S4 mini mi gm discovery mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mark42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mark42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yardim edin bu iki telefon arasinda kaldim fiyat olarak mini 100 tl kadar fazla ama sizin dusunceleriniz nelerdir

mark42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardim edebilecek yokmu ¿¿

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
s4 mini tabii ki de telefonda güncelleme önemli bir konu GM Discovery'nin uzun soluklu bir güncelleme alacağı pek söz konusu değil. Ancak s4 mini daha uzun bir güncelleme vaat ediyor. Hem GMD tam stabil değil s4 mini daha stabil ayrıca TouchWiz arayüzü güncellenir ve daha stabil bir arayüz daha az ram tüketimi ile gelirse S4 mini'nin yeme de yanında yat anlayacağın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bani zaten en fazla 3 sene idare etsin yeter saol yorumların için

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
s4 mini daha iyi ama benim sana tavsiyem discovery çünkü aralarındaki fark çok az 100 tlye degmez diyorum...güncellemede s4 mnii önde ama oda çok güncelleme almıyor...

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
S4 Mini'de 1.5 GB Ram Var Fakat TouchWiz Arayüz Gerçekten Çok Ram Yiyor.Bunu Çoğu Kişi Bilir.En Çok Makyajı Arayüz'e Samsung Yapıyor.Bu Arada #GoByMe General Mobile Discovery Tam Stabil Değil Derken...Ne Alaka GMD'de Çok Az Kendi Arayüz'ü Var Neredeyse Stock Android Gibi.Ama Bende S4 Mini Öneririm

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
İkiside ideal ancak s4 mini bence daha önde yer alıyor.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
[MENTION=362645]x10minirom[/MENTION] bende de bi aralar GMD vardı stabilite arayüzde değil yanlış anlaşılma olmasın multitasking yaparken telefon fazla en azından s4mini'ye göre kasılıyor yoksa menü geçişleri hemen hemen nexuslar gibi

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@x10minirom bende de bi aralar GMD vardı stabilite arayüzde değil yanlış anlaşılma olmasın multitasking yaparken telefon fazla en azından s4mini'ye göre kasılıyor yoksa menü geçişleri hemen hemen nexuslar gibi
Tamam Dostum Sorun Yok.Sonuçta İkimizde S4 Mini'yi Tercih Ediyoruz.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
kesinlikle gmd s4 mini kasıyor demedi deme türkiyeye gelen versiyonu bok gibi ben gmd 16 gblik al düşünme derim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
100 tl fark denmiş nerden buldun acaba okadar ucuz s4 miniyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben bir GMD kullanıcısıyım. Bütün ailemde bu telefon var ve memnunuz. S4 mini ile kıyaslama yaptığımızda temple run oyununda bile kasma yapıyor. minide menü geçişlerinde bile kastığı görülüyor. Üstelik telefon açılıp kapatıldığında çok fazla zaman geçiyor. Allah yalanı sevmez, GM Discovery telefonumda yaklaşık 5 aydır bir kasma dahi olmadı. Yani anlayacağın, oyunları için, kamerası için vb. özellikler için GMD öneririm. Ancak kızılötesi gibi özellikler ve telefonu markası için alırsan s4 mini alman daha iyi olacaktır. Üstelik arada 350 TL gibi bir fiyat farkı var ve şuan en iyi f/p ürünü bence Discovery. Bu cihaz, en ince android telefon (7mm) ve çok hafif. (125gr). Elinize alıp incelediğinizde farkı göreceksiniz. GM Discovery'de 4 çekirdek var ancak s4mini çift çekirdek. Benim tercihim GMD. :thumbup:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Touchwiz varken 1.5 değil isterse 3 gb ram olsun s4 minide alınmaz :)