S3 mini - Xperia P - Galaxy S2 - Galaxy Nexus yardım lütfen

endozom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefon alıcam 4 tane model belirledim ama içinden birini seçemedim. Xperia güzel ama 1305 mAh pili vardı sanırsam şarjsıkıntısı çekerim diye korkuyorum. s3 mini'de de kamera iyi değil gibi geldi s2 de eski güncelleme almaz (tabi diyeceksiniz xperia'da almaz neyin kafasındasın sen daha yeni olduğu çok tutulduğu için alır gibi geliyor bana) diye korkuyorum galaxy nexus da güzel gibi geldi ama kamerası 5 mp aranızda kullananlarınız vardır, ilgisi bilgisi tecrübesi olan vardır beni aydınlatırsanız sevinirim. Hepinize teşekkür ederim şimdiden.

galaxy s3 mini=> PassMark Android Benchmark for Samsung GT-I8190

xperia p=> PassMark Android Benchmark for Sony Ericsson Xperia P

galaxy s2=> PassMark Android Benchmark for Samsung Galaxy S II (GT-I9100)

galaxy nexus=> http://www.androidbenchmark.net/phon...g+Galaxy+Nexus

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ilk olarak nexus hariç hiçbirisi güncelleme almayacaklar jellybean aldılar ve devirleri kapandı. Bir çok sebebi var ama ayrıntıya girmeye gerek yok bunların içinden nexus alınır ama lg nexus gerisi boş.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
benim aklımda da bu modeller var bunuların haricinde 900 e 4s buldum 2.el onun haricinde galaxy nexus u çok istediklerimden biriydi ancak 5/1.3 mp bide l9 dediler ıcs alacakmıymış neymiş o var xp de batarya dediğin gibi sorunlu

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bu fiyatlara lg l9 alınabilitesi yüksek bir telefon, jelly güncellemesi de aldı muhtemelen son güncellemesi ama bu segmentte zaten hepsi son. l9 iyidir.

karadadas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş ben nexus kullaniyorum şimdiki sürümün 4.2.2 bu sürüm hala yeni çikan HTC öne bile yok telefonun sarji bana 1 gün yetiyor kamerasida fena değil biraz gece çekimleri kotu ama telefon çok stabil alirsanda pişman olmazsin