S4 Mü S4 Active mi Lg g2 mi ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Hala "Post kasan" diyorsan, ne diyebilirim ki ! Arkadaşım, kıt mısın? Ne postu, bana ne posttan? Bu kadar Sony fanboyu olmasan ikidebir alıntlamam. Tartıştığım kişiye bak, her mesajında aynı cevabı veriyor. Yazık!
Ben sana yapmadığımı ve şu şu cihazıda beğendiğimi anlatmama rağmen sen kendini tekrarlıyorsun kaale alınmayacak birisin ama işte suç bende sana hala kendimi anlatmaya çalışıyorum ''POST KASAN ÜYE'' :)
Dün başkasına sataştın bugünde bana neyse 2 günlük karı 40 post olmuştur senin sevinebilirsin artık :)

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese teşekkür ederim arkadaşlar.Xperia Z serisi hoş ama çok pahalı .Xperia z biraz ucuz onunda her tarafı kapak .Rahatsız olurum bir şeyi yapmak için kapağı açmak.Diğer modelleride 1500 den aşağı değil.Ben telefondan oyun oynamam deyip ara model bir telefon aldım artık kullanmak işkence gibi.Discoveriyi düşünmüştüm sonra vazgeçtim parayı kıyıp iyi bir telefon alıyım diyorum.Samsung un özelliklerini seviyorum.Aynı ekranda çoklu uygulama desteği.Gözünü çevirince videonun durması. Leğen plastiği diyorsunuzda s4active nin tasarımı bana göre hoş.Sanal tuş olmamasıda süper . S4 active sorunlu bir telefon mu onu öğrenmek istemiştim açıkçası .Bence fanboy saçmalık Bunuda ekleyim .Kazancınız var mı?yok .İllaki samsung demiyorum ama diğerlerinden ucuz ve kaliteli bir telefon olduğu için s4active almayı düşünüyorum mediamark ta 1150 liraya düşmüş kredi kartiyla alinca bonus oara geliyor 1000 liraya çok güzel bir telefon.Herkesin yorumları için teşekkürler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

S4 kullanıyorum takılma donma yok fakat 1080p videolarda ileri geri sararken takılmalar yasıyor 3 sanıyelık 5 sanıyelık fılan, Diğer modeller nasıl biliyorum. Yazılımım 4.4.2

Zaten genelde 720 p videolar izliyorum .Benim telefon 1080 i kaldırmadan durduruldu diyor.Günde bir kere falan izlediğim için küçük kasılmaları önemsemem.Sardırma hariç akıcı oynatıyor mu peki ? S4 ile s4 active aynı hızda zeten onda neyse bundada aynısı olur herhalde .Yorumun için teşekkür ederim

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim 1200-1300 arası bütçem var .Telefonla oyun oynamam.Ama internet üzerinden 1080 pp videolar izlerim .Hepsi kaldırır mı ? Gönlüm S4 activeden yana çünkü Sanal tuş sevmiyorum.Hem ciğerlerinden ucuz hemde yaz geliyor havuzda fotoğraf çekmek istiyorum.Sizce yeni seçenekler düşünmelimiyim bu telefonlar 1080p video kaldıramassa ucuz fiyata üst sewiye telefon düşünebilirim
Dostum 1300 tl vereceksen al bir Z1 Compact rahatına bak.Ayrıca o Z1'deki sorunlar galiba Compact'ta yokmuş.Ben aşağı Link atarım ama bir konuya değineyim ki Vikings doğru söylüyor Z1 ile G2 kavgasında bende vardım ne günlerdi be.

Link: http://www.bizdeuygun.com/Sony-Xperia-Z1-Compact_148355.html

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum 1300 tl vereceksen al bir Z1 Compact rahatına bak.Ayrıca o Z1'deki sorunlar galiba Compact'ta yokmuş.Ben aşağı Link atarım ama bir konuya değineyim ki Vikings doğru söylüyor Z1 ile G2 kavgasında bende vardım ne günlerdi be.

Kardeş fiyat uygunda ben güvenilir bir siteden almayı düşünüyorum.Teknosa vatan mediamarkt kliksa bimeks başka yerlerden almam .

İlk başta önyargılı davrandım ama araştırınca güvenilir bi siteymiş .Fiyatı çok uygun piyasada 1800 olan bir telefon için biraz daha araştırdıktan sonra haziran gibi alacağım inşallah.Yorumun için saol

sezerr53

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Ben sana yapmadığımı ve şu şu cihazıda beğendiğimi anlatmama rağmen sen kendini tekrarlıyorsun kaale alınmayacak birisin ama işte suç bende sana hala kendimi anlatmaya çalışıyorum ''POST KASAN ÜYE'' :)
Dün başkasına sataştın bugünde bana neyse 2 günlük karı 40 post olmuştur senin sevinebilirsin artık :)

adamı zıvanadan çıkarmaya çalışıyorsun gardaş.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
adamı zıvanadan çıkarmaya çalışıyorsun gardaş.

Artık bu Sony fanboyunu takmıyorum arkadaşım, sen de boş ver. Yazdığı bütün cevaplarda "Post kasan üye" var. Aynı şeyi en az 3 kez tekrarlayan birisiyle muhattap olduğum için kendime kızıyorum ben. O da kendi çapında laf soktuğunu sanıyor, boş ver bırak biraz sevinsin. Yazık, vallahi yazık.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Yorumlariniz hakaret etmeye varmasin. Kimseyi de fanboy olarak suclamayin.

Bu vatandas daha önce samsung'u elestirirdi, hemen apple fanboyu ilan edilirdi. Simdi de LG'yi elestiriyor sony fanboyu oluyor.

Siz bu markalari savununca otomatik olarak ayni konumda olmuyor musunuz?

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Kardeş fiyat uygunda ben güvenilir bir siteden almayı düşünüyorum.Teknosa vatan mediamarkt kliksa bimeks başka yerlerden almam .

İlk başta önyargılı davrandım ama araştırınca güvenilir bi siteymiş .Fiyatı çok uygun piyasada 1800 olan bir telefon için biraz daha araştırdıktan sonra haziran gibi alacağım inşallah.Yorumun için saol
Dostum bende ilk gördüğümde çok şaşırmıştım LG G Flex 1600 TL civarlarındaydı ama sonra bende araştırdım iyi siteymiş.Bu arada bende Z1C almayı düşünüyorum.Bimeks'te,Sony Center'da inceledim çok kaliteli telefon.Sadece klasik olarak Z serisi Suya dayanıklı olduğu için maalesef ses biraz az.Ama duyulmayacak gibi değil.Birde Z1'deki bazı Kamera açılma sorunu bu telefonda yoktu.İnşallah diğerlerinde'de olmaz.Yorum için asıl ben teşekkür ederim.Boşu boşuna arkadaşlar kavga ediyorlar.Fakat biraz araştırınca konuda düzelme oluyor.