Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle herkese iyi geceler ben yılbaşında telefon almayı düşünüyorum S3 , Note2 arasında kaldım tabi ki note2 ama biraz tereddütte kaldım önerilerinizi bekliyorum
Kesinlikle not 2. Telefonu cuma
rtesi günü aldım o günden beri bilgisayara bakmadım. Internet performansi gayet başarılı spen harika olmus yazarken keyif veriyor. Cok rahat okul pantolonumun cebine sigdi tek kullanmasida oldukça rahat
Note 2 çok büyük teknosada felan baktım.200 mhz işlemci farkı ve s pen için tablet gibi telefonu taşımaya değmez.Ben inceledim s3 aldım ama karar senin ne için alacağına bağlı birde.Bazı arkadaşlar ha 4.8 ha 5.5 diyebilirler ama ben kullanamadım açıkçası bunları göz önünde bulundur derim ama güzel telefon.
Öncelikle herkese iyi geceler ben yılbaşında telefon almayı düşünüyorum S3 , Note2 arasında kaldım tabi ki note2 ama biraz tereddütte kaldım önerilerinizi bekliyorum
kesinlikle senin durumundayım ben de almak için babamın emekli olmasını beklemek zorunda kaldım. eğer erkenden alsaydım s3 alırdım. ama biraz daha araştırma karşılaştırma yaptım şimdi iyiki erken davranmamışım diyorum yılbaşında babam emekli olduğunda note 2 alacağım inşallah
mgb10her uygulama multiwindowda çalışmıyor tabiki oyun oynarken internete yada mesajlara bakamıyorsun yani =) destekliyenlerde var ileridede artar uygulama sayısı..öneri olarakta 30un da aldım iki haftayı geçti çok memnunum ama boyutları için eline al bak derim bence boyutu sorun değil ama başkası için olabiliyor