S4 Mini ve S3 Mini arasında kaldım Sizce hangisini almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dragtuy61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar telefon alcam hangisini almalıyım bütçeyle alakası yok tanıdıktan alcam general mobile discovery samsung galaxy s4 mini s3 mini

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de yakın zamanda almayı düşünüyorum bunların arasında kalmıştım. General Mobile Discovery almak istemiyorum çünkü tasarımı hoşuma gitmedi. S4 Mini S3 mini'den daha performanslı olduğu için S4 Mini almayı düşünüyorum. Tabi s3 Mini S4 mini'ye göre daha cazip fiyatla satılıyor. Seçim senin.

dragtuy61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tşekkür ederim bende s4 miniden yanayım dım s4 mini alcam fiyatla alakası yok türk telekom dan alcam aydan 20 tl ye

dragtuy61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hepsini düşüncem hepinize teşekkürler

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben samsung hastasıyım ama discovery 2 yi görünce (s5 alamıcak olduğum için) discovery 2 alcam teşekkürler

dragtuy61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden ben eskide s3 kullanmıştım 7-8 ay çok menun kaldım

mustafaysu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
neden ben eskide s3 kullanmıştım 7-8 ay çok menun kaldım

Uzun vadede hayal kırıklığına uğratıyor, misal Galaxy S3'ün rehber gecikmesi sorununa hala Samsung bir çözüm getirebilmiş değil, ki S3 gibi bir amiral gemisine Android KitKat'ı da vermedi, ilk başta vereceğini söyledi fakat sonra RAM 1GB olan S3'lere donanım yetersizliğinden dolayı KitKat'ı veremeyeceğini duyurdu, insanlar belki 4.3'teki sorunları hallederler diye bekliyorlardı ama malum Samsung, onu da yapmadı. Ne yani S3 KitKat'ı kaldıramaz mıydı? Çokta iyi kaldırırdı, ama Samsungun sürekli gelişen (!) arayüzünün donanım gereksinimleri her geçen yıl daha da arttığı için S3 güncellemeyi alamadı. Zaten şu an ki Android sürümünde bile RAM kullanımı tavanda.
Sonra Samsung ne yaptı? Artık diğer firmaların kullanıcılarını değil de kendi kullanıcılarını kazanmak için birçok karşılaştırma videoları yayınladı.

[video=youtube_share;LvKYt1JKGu0]http://youtu.be/LvKYt1JKGu0[/video]

S3'ün Android KitKat'ı alamaması ne kadar kötü olsa da, o dönemden kalma telefonlara baktığımızda sadece Nexus 4 ve Optimus G de Android KitKat var. Diğer HTC telefonlarında ise bir değişiklik yok onlar hala 4.1.1 deler. Her halükarda Samsung satışıyla rekor kıran amiral gemisine en azından Android 4.3 te bulunan sorunları giderecek bir güncelleme yayınlamalıydı. Bir de o kadar rekor kıran satıştan sonra. Samsungda güzel bir strateji ile kullanıcıları S5 e yönlendirmeye kalktı, bence iyi bir başarı elde etmiştir bu konuda.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Konu açmadan önce lütfen Telefon Tavsiyesi bölümünü araştıralım.

...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...