S3 ' Üm Kasıyor Yardım..

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhabalar. bugün electroworld diye bir teknoloji mağazasına gittim. baktım orada s3 var. sonra elime aldım. benimkinden çok daha hızlıydı , ondan sonra benimkini çıkartıp karşılaştırayım dedim. ilk önce menüdeyken ortadaki tuşa bastım. electroworld'deki s3 yine daha hızlıydı. o kadarda abartılı bir fark yok fakat gözle net görürebilir bir fark vardı. birde temple run oyununda telefon kasıyor durup dururken birden donuyor 1-2 sn. sonra geri geliyor fakat bu seferde düşüp sinir oluyorum. birde bu kasma olayı telefonu güncelledikten sonra oldu sizdede söyle bişey varmı?

Reaksiyon puanı
2,148
Güncellikleri aynı mı? Yüklediğin programlardan arka planda çalışanlar da olabilir tamamen aynı şartlarda denemedinde bilemezsin telefon sorunlu mu değil mi.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bide oradaki telefonu bir sürü oyun felan yüklemişler en az 20 tane felan. bende 3 tane oyun 2 uygulama yüklü biri flash biride phoro editör. peki ben bu telefonu fabrika ayarlarına döndürsem yüklediğim uygulamalar resimlerim ve rehberdekiler felan gidermi

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
peki yaptığım güncellemeler gidermi? giderse iyi olur çünkü güncellemelerden önce telefonda kasma diye bişey yoktu güç tasarrufunda kullandığım halde. güncellemeler geldi kasmaya başladı. bende güç tasarrufundan çıkardım ama yinede kasıyor biraz.

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
o zaman fabrika ayarlarına döndürmekte bi fayda olmaz gibi.

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim telefon da kasıyor ilk aldığımla şimdiki arasında acayip fark var gerçi çok fazla uygulama var hafızası da nerdeyse tamamen dolu fabrika ayarlarına döndürürsem düzelir heralde ama şuan için kasıyor yani

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben fabrika ayarlarıcan döndürücem valla. birde mesela uygulama yükleyip silince onun kalıntıları kalıyormuş heralde. ben telefonu alalı topplam şu ana kadar 15 tane felan uygulama yüüklemişimdir. onları sildim artık ama onların kalıntıları kaldığı için kasıyor olabilir. birde güncellemelerden sonra kasmaya başladı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cyanogenmod kur sonra git ewdekiyle karşılaştır şok olabilirsin . :)

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Amma pimpiriklimişsin

kaç haftadır kullanıyorum yağ gibi akıyor telefon

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya usta gerçekten kasıyor. hadi şu oyunu boşver belki oyundan kaynaklanıyordur bozukluk vardır. fakat diğer gittiğim mağazadaki telefonla arasında gözle görülebilir bir fark vardı yani. onda ortadaki menü tuşuna basınca çok daha hızlı geliyor ana ekrana benimkinde yavaş. ve onun ayarlarda bir ayarı var .ordan orta tuşa basınca ana ekrana hızlımı yvaşmı gelsin diye ayarlıyorsun. ben en hızlıya ayarladım :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefonunu aldığın yere götür derim birsürü oyun yükledim hepsini ayna anda açıyorum hiç problem olmuyor. Bu arada en son güncelleme yüklü telefonumda şu*ana kadar*performans problemim olmadı.

blltlgn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
android dalvik cache sanal makinesi üzerinden çalışıyor. bunu temizleyince telefonun hızlandığı söyleniyor. cwm yüklü ise wipe dalvik cache diye bi seçenek var ordan temizleniyor. ayrıca telefonu kapatıp bataryayı çıkarıp 10-15 sn bekleyince dalvik cache temizleniyor bildiğim kadarıyla.
siz bi deneyin işe yarar mı bilmem.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Bi takılmışın orta tuşa, geliştirici seçeneklerindeki pencere animasyon ayarı olmasın o? Diğer telde kapatılmış olabilir, normalde görsellik için 1x, o da biraz gecikme yapıyor haliyle.
Edit: ilk cümlede yazdığımı denemişsin pardon sonradan gördüm. reçeten aşağıda o zaman.
Ayrıca kesin bir çözüm olarak telim zımba gibi olsun diyorsan; yapacaksın root'unu, düzgün bir rom bulup yükleyeceksin, üstüne çakacaksın siyah kerneli, cpu ayarlarını da dibine kadar açıp hızın keyfine varacaksın. Bak bakalım sonra o marketteki telefona telefon diyor musun. Elindekini kullanmayı öğreneceksin önce hocam. :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Orjinal romlarda kasma olabiliyor, samsung gs3 kodlarini iyi ki acti. Guncellemeleri beklersek jelly beane kadar sgs3 u randumanli kullanamayacagiz. Benim telefonda 276 tane program kurulu, telefonum rootlu ve omega v10 romu mevcut, cok iyi bir rom, telefon hic kasmiyor, orjinalden daha iyi oldugu kesin :-D

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
adam 2 bin lira verip almış telefonu, kasma yaşıyorum diyor üstüne bir de fırça yiyor iyi mi :D

Reaksiyon puanı
2,148
Bi takılmışın orta tuşa, geliştirici seçeneklerindeki pencere animasyon ayarı olmasın o? Diğer telde kapatılmış olabilir, normalde görsellik için 1x, o da biraz gecikme yapıyor haliyle.
Edit: ilk cümlede yazdığımı denemişsin pardon sonradan gördüm. reçeten aşağıda o zaman.
Ayrıca kesin bir çözüm olarak telim zımba gibi olsun diyorsan; yapacaksın root'unu, düzgün bir rom bulup yükleyeceksin, üstüne çakacaksın siyah kerneli, cpu ayarlarını da dibine kadar açıp hızın keyfine varacaksın. Bak bakalım sonra o marketteki telefona telefon diyor musun. Elindekini kullanmayı öğreneceksin önce hocam. :)

Voltage control ile mi yapıyon usta? :) ben de kurdum siyah 1.4, hangi ayarlarla oynayacağımı bilemedim :)

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güncelleme yapmadan önce ve yaptıktan sonra wipe temizliğini yapman gerekli yoksa telefonda kasmalar oluşabilir.

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Voltage control ile mi yapıyon usta? :) ben de kurdum siyah 1.4, hangi ayarlarla oynayacağımı bilemedim :)

Stweaks yok mu adamım uygulamalarda, yap onu minimum 1.4 max 1.6 gibi bir değer voltajı hiç karıştırma. :) Bataryanın canını okuyor belki ama en azından telefon sürekli hazır ol vaziyette.. :D

Reaksiyon puanı
2,148
Stweaks yok mu adamım uygulamalarda, yap onu minimum 1.4 max 1.6 gibi bir değer voltajı hiç karıştırma. :) Bataryanın canını okuyor belki ama en azından telefon sürekli hazır ol vaziyette.. :D

Tamam hocam aynı işi yapıyorlarmış stweakstan dediğin gibi ayarladım baktım voltage controlde de değişmiş, yalnız 1800'e kadar çıkartılabiliyor voltage controlde :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende s3 kullanıyorum bu ayarı nasıl yaptın? Birde hani orta tuşa iki kere tıklayınca s voice açılıyor onu mu kapattın yoksa başka bir şey mi ?