S3 mü yoksa Note 2 mi alayım?

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle herkese iyi geceler ben yılbaşında telefon almayı düşünüyorum S3 , Note2 arasında kaldım tabi ki note2 ama biraz tereddütte kaldım önerilerinizi bekliyorum

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kesinlikle not 2. Telefonu cuma
rtesi günü aldım o günden beri bilgisayara bakmadım. Internet performansi gayet başarılı spen harika olmus yazarken keyif veriyor. Cok rahat okul pantolonumun cebine sigdi tek kullanmasida oldukça rahat

mgb10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
önerileriniz için teşekkkürler peki note2deki multi windowda isteiğimiz uygulamayı açabiliyormuyuz ?

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Note 2 çok büyük teknosada felan baktım.200 mhz işlemci farkı ve s pen için tablet gibi telefonu taşımaya değmez.Ben inceledim s3 aldım ama karar senin ne için alacağına bağlı birde.Bazı arkadaşlar ha 4.8 ha 5.5 diyebilirler ama ben kullanamadım açıkçası bunları göz önünde bulundur derim ama güzel telefon.

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese iyi geceler ben yılbaşında telefon almayı düşünüyorum S3 , Note2 arasında kaldım tabi ki note2 ama biraz tereddütte kaldım önerilerinizi bekliyorum

kesinlikle senin durumundayım :) ben de almak için babamın emekli olmasını beklemek zorunda kaldım. eğer erkenden alsaydım s3 alırdım. ama biraz daha araştırma karşılaştırma yaptım şimdi iyiki erken davranmamışım diyorum yılbaşında babam emekli olduğunda note 2 alacağım inşallah :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
mgb10 her uygulama multiwindowda çalışmıyor tabiki oyun oynarken internete yada mesajlara bakamıyorsun yani =) destekliyenlerde var ileridede artar uygulama sayısı..öneri olarakta 30un da aldım iki haftayı geçti çok memnunum ama boyutları için eline al bak derim bence boyutu sorun değil ama başkası için olabiliyor

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Note 2 al, pc'yi sat.
Yani o derece iyi note.

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
note 2 kesınlıkle..yılbasından sonra fıyatının dusmesını beklıcem

T

Telefon Ustası

SDN Okuru
Kesinlikle Note 2 Alın Bende 1 Kaç Gün Sonra Alacağım S3den Özellikleri 2 Kat Daha Fazla

w0nD3rFuL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
düşünme s3 al note 2 çok büyük ama büyük telefon kullanırım hoşuma gidiyor diyorsan note 2 al ben büyük telefon fazla sevmiyorum s3 kullanmaktayım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 + büyük ekran = note 2
yani bence s3 al. bana göre o kadar büyük ekran gereksiz. s3 idealdir.