S4 mini kullanalar bakabilir mi?

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba s4 mini almak istiyorum. Kullananlar öneriyor mu?

- lerini ve + larını anlatabilir misiniz? Çoğunu biliyorum ama sizden duymak daha iyi olacak.

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba s4 mini almak istiyorum. Kullananlar öneriyor mu?

- lerini ve + larını anlatabilir misiniz? Çoğunu biliyorum ama sizden duymak daha iyi olacak.

Samsung Galaxy S4'un adını kullanarak satılan bir cihaz . S4'ü miniye dönüştürülmüş özellikleri var .

Orta seviye bir telefon ama çok pahalı . Orta seviye telefon 1100 - 1200 TL Olmaz .

• AirView özelliği yok
  • Ekranı ikiye ayırma yok
  • Dokunmadan kontrol yok
  • Galaxy S4′e göre çok düşük özelliklerde

Nexus 4 veya LG Optimus G Tavsiye Ediyorum

alastaiir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yeni aldım ekranda pikselleri görüyosun bide beyaz bi sayfa aç heryer piksel kaynıyo :D

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben yeni aldım ekranda pikselleri görüyosun bide beyaz bi sayfa aç heryer piksel kaynıyo :D

Sizin telde sıkıntı olabilir. Daha önce kimse bundan şikayet etmedi okuduğum kadarıyla ilk defa sizden duyuyorum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Samsung Galaxy S4'un adını kullanarak satılan bir cihaz . S4'ü miniye dönüştürülmüş özellikleri var .

Orta seviye bir telefon ama çok pahalı . Orta seviye telefon 1100 - 1200 TL Olmaz .

• AirView özelliği yok
  • Ekranı ikiye ayırma yok
  • Dokunmadan kontrol yok
  • Galaxy S4′e göre çok düşük özelliklerde

Nexus 4 veya LG Optimus G Tavsiye Ediyorum

S4 teki özellikler tabi daha güzel ama şuan için orta sınıf bir telefon benim için yeterli. Fiyatının 1000 tlye inmesini bekleyeceğim zaten. Bide Nexus 4 ile S4 mini arasında kalmıştım.

Nexus'tan vazgeçme nedenlerim :

Dahili hafızası yok.
bataryası çıkartılmıyor.
Müzik performansı ve kamera performansı kötüymüş
Arkası cam
Ve google ürünü almak istemiyorum.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
lg optimus g al s4 mini ile aynı fiyatta ama aralarında baya bir fark var ayrıca lg kendini bu konuda kanıtlamış bir firma

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg optimus g al s4 mini ile aynı fiyatta ama aralarında baya bir fark var ayrıca lg kendini bu konuda kanıtlamış bir firma

onu daha önce hiç araştırmamıştım. Bugün bir bakayım dedim 4.1.2 ile başlıyor güncelleme konusunda sıkıntı yaratır mı? Bide bununda bataryası değişmiyor. Aslında dahili hafızada yok ama 32 gb gayet yeter o sorun yaratmaz.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
kardeşim zaten 4 dörtlük telefon bulamazsın bende çoktandır araştırma yapıyorum birinin ramı düşük kiminin batarya amperi düşük kiminin işlemci zayıf vs.vs demek istediğim birinden birine razı olacaksın

doganelci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 Mini kullanıyorum.Öneririm.
Tasarım olarak güzel bir telefon. İşlemcisi gerçekten çok başarılı s 400 işlemci 1.7 ghz dual core. ram olarakta 1.5gb olması akıcı bir şekilde çalışmasını sağlıyor.Makineyi zorladığım zaman bile ciddi sayılacak bir kasma donma görmedim.Isınma olarak her telefon gibi ısınmakta ama ciddi boyutlarda değil.Ekran kalitesi çok tartışılıyor.Ben beğendim.Canlı bir ekrana sahip.540*960 QHD ekran 4.3'' için yeterli. Super Amoled ekranları seviyorum. S3 de kullanmıştım 1 yıl kadar.Performans olarak S3den daha hızlı.Testlerde de bu görülüyor.Ram kapasitesi farkı oluyor. Kamera olarak S3 gibi başarılı kamerası var.Güncel bir telefon 4.2.2 ile geliyor.Diğer güncellemeleri de rahatlıkla alacaktır. Şarj süresinden memnunum.Normal kullanımda 2-3 gün gidiyor.Yoğum kullanımda 1 günü de çıkartıyorum. Ekran kartı, (adreno 305)ekran qHD çözünürlük olduğu için gayet başarılı.

Witcher

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Nexus 4ü bir incelemeni öneririm. Uzun süreli kullanırsın Android 6ya kadar alacak güncelleme. Hafızayı fazla dert etme her gördüğün oyunu yüklemezsen 16gb yeter de artar. Şu anda 4.3 kullanıyorum sadece nexuslara var resmi olarak. Performansı harika. Akıyor cihaz bazı yerlerde s4ten daha performanslı. Kamerası muhteşem değil doğrudur ama yeterli seviyede. Bence mutlaka Nexus 4ü bir daha düşün.

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim zaten 4 dörtlük telefon bulamazsın bende çoktandır araştırma yapıyorum birinin ramı düşük kiminin batarya amperi düşük kiminin işlemci zayıf vs.vs demek istediğim birinden birine razı olacaksın

doğru hepsinin eksileri var sizinde görüşlerinizi alarak en iyi telefonu seçmeye çalışıyorum :)

Nexus 4ü bir incelemeni öneririm. Uzun süreli kullanırsın Android 6ya kadar alacak güncelleme. Hafızayı fazla dert etme her gördüğün oyunu yüklemezsen 16gb yeter de artar. Şu anda 4.3 kullanıyorum sadece nexuslara var resmi olarak. Performansı harika. Akıyor cihaz bazı yerlerde s4ten daha performanslı. Kamerası muhteşem değil doğrudur ama yeterli seviyede. Bence mutlaka Nexus 4ü bir daha düşün.

Evet doğru diyorsunuz ama arkası cam olması çok korkutuyor beni düşürürsem kırılma ihtimali yüksek ve bir telefon fiyatı vermek istemiyorum. Bide batarya değişimi içinde bu geçerli

S4 Mini kullanıyorum.Öneririm.
Tasarım olarak güzel bir telefon. İşlemcisi gerçekten çok başarılı s 400 işlemci 1.7 ghz dual core. ram olarakta 1.5gb olması akıcı bir şekilde çalışmasını sağlıyor.Makineyi zorladığım zaman bile ciddi sayılacak bir kasma donma görmedim.Isınma olarak her telefon gibi ısınmakta ama ciddi boyutlarda değil.Ekran kalitesi çok tartışılıyor.Ben beğendim.Canlı bir ekrana sahip.540*960 QHD ekran 4.3'' için yeterli. Super Amoled ekranları seviyorum. S3 de kullanmıştım 1 yıl kadar.Performans olarak S3den daha hızlı.Testlerde de bu görülüyor.Ram kapasitesi farkı oluyor. Kamera olarak S3 gibi başarılı kamerası var.Güncel bir telefon 4.2.2 ile geliyor.Diğer güncellemeleri de rahatlıkla alacaktır. Şarj süresinden memnunum.Normal kullanımda 2-3 gün gidiyor.Yoğum kullanımda 1 günü de çıkartıyorum. Ekran kartı, (adreno 305)ekran qHD çözünürlük olduğu için gayet başarılı.

Evet şarj süresi çok iyi diyorlar kötü diyenlerde güncelleme ile düzeldi diyor. Tabi istisnalarda var. Bir şey soracağım Temple run ve subway surfers oyunlarında bazen kısa süreli kasma yapabiliyormuş bunu yaşadınız mı? Ama büyük oyunlarda da akıcıymış çok şaşırtıcı aslında :) Güncelleme ile düzelir mi?

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bütün telefonların +sını -sini öğrenmişsin daha neyin araştırmasını yapıp budaki insanların önerini bekliyosunki. sana telefon öneriyolar yok onun kılı uzun yok onun tüyü yok alacaksan al s4 mini. ha benim şahsi firmi soracak olursan Sony Xperia SP alırdım ramdaki 512 mb fark sana büyük gelmesin bütün test yazılımları SP nin s4 miniye göre ne kadar üstün bi telefon olduğunu apaçık ortaya koyuyor...

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün telefonların +sını -sini öğrenmişsin daha neyin araştırmasını yapıp budaki insanların önerini bekliyosunki. sana telefon öneriyolar yok onun kılı uzun yok onun tüyü yok alacaksan al s4 mini. ha benim şahsi firmi soracak olursan Sony Xperia SP alırdım ramdaki 512 mb fark sana büyük gelmesin bütün test yazılımları SP nin s4 miniye göre ne kadar üstün bi telefon olduğunu apaçık ortaya koyuyor...

Kardeşim bilmediğim o kadar çok şey varki aslında onları öğrenmek için böyle bir konu açtım. Evet hepsinin eksi yanlarını yazıyorum sormak maksatlı yazıyorum aslında yani bu eksikler karşısında arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

srdrgkc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bak shiftdelete bu telefonların videolu icelemesini yapmış onları bi izlemeni tavsiye ederim göreceksin yapılan testlerde hangi telefon ne yapmış kişisel fikrimde değişmez iki telefon arasında Sony Xperia SP bu segmentin en iyi telefonu.

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bak shiftdelete bu telefonların videolu icelemesini yapmış onları bi izlemeni tavsiye ederim göreceksin yapılan testlerde hangi telefon ne yapmış kişisel fikrimde değişmez iki telefon arasında Sony Xperia SP bu segmentin en iyi telefonu.

Tamam kardeşim teşekkürler yorumun için ilk mesajındaki gibi düşünmüyorum sakın öyle algılama :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
onu daha önce hiç araştırmamıştım. Bugün bir bakayım dedim 4.1.2 ile başlıyor güncelleme konusunda sıkıntı yaratır mı? Bide bununda bataryası değişmiyor. Aslında dahili hafızada yok ama 32 gb gayet yeter o sorun yaratmaz.

Lg optimus G dörtlük telefon ayrıca 4.2 ve 4.3 güncellemesi garanti kesinlikle öneririm bataryasıda htc one dan aşağı kalır bir yanı yok fiyatıda çok iyi kesinlikle öneririm

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg optimus G dörtlük telefon ayrıca 4.2 ve 4.3 güncellemesi garanti kesinlikle öneririm bataryasıda htc one dan aşağı kalır bir yanı yok fiyatıda çok iyi kesinlikle öneririm

5 güncellemesini alır mı?

bugra1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yav bu güncelleme isteği nedir ya olmadı custom rom yükler 5 yaparsın merak etme android kullananlar çok sıkıntı çekiyor bu konuda bence çok anlamsız telefonun donanımı daha önemli bence

Benim güncelleme isteğim yokki herkes güncelleme istiyor o yüzden bende çok gereksiz buluyorum aslında.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim güncelleme isteğim yokki herkes güncelleme istiyor o yüzden bende çok gereksiz buluyorum aslında.

Merak etme güncelleme gelmedimi custom rom yüklersin benim giom vardı android sürümünü 4.2.2 yaptım lg optimus g ile 7 bile yaparsın merak etme bence s4 miniye bulaşma lg optimus g al dostum

gozluklusırın

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben s4 mini öneririm ama internette dolaşmak müzik dinlemekvb şeyler yapmak istersen al derim oyun bakımından performansı düşük. RAM i çok iyi yarısı boş neredeyse. Tasarımıda çok iyi bu arada