S3 mü Nexus 4 mü?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Options
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Options

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar SDNye yeni katıldım ve buda ilk konum. Şu iki telefon arasında kaldım. Nexus 4 ün özelliklerine kabaca baktığımızda s3 den aşağı kalır bi yanı yok hatta daha üstün gibi gözüküyor. Telefonu lgnin yapması bu özellikleri etkiler mi? Bu iki telefonun birbirine göre artıları eksileri nelerdir? Hangisini önerirsiniz? Birde Nexus 4ün türkiyedeki tahmini fiyatı nedir?Açıklayarak söylerseniz sevinirim..

qwerty67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LG nin telefon yapması pek güvenilir gibi deil ama Samsung denilince kesin bi sonuç elde edilebilir. Bana göre S3. Nexus 4 fiyatı ise 1500 TL civarı olabilir

Shıftdelete

Asistan
Reaksiyon puanı
0

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Altında google imzası olan her telefonu alabilirsin aslında çünkü kalite,stabilite,performans her yönden oldukça iyi ürünler. Ama gel gelelim bu telefon biraz sıkıntı olabilir. LG üretiyor kötüdür diyorsun da yıllardır telefon üreten bir firma ve oldukça da başarılı ses getiren ürünleri var. Belki google la sorun olmuştur onu bilmiyorum ama yenisi çıkıcaktır onu bekle derim.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence özellikleri hemen hemen aynı ancak 2gb ram epey bir üstünlük sağlıyor.Nexus'u alırsan güncelleme derdin olmaz.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
arkadaşlar saçmalamıyalım nexus 4 lg ve google işbirliğiyle yapıldı nasıl samsung galaxy nexusa çok destek verildiyse bunada çok destek verilecek hatta ilk androidlerin hep bu cihaz üzerindan olacağına eminim

Options

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinizden sonra kafam iyice karıştı. Çoğu kişi Nexus4ü överken bi anda üretimi durdurma haberi herşeyi mahvetti