S4 Mini Unroot

Replax54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta S4 Mini cihazıma root attım her şey güzel giderken "SamsungMobile" Twitter'da S4 Mini için 4.4.2 KitKat Güncelleştirmesini resmi olarak duyurdu.Birçok kişi indirdi fakat ben indirirken "Cihazınız modifiye edildi." diye bir uyarı geldi kendi uğraşlarımla unroot yapmaya çalıştım birçok root check programında rootun kaldırıldığı gözüktü ancak yinede Cihaz durumunda ÖZEL yazıyor bunu nasıl RESMİ yapabilirim:(:(:(:(:(

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.............

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Odinden Sammobiledan stok rom indirip flaşlayacaksın.

Zaten güncellemeler root varken alınmaz zaten root kalkınca normalde güncelleme alınır ama knox sağ olsun telefonu özelleştirilmiş sürüm olarak algılıyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta S4 Mini cihazıma root attım her şey güzel giderken "SamsungMobile" Twitter'da S4 Mini için 4.4.2 KitKat Güncelleştirmesini resmi olarak duyurdu.Birçok kişi indirdi fakat ben indirirken "Cihazınız modifiye edildi." diye bir uyarı geldi kendi uğraşlarımla unroot yapmaya çalıştım birçok root check programında rootun kaldırıldığı gözüktü ancak yinede Cihaz durumunda ÖZEL yazıyor bunu nasıl RESMİ yapabilirim:(:(:(:(:(

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.............
Cihazı kies e bağla acil yazılım kurtarma seçeneiğini seç ürünün modelini gir ardından seri numarasını isteyecektir seri numarayı da gir Türkiye için 4.4.2 yi indirip kuracak ve root kalkacaktır. En basit yol budur. Odin ile riske girmene gerek yok diye düşünüyorum.

Replax54

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok teşekkürler kies üzerinden yaptim oldu.

elagozlufufu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar s4 9500 sarj a takınca usb güç paylasimı acık diyor. Cihaz sarj almıyor pc yı gormuyor. Fakat ağ sorunu falan yok . Bilgisi olan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba.. S4 mini telf''um var. Menüdeki Kies bölümü kayboldu. yani kies le pc me bağlanamıyorum. kiesi nasıl geri getirebilirim.. teşekkürler.