S4 mini xperia sp

Android14

Öğrenci
Katılım
29 Mayıs 2013
Mesajlar
70
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
sony xperia spmi s4minimi oyun ve performans kamera ?
 

talha1235

Öğrenci
Katılım
12 Temmuz 2013
Mesajlar
72
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Oyun kalitesi ve performans olrak xperia sp.
Zaten xperia sp performans olarak s3 u bile geciyor
Kamera olarak yaklasik olarak ayni sony xperia sp daha ucuz ve kat kat daha iyi bir cep telefonu
 

GhostX

Profesör
Katılım
26 Ağustos 2009
Mesajlar
2,244
Reaksiyon puanı
3
Puanları
38
xperia sp ağır ve kaba geldi biraz bana bunlarıda göz önünde bulundur.
 

mstdrsn

Asistan
Katılım
26 Aralık 2009
Mesajlar
314
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Tasarım olarak bana göre S4 Mini çok daha şık bir telefon ama Xperia SP teknik özellikleri ile farkını gösteriyor. (Dual Core S4 Pro işlemci, 720p ve daha büyük ekran.)
 

Gangster57

Öğrenci
Katılım
24 Temmuz 2013
Mesajlar
9
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Telefon konusunu diyince bana Sor..!

S4 Mini abicim fiyatında uygun tam ucuz düşünenlerin telefonu bence telefonda yok yok uzaya çıkmayı düşünmüyorsan s4 Mini Al :)

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-i9190-galaxy-s4-mini-fiyati,1063394.html bu linkten bak en uygun kim veriyor.


http://www.websibir.com/Samsung-i9190-Galaxy-S4-Mini-Cep-Telefonu,PR-131982.html en ucuzu gene bu site çıkıyor.

Samsung i9190 Galaxy S4 Mini Cep Telefonu 1090 TL


[h=3]ze mükemmel şekilde uyum sağlar[/h]Daha zarif ve kompakt tasarım, seçkin Galaxy S4 tasarımını yansıtır. Galaxy S4 Mini' nin hoş ince tasarımı, her zaman her yere götürebileceğiniz anlamına gelir. Canlı ve geniş 4.3 inç qHD sAMOLED ekranla beraber sıra dışı dış malzemesi, performanstan ödün vermeden mükemmel bir estetik sunar. Sanatsal kompakt tasarım ek rahatlık sağlar ve elin içine mükemmel bir şekilde sığabilir.


[h=3]Sıra dışı donanım performansı[/h]Samsung Galaxy S4 Mini, her durumda tam destek için hep hazırdır. Sıra dışı donanım performansı, daha fazla görevi kolayca ve hızlıca yapmanıza imkan sağlar. Güçlendirilmiş işlemci, büyük dahili hafıza, dahili yüksek çözünürlüklü kamera ve çeşitli bağlantı seçenekleri, günlük sıradan şeyleri özel anlara çeviren sonsuz sayıda zorlukla yüzleşmeniz için size güven verir.
2.png


GT-I9190ZKATUR-47-0.jpg
[h=3]S Travel: Daha akıllı destekle daha fazla eğlence[/h]S Travel uygulaması, cebinize sığabilecek akıllı bir tur rehberdir. Bir sonraki geziniz için, coğrafi bilgiler, yerel eğlence programları, popüler restoranlar ve ilgi alanları da dahil seyahat önerileri ve tur rehberliği elde edebilirsiniz. Entegre yerel uygulamalar, çeşitli akıllı fonksiyonları ve hizmetleri kusursuzca sunar. Nereye giderseniz gidin, yaşamınızı kişisel asistanınız la zenginleştirin.


[h=3]Group Play: Eğlenceyi arkadaşlarınızla paylaşın[/h]Wi-Fi veya ağ bağlantınız olmasa bile, arkadaşlarınıza kolayca erişebilirsiniz ve tüm neşenizi paylaşabilirisiniz. Gruba Play; Samsung GALAXY Serisi arasında grup oluşturmanızı sağlar ve hoparlör sisteminin bir parçası olmak, fotoğraflardan kolaj oluşturmak ve diğerlerine karşı oyun oynamak da dahil çok çeşitli paylaşım seçeneği sunar.
GT-I9190ZKATUR-57-0.jpg


GT-I9190ZKATUR-23-0.jpg
[h=3]S Health Sağlığınız için daha fazlasını yapın[/h]Samsung Galaxy s4 mini'deki S Health uygulaması, sağlık durumunuzu izler ve formda kalmanıza yardımcı olur. Sağlık durumunuzu kontrol etmek için, uygulamayı Samsung Apps'ten indirebilirsiniz. Yiyecek takipçisi yardımıyla kalori dengenizi kontrol edebilirsiniz veya isteğe bağlı S-Band yardımıyla egzersizlerinizi izleyebilirsiniz. S Health uygulaması, kişisel bir antrenör görevi görür ve sağlıklı kalmanızı sağlayan faydalı bilgiler sunar.
Comfort Zone desteklenmez Yürüyüş arkadaşı S-band ile desteklenebilir.


[h=3]Hemen senkronize edin, kolayca paylaşın[/h]HomeSync ile her bir içeriğiniz, geniş depolama alanında saklanabilir ve depolama alanı, güvenlik ve veri kaybı sorunları ile ilgili endişe duymadan uzak bir yerden bile çektiğiniz fotoğrafı veya videoyu paylaşabilirsiniz. Samsung Link özelliği, Samsung aygıtları arasında doğrudan bağlantı kurar. Tüm içeriklerinizi, farklı Samsung aygıtları üzerinden arkadaşlarınızla ve ailelerinizle sorunsuz şekilde paylaşabilirsiniz.
GT-I9190ZKATUR-72-0.jpg







 

Çanakkale_SDN

Asistan
Katılım
3 Şubat 2013
Mesajlar
201
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
ben sp kullanıyorum eline bi ai sp'yi o kadar kaba bi telefon değil ve çok memnunum ama ısınıyo onu söliyim
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de bu iki telefon arasında kalmıştım, s4 mini aldım. Xperia sp daha yakın geliyordu bana ancak elime alıp inceleme fırsatı bulduğumda akıllı telefon değil de tuğla alıyorum zannettim çok ağır bence telefon, kamerası da anlatıldığı kadar iyi gelmedi. s4 mininin 1,5 gb ram olması da bence büyük avantaj android akıllı telefonlar için düşündüğümüzde spye göre 1,5 kat daha fazla ram olması gerçekten öne çıkarıyor s4 miniyi. xperia spde piksel daha fazla diye söyleniyor, doğrudur ancak eğer s4mini de piksel hatası gördüm diyecek varsa ya gözleri bozuktur ya da xperia fanboyluk yapıyordur. batarya sıkıntı olur dersen sp daha mantıklı duruyor ancak ekran büyüklüğü sebebiyle miliamper farkı pek bir şey ifade etmeyebilir. güncelleme olarak da s4mini çok daha önde duruyor. tasarım olarak sony her zaman öndedir ancak bence sp de o kadar da iyi bir iş çıkarmamışlar, s4 mini çok daha hoş duruyor bence. bunlar şahsi fikirlerim, sp alırsan pişman olacağını zanetmiyorum tabi ki ama bunları da gözönünde bulundurmanı tavsiye ederim.
 

blackdown

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2013
Mesajlar
3,413
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
xperia sp nin kamera dışında her şeyi iyi ama kamerası vasat vasat dediğim 8 mp ye göre vasat yanlış anlaşılmasın
 

harass

Öğrenci
Katılım
27 Ağustos 2013
Mesajlar
60
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Nexus4 öneririm 2sinide sollayacak bir telefon bir tek eksigi var kamerasi bende nexus kullaniyorum
 

farukarslan

Doçent
Katılım
26 Şubat 2013
Mesajlar
878
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
sp ile kamera aynı sayılır işlemci de ama sp nin ekranı çok iyi değilmiş bi de pil değişmiyor ısınma sorunu da varmış ama s4 mini de de sorunlar olacaktır daha yeterli kullanıcı sayısı yok o yüzden fazla olumsuz yorum göremessin sana kalmış marka tercihi kolay gelsin.
 

blackdown

Profesör
Katılım
18 Ağustos 2013
Mesajlar
3,413
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
s4 minin 540x960 gibi komik bir ekran çözünürlüğü ve muhteşem(!) bir plastik tasarımı var xperia sp al keyfine bak samsungun üst seviye hariç diğer telefonlarının ekranına bile bakma
 
Üst