S4 şarj sorunu

gokhan.bm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim şarj sorunum var.s4 orjinal şarj aleti ile şarj etmiyorum.bende yan sanayi şarj aleti var ve general mobile usb kablo girişli şarj aleti car. sorun; şarj ediyorum çok yavaş şarj ediyor.belli bir yüzdeye gkadar şarj ediyor sonra belli bir yüzde de takılı kalıyor ama şarj etmeye devam ediyor.saatlerce şarj etsemde aynı yüzde sabit kalıyor.teli reboot edince açıldığında gerçekten ne kadar şarj ediyorsa onu gösteriyor.ben her şarj ettiğimde teli açıp kapatmam mı gerekiyor.acaba sorun nedir ?

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Orijinal şarj aleti ile denemeden bilemeyiz.

gokhan.bm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam biraz önce arkadaşdan orjinal şarj aleti aldım.yine aynı sorun.acaba romdan mı kaynaklıyor?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba . s4 ü alalı 2 gün oldu . sarj %90 olmasına ragmen süre olarak 2 saat yazıyor neden olabilir acaba ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
benim şarj sorunum var.s4 orjinal şarj aleti ile şarj etmiyorum.bende yan sanayi şarj aleti var ve general mobile usb kablo girişli şarj aleti car. sorun; şarj ediyorum çok yavaş şarj ediyor.belli bir yüzdeye gkadar şarj ediyor sonra belli bir yüzde de takılı kalıyor ama şarj etmeye devam ediyor.saatlerce şarj etsemde aynı yüzde sabit kalıyor.teli reboot edince açıldığında gerçekten ne kadar şarj ediyorsa onu gösteriyor.ben her şarj ettiğimde teli açıp kapatmam mı gerekiyor.acaba sorun nedir ?
alacağınız şarj aleti muadil bile olsa 2A çıkış verebilmeli o yüzden sıkıntı yaşıyorsunuz.

gokhan.bm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden 2A çıkışlı olması gerekiyor diğerleri s4 batarya gücüne göre yetersiz mi kalıyor ?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Orjinal şarj aleti olmazsa yavaş şarj eder aynı durumu ben de yaşadım kablo kaybolmuştu diğer nokia kablosuyla şarj ediyordum çok yavaştı daha sonra kabloyu bulunca her zaman olduğu gibi hızlı şarj etti.

gokhan.bm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orjinal şarj aleti olmazsa yavaş şarj eder aynı durumu ben de yaşadım kablo kaybolmuştu diğer nokia kablosuyla şarj ediyordum çok yavaştı daha sonra kabloyu bulunca her zaman olduğu gibi hızlı şarj etti.

ama işte benimde şarj ediyor ama takılıyor belli bir yüzdede aç kapa yapınca ne kadar şarj ettiğini gösteriyor. bu orjinal şarj aleti olmadığından mı kaynaklanıyor yada romdan mı ona göre teli yada şarj aletini değiştiricem.1 hafta oldu alalı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:blushing::crying::crying::crying::crying::crying:Arkadaslar Lütfen Yardımcı oluun :((((( s4 aldım 1 ay önce fln ama şarj olmuyor telefon hiç açılmıyor nedenini hiç bilmiyorum ???

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Bendeki problem şu şarja takarken kırmizi ışık yaniyor ekrana bakıyorum %100 dolu ama ışık, hala kırmizi nedendir acaba?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]

Fisten cikarip biraz kurcaladiktan sonra gitmiyor mu?

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
@Korpe

Fisten cikarip biraz kurcaladiktan sonra gitmiyor mu?

Kardeşim sarj olunca yani tamamen dolunca kırmızı yesıl oluyor ya sol üstdekı uyarı renkleri sarj %100 olunca dahi kırmızı kalıyor bakıyorum %100 ama ısık yesıl değil kırmızı süreklı değil

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]

Bazilarinda 20-30dkk sürüyormus yesil olana kadar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim s3 eşimin ise s4 ü var s3 ü alalı 2 ay oldu s4 ü ise bir ayı olmadı s3 te s4 de oranla daha fazla program yüklü ve s3 elimden hiç düşmüyor şarj 1 buçuk neredeyse 2 gün gidiyor s4 te ise s3 kadar oynanmadığı halde 1 gün gidiyor benim bildiğim s4 ün bataryası daha büyük bu nedenle batarya performansı s3 ten daha fazla olması gerekirken bizim s4 ün bataryası s3 ten daha az performans gösteriyor nedeni ne ola.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s4 kullanıyorum. telefonumu sarja takıyorum ama şarj oluyor demiyor ve kırmızı ışıık yanmıyor yani şarj göstergesi çıkmıyor ama telefonumun şarjı doluyor. sorun şarj aletinde değil sanırım telefonda çünkü baska telefonlarda ve şarj aletlerinde denedim. bir de telefonumu usb ile bilgisayara baglıyorum ordanda cıkmıyor. acaba bu bi bozukluk mu ya da telefon ayarlarlarından falan düzeltilecek bir şey mi lütfen bana yardımcı olun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 aldım 2 ay olamdı şarja takıyorum ama hiç bir tepki yok batarya degiştirdim gene aynı duvara carpmama ramak kaldı şarj bitti bi daha da almadı bu sırunun sebebi bataryamı acaba

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş sorunu çözebildin mi ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba s4 alalı 2 hafta oldu şu an telefonum hi açılmıyor geçen hafta şarj göstergesinde sürekli ünlem vardı bi hafta öyle kullandım şimdi hiç açılmıyor bu tür problem yaşayan oldumu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
akşam koydum sabah çıkarttım hallada kırmızı ışık yanıyor ve%4 ama bilgiseyardan şarz ediyorum lütfen yardımcı olun nolursunuz:clap:

G0LGE

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsungun kronik şarj sorunları var. öyle bir şarj cihazı & kablo bulun ki hızlı şarj etsin ve işiniz görülsün. Yoksa orjinalmiş değilmiş takılmayın. Kafanız ağrır.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
orjinal şarj aleti kullanmadan bilemessin kullan sonra bi bak durum ney...

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S4 kullanıyor olman başlı başına bir sorun arkadaşım,bence sen bu sorunu gözden geçir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim s4 de hiç açılmıyorr kimsede yapamdı yaptırdınızmı siz yaptırdıysanız banada yardımcı olun?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben s4 kullanıyorum. telefonumu sarja takıyorum ama şarj oluyor demiyor ve kırmızı ışıık yanmıyor yani şarj göstergesi çıkmıyor ama telefonumun şarjı doluyor. sorun şarj aletinde değil sanırım telefonda çünkü baska telefonlarda ve şarj aletlerinde denedim. bir de telefonumu usb ile bilgisayara baglıyorum ordanda cıkmıyor. acaba bu bi bozukluk mu ya da telefon ayarlarlarından falan düzeltilecek bir şey midir.

aynı problemi yaşıyorum bu sabah fabrika ayarlarına döndüm düzelmedi.
lütfen bana yardımcı olun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar s4 var 1 haftadır sorun yaşıyorum orjinal sarj aleti aldım sarj % 30 a geldi sabaha kadar yaklaşık 10-11 saat doldu aynı herhangi bi değişme yok bataryayı değiştirmem mi gerekir yoksa telefondanmi kaynaklı abi yardımcı olun lütfen

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
benim s3 eşimin ise s4 ü var s3 ü alalı 2 ay oldu s4 ü ise bir ayı olmadı s3 te s4 de oranla daha fazla program yüklü ve s3 elimden hiç düşmüyor şarj 1 buçuk neredeyse 2 gün gidiyor s4 te ise s3 kadar oynanmadığı halde 1 gün gidiyor benim bildiğim s4 ün bataryası daha büyük bu nedenle batarya performansı s3 ten daha fazla olması gerekirken bizim s4 ün bataryası s3 ten daha az performans gösteriyor nedeni ne ola.

S3 ile s4 ekranı aynı değil s3 720 p s4 1080p ekran ve 1080p daha fazla enerji harcar ayrıyetten 5 içn arada 3 inç lik fark var bunlar daha fazla şarj tüketir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
orjınallerde sarj olurken ısık yanıyor mu yanıyorsa nasl ıptal edecz biliyor msn