hemde 24 ay taahhüt istiyorlar resmen 2 yıl boyunca bize çalışcaksın demeye getiriyorlar.Yurtdışında ise telefonun fiyatını nerdeyse 3 de 1 fiyatına satıyorlar ayrıca tarife satıyorlar 600 700 $ lık telefonu 250 $ alıyorsunuz gerçekten çok iyi bir yöntem bizde ise 24 ay ayda 50 tl den desen 1200 TL tarife ücreti ayretten de 2000 tl telefon ücreti :)

Kardesim musadenle senden alinti yaparak bir iki seyi aciklamaya calisayim.

yurtdisinda soyle boyle diyorsunuz surekli ben size yurtdisinda nasil oldugunu bildigim kadariyla bi anlatayim da sizde turkiyede ki sisteme bu kadar kufretmeyin bundan sonra.

ben hollandayi anlatacagim ama bilin ki diger avruypa ulkeleri ve amerika kanada vesairesi de dahil hemen hemen aynidir.

kendimden ornek verecek olursam ben buradan s 3 aldim. burada bi telefon ilk ciktiginda faturali alacaksan 200 euroya kadar pesin odersin kalanini sadece tarifeye odersin.

ben s3 u alirken hic vermedim. fakat esim iphone 5 aldi. ona alirken 200 euro verdik.

benim tarifem. vodafonlularla sinirsiz. heryone mesaj sinirsiz. diger operatorlerle 200dk. ve 10 gb. internet paketi 2 sene boyunca aylik 49 euro.

esim sinirsiz konusma 2 gb. internet sinirsiz mesaj aylik 65 euro

buradan hesaplayarak turkiyedeki fiyatlarla hemen hemen ayni oldugunu gorebilirsiniz. su an s3 u 570 eurodan 450 euroya kadar pesin fiyatla bulabilirsiniz.

simdi sizlere su an guncel bi telefon olan xperia z nin pesin fiyatiyla hatli fiyatini vereyim siz inceleyip ne oldugunu gorun. yine vodafone hatliyi ornek vereyim.

sinirsiz arama ve sms. 1 gb internet. pesin 90 euro odeyip ayrica 24 ay boyunca 50 euro. bu da esittir: 1290 euro.

fakat telefonu pesin almak isterseniz odeyeceginiz miktar en fazla 650 euro.

yani telefonu faturali aldiginizda iki katini oduyorsunuz.

tekrar belirteyim tum avrupada bu boyle.

simdi sizde bu durumu turkiyeyle kiyaslayin. sonra dusuncelerinizi tekrar paylasin.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Acaba bize kaça verecekler yada tabiri caizse yaslayacaklar :)

ayhankucuk28

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Ucuza satsalar sürümden kazanırlar dimi :)

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
iPhone 5 200 Dolar'dan girmişti piyasaya aynı ülkede.

İlhami Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lanet olsun böyle sisteme resmen dolandırılıyoruz başka açıklaması yok bunun.

mooncomtr

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bize olacak net satış fiyatı en az 2000 TL olur. Bundan daha aşağı olması mümkün değil.

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0

yurtdisinda soyle boyle diyorsunuz surekli ben size yurtdisinda nasil oldugunu bildigim kadariyla bi anlatayim da sizde turkiyede ki sisteme bu kadar kufretmeyin bundan sonra.

ben hollandayi anlatacagim ama bilin ki diger avruypa ulkeleri ve amerika kanada vesairesi de dahil hemen hemen aynidir.

kendimden ornek verecek olursam ben buradan s 3 aldim. burada bi telefon ilk ciktiginda faturali alacaksan 200 euroya kadar pesin odersin kalanini sadece tarifeye odersin.

ben s3 u alirken hic vermedim. fakat esim iphone 5 aldi. ona alirken 200 euro verdik.

benim tarifem. vodafonlularla sinirsiz. heryone mesaj sinirsiz. diger operatorlerle 200dk. ve 10 gb. internet paketi 2 sene boyunca aylik 49 euro.

buradan hesaplayarak turkiyedeki fiyatlarla hemen hemen ayni oldugunu gorebilirsiniz. su an s3 u 570 eurodan 450 euroya kadar pesin fiyatla bulabilirsiniz.

simdi sizlere su an guncel bi telefon olan xperia z nin pesin fiyatiyla hatli fiyatini vereyim siz inceleyip ne oldugunu gorun. yine vodafone hatliyi ornek vereyim.

sinirsiz arama ve sms. 1 gb internet. pesin 90 euro odeyip ayrica 24 ay boyunca 50 euro. bu da esittir: 1290 euro.

simdi sizde bu durumu turkiyeyle kiyaslayin. sonra dusuncelerinizi tekrar paylasin.

Hocam tamamda bizde de tarife ücreti alıyorlar zaten ayrıca tarifelerde sınırsız değil büyük bir tarife aldınmı 100 tl civarı bir miktar tutuyor buda 24 ay boyunca 2400 tl yapıyor biz bunu sadece tarifeye ödüyoruz telefona ödediğimiz miktarda yine tarifeye ek ayda 50 60 tl den bi s3 yine 1300 1400 tl ye geliyor yani toplam 3800 tl gibi bir rakam ödemek zorunda kalıyoruz asgari ücreti 800 tl olduğunu düşünürsek sanırım net anltabilmişimdir.Benim istediğim şey şu tamam tarife satıyorsunuz aylık 100 tl herneyse artık aldığın tarifeye göre değişiyor sonuçta ama sattığın tarifenin yanında telefonu %60 70 indirimle vermen gerekir insanlar 24 ay boyunca senin tarifeni kullanıyorlarki tarifede değişklik yapma haklarıda var 10 ay sonra tarifye %10 zam yapsa hiçbişey yapamıyoruz.

Reaksiyon puanı
10,327
[h=1]Samsung Galaxy S4'ün fiyatı açıklandı[/h]
samsung-galaxy-s4-un-fiyati-aciklandi_228222.jpg

[h=3]Samsung’un merakla beklenen son modeli Galaxy S4’ün satış tarihi ve fiyatı ortaya çıktı.[/h]
Mart ayı başında taınıtılan Samsung Galaxy S4, ABD’de belirli telefon operatörlerinden alınacak iki yıllık kontratlara bağlı olarak 16 Nisan’da 249 dolardan satışa çıkacak.

Samsung’un son modeli için iki yıllık kontratla istenen 250 dolarlık fiyat birçok rakibinden daha yüksek bir rakam. Apple aynı tarifeyle son telefonu iPhone 5’i 200 dolardan satışa çıkarmıştı. 5 inç genişliğinde ekrana sahip olan yeni Galaxy S4, pek çok başarılı uygulamasının yanı sıra 9 dile çeviri yapabilme özelliğiyle dikkat çekmişti.

kaynak

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Telefona bedava diyorsunuz ama tarife ne kadar bilgisi olan var mı ?

Reaksiyon puanı
10,327
arkadaş farklı bölüme açınca farkedememişim, konuyu mükerreren açtığım için özür dilerim.
yönetici arkadaşa da ayrıca teşekkür ederim, konuyu buraya bağladığı için.

Fbergh

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Açıkça soyuluyoruz maalesef..

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Haber yanıltıcı hemen atlmayın gidip 250 dolar a o telefonu alamazsınız. Tarife hakkında bilgi verilmemiş 2 yıl kontrat+her ay ödeyecegi fatura bedelinide görmek lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sana kesinlikle katılıyorum. Sistemin yanlışlığı burda işte. 2 yıl kısa bir zaman değil arkadaşlar 2 yıldan bahsediyoruz ya mantıklı olun. 2 yıl senin tarifeni kullanıcam eyw sözleşme yapıcam kullanma taahütü vericem çıkamıcam çıksamda 2 yılın parasını alıcaksın vs. şimdi çok detaya girmeyelin senin bana güzelliğin ne peki ? Herhangi bir operatör ne güzellik yapıyor. Adamlardaki mantık şu : Kredi kartsız taksit en mantıklı açıklaması bu başka birşey değil. Sen operatör olarak bana %50 ucuza ver telefonu ben seni seçiyim yada yaptığın şeyin bir anlamı olsun. Yoksa kredi kartına 12 ay taksit yapıp 12 aylık faturanızı hesaplayın aynı ;) operatörlerin hiç bir anlamı mantığı yok. 24 ay taksit seçeneğine millet tav oluyor ve milyonlarca satıyor.

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yalnız arkadaşlar şöyle birşey de var. iPhone 5 200 Euro'dan girdiyse ki iPhone 5 Türkiye'de 2500 TL'ye yakın bir fiyat ile çıkmıştı. S4, 250 Euro'dan çıkarsa 3000-3500 TL civarında bir fiyata satılması gerekir. Bu da baya pahalı bir fiyat. Böyle düşününce hiçde ucuz olmadığını anladım. En iyisi fiyatının 2000 TL'nin altına düşmesini beklemek.

ksfno1

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Neden yeni çıkacak olan bir telefonun yurt dışı fiyatları ile haber yapıldığını anlayamıyorum.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1

Senin maaşının da EURO ile olduğunu hesaba katmayı unutmuşssun sanırım. :)
Türkiye'de kazık ötesi, nokta. :) Avrupa'da çok daha ucuza alıyorsunuz.
Ayrıca aynı işi yapan adam 2000TL kazanıyorsa burada, siz 3000TL kazanıyorsunuz. (NL vatandaşı değilseniz durum başka ona yorum yapamam. Çok Türk arkadaşım zorlandığını söylemişti).

Ayrıca yazdığınız örneklerde olduğu gibi, tarifelerle alınan şeyler de daha çok daha fazla. Burada hala 200TL'ye One X verip, 1000dk 1GB gibi abuk subuk şeyler sunuyorlar. Bir de Turkcell'in daha büyük bir bombası var.

1 yıl söz verirseniz 59TL yerine 49TL olan paket (atıyorum)
2 yıl söz verip cihazla beraber sözleşme yaptığınızda 59TL oluyor yine..
Ulan 1 değil 2 yıl söz veriyorum salak? Hatta bu sefer yaptırım var, tarife değiştirme şansım bile yok. öbüründe 1 yıl boyunca Turkcell'de kalacağıma söz veriyorum, en düşük tarifeye geçebilirim ertesi ay..
Maksat bulduk nasıl oturturuz...

Bu arada, $250 pahalı.. Samsung biraz zorlamaya çalışıyor..
Türkiye'de de 2250TL'den falan girerse şaşırmam.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bizdede operatörlerin bindirmesiyle bi şahin fiyatına satılır artık.adam 150 tl fatura verecem telefonuda bana 24 ay taahhütle 50 tl gibi bedava bir ücrete verecek ........