S4 güncelleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tfs7
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tfs7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar güncelleme gelmiş herkese fakat bana gelmedi nedeni nedir bilmiyorum. Sammobile'dan Turkiye icin olan 4.4.2yi indirdim. Kod bölümünde KSA yazıyor. TR yazmadığı içinmidir bilmiyorum ama gelmedi.
ben nasıl yükleyebilirim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim benimde öle KSA yüklediğimiz için mi öle oluyo bilmiyorum ama benim galiba anakartın değişmesi gerekiyo güncellemeyi algılamıyo çünkü seninde öle olabilir. Sor istersen servise.

tfs7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardim edecek yokmu

tfs7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim benimde öle KSA yüklediğimiz için mi öle oluyo bilmiyorum ama benim galiba anakartın değişmesi gerekiyo güncellemeyi algılamıyo çünkü seninde öle olabilir. Sor istersen servise.
onunla alakası yok sanırım. Csc kodu TUR olmalı. Hadi telefonu rootladık ve programla TUR yaptık ama yine guncelleme almıyor cunku yapım numarası degısmıyor. Artık sammobile'ın sitesine dusmesini beklicez

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar güncelleme gelmiş herkese fakat bana gelmedi nedeni nedir bilmiyorum. Sammobile'dan Turkiye icin olan 4.4.2yi indirdim. Kod bölümünde KSA yazıyor. TR yazmadığı içinmidir bilmiyorum ama gelmedi.
ben nasıl yükleyebilirim?
google playdan samsunf info programı var indir onu csc kodu tr mi yazıyor bi ordan bak
sonra tr değilse tr romu kur odin ile tr ise format at bidaha bak güncellemeye ha birde acele etme imei numarasına göre geliyor güncelleme belki gelmemiştir sana 2 gün daha bekle bence....

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Roottan dolayı samsung yazılım desteğini kesmiş olabilir stock rom yükle root kaldır.

tfs7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğim gibi sammobiledan turkiye icin guncellemelerin en son olan 4.4.2yi indirdip kurdugumda csc:KSA yaziyor. Artık beklicez

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy s4 i9500 telefon ingiltereden geldikten bi kaç ay sonra imei değiştirildi. bu güne kadar 4.3 sürüm kullanıyorken imei değiştiren telefon tamircisine sürüm yükseltmek istediğimi söyledim(5.0 lollipop) fakat tamirci benim telefonun amerikan oparatörü AT&T olduğunu güncelleme yapılamayacağını söyledi ne kadar doğru ve çözüm önerileriniz şimdiden teşekkürler