S3 yere düştü

OkanDaghan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bugum telefonum feci sekilde yere dustu ekranda catlama falan yok aka telefon sanki biraz yavasladi gibi sizce bi sorunku var yoksa benmi paranoyaklastim

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arkadaslar bugum telefonum feci sekilde yere dustu ekranda catlama falan yok aka telefon sanki biraz yavasladi gibi sizce bi sorunku var yoksa benmi paranoyaklastim

öncelikle geçmiş olsun , aman ha dikakt et derim düşürmemeye gayret göster :)
sorununa gelince telefonun yavaşlaması donanımsan birşey olduğunu sanmıyorum , muhtemelen yazılımsaldır.. düşmeden kaynaklı bir darbe olduysa bilmyiorum ama sen fabrika ayarlarına sıfırla , yani wipe yap.. sorun devam ediyorsa ve garantili ise servise götür derim..

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Öncelikle geçmiş olsun. Akıllı telefonları yere düşürmemekte her zaman fayda var. Teknoloji her ne kadar ilerlese halen daha darbe ve düşmelere bir çözüm bulanabilmiş değil. Sirnatli arkadaşımız gerekeni söylemiş zaten. Söylediği yolu izler isen sorunlardan arınma ihtimalin yüksek... Tekrar geçmiş olsun... Tekrarlanmaması dileğiyle...

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Ben bendekini 4 kere düşürdüm 3 ü aynı gün. sakarlık günümdü sanırım. Allah'a şükür birşey olmadı.
Bence senin durumda paranoyaklığa daha yakın. Hani açılmasa çatlasa kırılsa neyse de düşünce yavaşlamaz telefon :D

mehmetfurkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yok be arkadaşım, telefon yere düşünce yavaşlar mı. Bende her ne kadar feci olmasada düşürdüm ama bir sorun olmadı

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
nasıl konular bunlar allah aşkına.çalışıyorsa sorun yoktur.ben de mi açayım ayfonumun üstüne çay döküldü çalışıyor ses geliyor sıkıntı yok ne yapmalıyım diye.

embayt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birkaç arkadaşın dediği gibi düşünce bişe olmaz ki..
sonuçta donanımsal bir darbe alıyorsun..telefonu yavaşlatan etmenler ise yazılımsal olarak karşımıza çıkmaktadir..
bence sende benim gibi paranoyaksın :)..
sıkma canını format at için rahat etsin ;)..

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Konuyla ilgisi yok ama, bugün biri gözümün önünde yeni aldığı Iphone 5' i düşürdü. Acayip bi ses çıktı. Telefona birşey olmadı ama içim gitti resmen :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde düştü s3 ama çok yükseten değil 50 60 cm çocuk eline almış düşürmüş parkeye sesini duydum ya çokcanım sıkıldı baktım çalışıyor ama sonradan bir yeri felan bozulur mu ki off cvp bekliyorum

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
geçmiş olsun fakat düşen telefon çalışıyor ise için rahat olsun düşen telefon yavaşlamaz saçma bir düşünce :)
öte yandan bende daha demin düşürdüm telefonu gene ama çok şükür gene bişi olmadı :D sayamadım 5-6 kere düşürmüşümdür.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
düştü ne demek anlamıyorum kı biraz sağlam kullanın çocuk oyuncagı değil telefon bu sımsıkı tutacaksınız

Bir annenın yavrusuna sarıldıgı gibi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Korkuyorum Lg L7 2 ya ilk günde düşürdüm hopörlerine veya başka bi yerine bişey olmaz dimi telefonun dışı sağlam ?:huh:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:crying::crying::crying:Nolur biri yardim etsin telefonum note 3 yere düştü ekrani çizgi çizdi beyaz çizgiler oldu renk soldu hemen birşeyler yapmaliyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
geçmiş olsun eğer çalısıyorsa kafana takma ilk önce note 3ünü garantisi varsa garantiye gönder yoksa tamire telefon olursada kendine ekran koruyucu al benim telefonum ekran koruyuculu 7 veya 8 yere düştü bişey olmadı :)