S4 Mini Soft Brick

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardımınız dokunmasa bile yazımı okuduğunuz için teşekkür ederim.
Telefonumu garantiye gönermek için (batarya performansından şikayetçiydim) orjinal romu odin ile yükledim. Triangle Away ile de sayacı sıfırladım. İşimi garantiye alayım diye telefonu kies e bağlayıp "Üretici Yazılım Yükseltmesi ve Başlatma Durumuna Getirme" yi yapacaktım. (İlk sorun burada başladı.) İlk başta sorunsuz ilerliyordu. Ancak %70 e gelince takıldı ve 3 saat beklememe rağmen ilerleme olmadı.
poster_oops.gif
Ben de iptal e tıkladım.
s20.gif
Kies sorunsuzca kapandı. Telefonun şarjı az olduğu için kapatıp (gece) şarja taktım. Ancak sabah kalktığımda telefonun şarj seviyesi aynıydı ve şarj oluyor diye gösteriyordu. Telefonu açmaya çalıştım ama açılmadı. Samsung Galaxy S4 Mini yazısında takılıyor ve sürekli reset atıyordu.
bawling.gif
Bir çok custom ve stock rom denedim ama sorunum devam ediyor. (Rom yüklemeden önce ve sonra wipe ları yaparım).
Telefonu garantiye de veremiyorum. Çünkü sayacı sıfırlayamıyorum.
Lütfen yardım edin arkadaşlar. Küçücük bir fikriniz bile olsa yazmaya üşenmeyin.
type.gif

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Twrp recoveryi kur. Konsola girerek advanced factory reset bolumune gir. Her seyi secip formatla. Sonra telefonu kapat ve download moduna gir. Odin ile orjinal romu kur,rootla,triangle away ile flash counteri resetle,unroot et,factory reset yap. Tamamdir.

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
XDA'da konu actiniz mi hocam
malesef hayır. ingilizceme güvenemiyorum :blushing:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Twrp recoveryi kur. Konsola girerek advanced factory reset bolumune gir. Her seyi secip formatla. Sonra telefonu kapat ve download moduna gir. Odin ile orjinal romu kur,rootla,triangle away ile flash counteri resetle,unroot et,factory reset yap. Tamamdir.
onu da denedim. ama sorunum devam ediyor. şimdi tekrar deneyeceğim

pvbJLr.jpg
[/URL][/IMG]

micro sd card tikini kaldırınca failed hatası düzeldi

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Skype veya teamviewer ile yardım edebilecek arkadaşlar pm atabilir mi?

umuturunc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
MÜJDEEEE!!!
Telefonum servisten geldi. Ve dış kaplaması hariç tamamen fabrikadan çıkmış şekilde :D :D :D
SUB(anladığım kadarıyla cihazın şarj giriş yeri) ve ANAKART DEĞİŞİMİ yapıldı.
Çok mutluyum arkadaşlar.
Mesajımı okuyan, yardım eden/edemeyen herkese teşekkür ederim.
bigdance2.gif
bigdance2.gif
bigdance2.gif
bigdance2.gif

djsmile.gif
flag.gif
s7.gif

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim sayacın sıfırlanıp sıfırlanmadığı kontrol el. sıfırlanmışsa gönder. sıfırlanmamışsada gönderebilirsin çünkü , emin ol servis senin sayacına bakmıyor direk telefonu alıp yapmaya başlıyor emin olabilirsin. ama tabiyki istisnalar vardır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nasıl ya servise nasıl verdin rootlu telefonu bu arada media market garantim var sayaca bakarlarmı bişey oldğunda götürsem