Fabrika ayarlarına dönersem teldeki hersey silinmezmi gerçi servise göndersem onlarda ayni seyi yapcak eger gonderirsem bu 4.olacak ve bir daha samsung kesinlikle almayacagim..güncellemelere bak ayarlardan olmassa fabrika ayarlarına dön oda olmassa servise ver....
Sürümün 4.4.2 mi
Sürümle alakası olduğunu sanmıyorum bende 4.4.2 kullanıyorum hiçbir problemim yok telefonla 2 ayı geçti sıfırlamadım bile hala ilk günkü gibi akıcı. Bence odin ile uğraşma kies e bağla cihazı Cihaz yazılım kurtarmayı seç, oradan program yenı yazılımı indirsin kursun. Belki düzelir.
Yeni yazilim derken anlamadim 4.4.2 tekrarmi yuklenecek bu islemi yaparsam telden birsey gitmez degilmi bir soru fotoğraf var....
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ve birde 2 3 haftadir facebookda yarim saat bile vakit gecirmeden donuyo ardindan cevap vermiyor diyer uyari çıkıyor. gercekten telefonu aldim alali sevindigim tek an aldigim zamandi ondan sonra hep sorun
Merhaba arkadaslar telden internette herhangi bir video acsam video görüntüsu saga sola heryere dağılıyor sesde bir problem yok sorun ne olabilir..
Fabrika ayarlarına dönersem teldeki hersey silinmezmi gerçi servise göndersem onlarda ayni seyi yapcak eger gonderirsem bu 4.olacak ve bir daha samsung kesinlikle almayacagim..
kardeş servise ver onlar halleder samsungluk birşey yok bazı partilerde böyle sıkıntılar olabiliyor bende kullanıyorum s4 fakat onda böyle bi sıkıntı yok...
iyi günler bir kaç gündür s4 ümde aynı sorunu yaşıyorum s4 ümü garantiye verdikten sonra telefon bataryasını değiştilirler kaç gündür böyle vidiolar açılıcnda dag sola dagılıyor görüntü bozuk gibi rengarenk renkler çıkıyor dediğinizi anladım aynı sorun bendede var telefonu resetleyip tekrar acınca düzeliyor ama belli bir süre sonra aynı sorun tekrarlanıyor.