S4 gitgide ucuzluyor

hardrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
belliydi böyle olcağı s3 le aynı fiyat politikası izleniyor tamam güzel cihaz filan ama alıp kullanacaksın satınca inanılmaz zarar ediliyor

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
fiyatı napcaksınız siz özelliğe bakın nasıl bir anlayıştır bu anlamıyorum ki

keşke 400 tl olsada herkes böyle bi telefona sahip olsa

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
fiyatı napcaksınız siz özelliğe bakın nasıl bir anlayıştır bu anlamıyorum ki

keşke 400 tl olsada herkes böyle bi telefona sahip olsa
Orası öyle ama telefon değiştireceğin zaman sıkıntıya giriyorsun mesela ben htc one almak istiyorum ama telefonumun 2. eli 800 tl bile etmiyor bu da insanı zor durumda bırakıyor.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Samsung zarardir yani gecen sene 1800 e s3 alanlar 700 liraya satamiyor s4 ünde kaderi belli hatta bütün samsunglarin. Sebebi ise zaten ucuza mal olmus cihazi kar yaptiktan sonra indirmeleri bu aci gerck ama digrr bo yandan ne kadar cok satmasada Htc kazandiriyor resmen sebebi ise örnnek olarak onex modeli olabilir s3 le yakin bi tarihte cikti belki bir zamanlar performansi s3 den daha düsüktü ama hala ciktigi fiyattan cok bir deger kaybetmedi yani samsung ne kadar süper telefon üretirse üretsin plastik dısına cıkmadıkca degeri olmaz
Bnde bir zamanlar s4 kullanicisiydim iyikide iade ettim yoksa zarar edecektim

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
2000tl'ye almayın diye s4 ile açılan her konuya yazdık, şimdi bu fiyata alınır ama ben htc one almakta kararlıyım 2000 tl den düşse düşse 1 yıl sonra 1500tl ye düşer.

CMYK

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ucuzlamassa kimse alamaz ki

Reaksiyon puanı
10,315
yahu iyi de bu paralel ithalat, sonra bayağı bir sorun çıkarıyor.
ben de S3'ü bu şekilde aldım, sonra 15 günde bir mesaj aldım, "telefonunuz kayıtlı değil, bir hafta içinde kapatılacaktır" diye.
epey bi süre böyle uğraştıktan sonra sahiden kapattılar.
verdim aldığım yere, hallettiler... ama!
imei numarasını değiştirmişler, öyle halletmişler.
bunun manası otomatik gelen güncellemeler artık gelmiyor.

şükür henüz arıza olmadı ama, bir arıza olduğunda o da ayrı bir sorun oluyor.

yani bu ucuza alınan telefonlar, vergisi ödenmiş, normal telefonlar gibi olmuyor vesselam.
bu, bu şekilde alınmış bütün telefonlar için geçerlidir.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
yahu iyi de bu paralel ithalat, sonra bayağı bir sorun çıkarıyor.
ben de S3'ü bu şekilde aldım, sonra 15 günde bir mesaj aldım, "telefonunuz kayıtlı değil, bir hafta içinde kapatılacaktır" diye.
epey bi süre böyle uğraştıktan sonra sahiden kapattılar.
verdim aldığım yere, hallettiler... ama!
imei numarasını değiştirmişler, öyle halletmişler.
bunun manası otomatik gelen güncellemeler artık gelmiyor.

şükür henüz arıza olmadı ama, bir arıza olduğunda o da ayrı bir sorun oluyor.

yani bu ucuza alınan telefonlar, vergisi ödenmiş, normal telefonlar gibi olmuyor vesselam.
bu, bu şekilde alınmış bütün telefonlar için geçerlidir.

Bende güya kayıtlı yurtdışı S3 almıştım.2012 ağustosta aldım.3 ay sonra mesaj geldi."Cihazınız kayıtlı değil" diye.1 hafta sonra kapandı.Aldığım yere söyledim.Tekrar kayıt ettiler.2 ay sonra tekrar mesaj geldi."Cihazınız kayıtlı değil" diye.1 hafta sonra yine kapandı.Aldığım yere tekrar söyledim.Tekrar kayıt ettiler.En sonda 2 hafta önce yine mesaj geldi."Cihazınız kayıtlı değil" diye.Tekrar kapandı.Aldığım yere götürdüm.Klon imei çaktı.Şimdi sorunsuz şekilde kullanıyorum.Ancak güncellemede sorun çıkıyormuş diye duydum.Ben zaten Odin ile güncelliyordum hep ama klon imei li cihazları güncelleyince şebeke gidiyormuş.Belli yöntemleri var.O şekilde düzeltiliyomuş.Klon imei çakarken zaten en güncel sürümdeydim.Yakın zamanda 4.2.2 sürümü gelicek.Güncelledikten sonra sorun çıkmaz inşallah.

Reaksiyon puanı
10,315
Bende güya kayıtlı yurtdışı S3 almıştım.2012 ağustosta aldım.3 ay sonra mesaj geldi."Cihazınız kayıtlı değil" diye.1 hafta sonra kapandı.Aldığım yere söyledim.Tekrar kayıt ettiler.2 ay sonra tekrar mesaj geldi."Cihazınız kayıtlı değil" diye.1 hafta sonra yine kapandı.Aldığım yere tekrar söyledim.Tekrar kayıt ettiler.En sonda 2 hafta önce yine mesaj geldi."Cihazınız kayıtlı değil" diye.Tekrar kapandı.Aldığım yere götürdüm.Klon imei çaktı.Şimdi sorunsuz şekilde kullanıyorum.Ancak güncellemede sorun çıkıyormuş diye duydum.Ben zaten Odin ile güncelliyordum hep ama klon imei li cihazları güncelleyince şebeke gidiyormuş.Belli yöntemleri var.O şekilde düzeltiliyomuş.Klon imei çakarken zaten en güncel sürümdeydim.Yakın zamanda 4.2.2 sürümü gelicek.Güncelledikten sonra sorun çıkmaz inşallah.

yahu iyi de, ben bu odin'den falan anlamam be usta, siz biliyorsunuz hallediyorsunuz da, biz ne halt edicez peki?!

bir daha mı, tövbe!

her neyse bedeli fazla fazla ödeyip en yasal olan yollardan alıcam telefonumu.

hele bir S5 çıksın, o zamana kadar rahatım artık. :)

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
yahu iyi de, ben bu odin'den falan anlamam be usta, siz biliyorsunuz hallediyorsunuz da, biz ne halt edicez peki?!

bir daha mı, tövbe!

her neyse bedeli fazla fazla ödeyip en yasal olan yollardan alıcam telefonumu.

hele bir S5 çıksın, o zamana kadar rahatım artık. :)

Odinle güncellemek çok basit birşey.Forumda çok detaylı anlatılmış birçok konu var Odin ile güncelleme için.

Söylediğine katılıyorum.Şimdi mesela 4.1.2'nin Mayıs versiyonu yayınlanmış.Yüklemek istiyorum ama telefon artık klon imei li olduğu için yüklemeye korkuyorum.Çünkü şebeke gidiyor.Sonra uğraş dur.Boş yere başımızı ağrıtıyoruz.S5 çıktığında en garantilini en distrübütörlüsünü alacam :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
En iyisi amerikadan iphone 1000 TL ye getirtmek ne paralel sıkıntısı var ne de kazıklanma sıkıntısı var tek sorun garantisi yok o da telefona gözün gibi bakarsan bi sıkıntı çıkmaz. saygılar

Emre Can Çelik

hasankubilay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende 1400'e aldım. samsung'un işi iş değil bu böyle devam etmez :laugh:

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ne sanmıştın ki ucuzlayacak tabi ;) satış politikası.ama s3 den çok erken ucuzlamaya başladı :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
En iyisi amerikadan iphone 1000 TL ye getirtmek ne paralel sıkıntısı var ne de kazıklanma sıkıntısı var tek sorun garantisi yok o da telefona gözün gibi bakarsan bi sıkıntı çıkmaz. saygılar

Emre Can Çelik

1 yıl uluslararası garantisi var. Ama zaten insanlar pasaport kaydı yaptırabilecek olsa, hiç bir sıkıntı yok ortada. :wink:

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
s4 güzel cihaz ama bir internet paketine sahip olmanız gerekiyor unutmayın çünkü her uygulaması internete bağlanıyor