S4 Mini güncelleme hakkında

digger13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi orjinal türkiye 4.2.2 stock romundan orjinal rusya 4.4.2 stock romuna geçiyorum.
Bazıları diyorki geri 4.2.2 stock romuna dönemezsin felan böyle bir olay varmı ?Knox muhabbeti felan.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Kardeş bende kullanıyorum. Dün root konusu açmıştım bir problem vardı düzeldi bu yazıdan sonra oraya geçecem. Root yaptım setcpu yükledim battrry saver prıda root ile olağanüstü bir pil tasarrufu var ama ısınma sorunu devam ediyor. Ben http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9190 bu sitedrn deli gibi bakardım hergün nezaman gelecek diye. Ama artık rom düşünüyorum. Bunların ne alakası var dersen. Kaç ay önce çık mış 4.4.2 yi 2013 yaz telefonuna çıktıktan tam 1 yıl sonra veriyorsa o firma fix güncellemesini dahi vermez telefona öğle kalır. Benim tavsiyem eğer rom bilmiyorsan özel mesaj at veya merak ettiğim bir şey varsa imkanlarım ölçüsündr sana yardımcı olmaya çalışacağım.

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeş bende kullanıyorum. Dün root konusu açmıştım bir problem vardı düzeldi bu yazıdan sonra oraya geçecem. Root yaptım setcpu yükledim battrry saver prıda root ile olağanüstü bir pil tasarrufu var ama ısınma sorunu devam ediyor. Ben http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9190 bu sitedrn deli gibi bakardım hergün nezaman gelecek diye. Ama artık rom düşünüyorum. Bunların ne alakası var dersen. Kaç ay önce çık mış 4.4.2 yi 2013 yaz telefonuna çıktıktan tam 1 yıl sonra veriyorsa o firma fix güncellemesini dahi vermez telefona öğle kalır. Benim tavsiyem eğer rom bilmiyorsan özel mesaj at veya merak ettiğim bir şey varsa imkanlarım ölçüsündr sana yardımcı olmaya çalışacağım.
S4 Mini'de ne kadar ısınma sorunu oluyor.

digger13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rom mevzularini biliyorum s ve s2 den.Suan telefonun stock romundan memnunum o yuzden custom rom dusunmuyorum.Yinede saolun.Sizin s4 mini neden isiniyor.Bende oyle isinma sorunu felan yok bi chromeda isiniyor onuda google belirtti zaten isinma sorunu var diye.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Ben google açıkşmasını okumamış tım doğrudur. Ama 3g olsun wifi olsun play store da gezerken şöyle bi 15 dk fln ısınıyor. 42-43 derece arası değişiyor.