S4 video sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cherr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaslar telden internette herhangi bir video acsam video görüntüsu saga sola heryere dağılıyor sesde bir problem yok sorun ne olabilir..

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
güncellemelere bak ayarlardan olmassa fabrika ayarlarına dön oda olmassa servise ver....

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Sürümle alakası olduğunu sanmıyorum bende 4.4.2 kullanıyorum hiçbir problemim yok telefonla 2 ayı geçti sıfırlamadım bile hala ilk günkü gibi akıcı. Bence odin ile uğraşma kies e bağla cihazı Cihaz yazılım kurtarmayı seç, oradan program yenı yazılımı indirsin kursun. Belki düzelir.

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürümle alakası olduğunu sanmıyorum bende 4.4.2 kullanıyorum hiçbir problemim yok telefonla 2 ayı geçti sıfırlamadım bile hala ilk günkü gibi akıcı. Bence odin ile uğraşma kies e bağla cihazı Cihaz yazılım kurtarmayı seç, oradan program yenı yazılımı indirsin kursun. Belki düzelir.

Yeni yazilim derken anlamadim 4.4.2 tekrarmi yuklenecek bu islemi yaparsam telden birsey gitmez degilmi bir soru fotoğraf var....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ve birde 2 3 haftadir facebookda yarim saat bile vakit gecirmeden donuyo ardindan cevap vermiyor diyer uyari çıkıyor. gercekten telefonu aldim alali sevindigim tek an aldigim zamandi ondan sonra hep sorun

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yeni yazilim derken anlamadim 4.4.2 tekrarmi yuklenecek bu islemi yaparsam telden birsey gitmez degilmi bir soru fotoğraf var....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ve birde 2 3 haftadir facebookda yarim saat bile vakit gecirmeden donuyo ardindan cevap vermiyor diyer uyari çıkıyor. gercekten telefonu aldim alali sevindigim tek an aldigim zamandi ondan sonra hep sorun

Siz ilk önce kies ile telefon yedeğinizi alın ondan sonra benim dediğim üretici yazılım kurtarma butonuna basın ve işlemleri yedek aldıktan sorna sırasıyla yapın. Umarım düzelir.

birlik07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaslar telden internette herhangi bir video acsam video görüntüsu saga sola heryere dağılıyor sesde bir problem yok sorun ne olabilir..

iyi günler bir kaç gündür s4 ümde aynı sorunu yaşıyorum s4 ümü garantiye verdikten sonra telefon bataryasını değiştilirler kaç gündür böyle vidiolar açılıcnda dag sola dagılıyor görüntü bozuk gibi rengarenk renkler çıkıyor dediğinizi anladım aynı sorun bendede var telefonu resetleyip tekrar acınca düzeliyor ama belli bir süre sonra aynı sorun tekrarlanıyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Fabrika ayarlarına dönersem teldeki hersey silinmezmi gerçi servise göndersem onlarda ayni seyi yapcak eger gonderirsem bu 4.olacak ve bir daha samsung kesinlikle almayacagim..
kardeş servise ver onlar halleder samsungluk birşey yok bazı partilerde böyle sıkıntılar olabiliyor bende kullanıyorum s4 fakat onda böyle bi sıkıntı yok...

cherr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler bir kaç gündür s4 ümde aynı sorunu yaşıyorum s4 ümü garantiye verdikten sonra telefon bataryasını değiştilirler kaç gündür böyle vidiolar açılıcnda dag sola dagılıyor görüntü bozuk gibi rengarenk renkler çıkıyor dediğinizi anladım aynı sorun bendede var telefonu resetleyip tekrar acınca düzeliyor ama belli bir süre sonra aynı sorun tekrarlanıyor.

Abi bu bize yapilan buyuk bir ayiptir bence ve diger magdurlara tabi ki.. piyasadaki hatiri sayilir fiyat ve performans olarak en iyi telefonlardan birini aliyorsun fakat benim zamaninda kullandigim n8 de bile boyle sorun olmadi gercekten ayiptir servise veriyorsun ama sen yinede resetlemeden duzelmiyor nasil tahammul etcez buna yazik gunah ayiptir eger haklarimizi yiyorlarsa haram olsun..ve benim tek bu video sorunu degildi zamaninda 3 4 kere daha gondermistim servise..