Galaxy s3 mini mi ? - Galaxy s2 mi ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Cynogenmod nexus gibi saf android versiyonu baz alır, nexus görüntüsü, launcher ı, status bar gibi özellikler aktarılır. Yani nexus tan alınma rom gibi durur cihazda. Bununla beraber, stabil çalışsın diye kendileri kernel yazarlar ama o kerneller sarjı sömürür ve ileride sıkıntı yaratır. Cynogenmod kullanacaklara tavsiyem, güç tasarrufu kernel ( Jeboo) veya siyah kernel kullansın lar

aschil

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bilmiyorum ya,bir şey yüklemem heralde aldığım gibi kullanıcam telefonu :) Ama güncelleme almazsa tel belki bir şeyler buladabilirim.

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yok ya kararımı verdım S2 bakmaya başladım bile
aynen kardeşim s2 al çünkü her türlü s3 miniden iyi ayrıca bazı yerlerde (electroworld denizli) 800 tl ye 0 s2 gördüm bilgine :) bu arada iki telefonu da kullandım s2nin ppi değeri miniye göre düşük olmasına rağmen rgb dizilimne sahip olduğu için pikselleri ayırt etmek s3 miniden daha zor

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
S2 alacaksan I9100 al, I9100G varsa alma sakın

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabi ki de s2 her onuda s3 miniden üstün ama biraz zor bulunuyor s2:laugh:

gilbert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende s2 var sevgilimde s3 mini onuda baya kullanma fırsatım oldu kesinlikle s2 derim

cagatayz

Asistan
Reaksiyon puanı
7
S2 sıfır bulabilecekmisin ki ? 2.El alıcak isen bence S3 al daha uzun ömürlü olur. ama illa ikisimdem biri diceksende s3 mini daha iyi gibi geliyor. bide alternatifin sdece samsunf da olmasın Sony veya htc aynı fiyatlı telfonlara bakmanı tavsiye ederim.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Ben S2 yi satabilirdim ama bir çok kusuru var, 2 sene 1 yl oldu alalı. Enişteme 500 tl ye sattım sonra tekrardan bana verdi :D

Üst hoparlör cızırdıyor 70 tl

Ekranda 3 tane zor belli olan çizik var

Titreşim motorunda arıza var 50 tl

Kabul ediyorsan satabilirim :) . Ama sana kötü ürün sattığım için doğru dürüst uyuyamam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabiki samsung galaxy s3 mini o cok akilli android 4.1 guncellemel var jelly bean yani 16 milyondan artik renk bulunuyor ekranda mesala sen arabadasin telefonuna elin uzanmiyor ona sadece konusmayi dene mesala de kamerani ac o acicaktir ve s3 mini de s beam var sonra android beam var yani android beam olan telefonlara vuruyosun senin ekranin ona geciyo ben ce s3 mini daha ne zellilker var saysam bitmez ya

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
tabiki samsung galaxy s3 mini o cok akilli android 4.1 guncellemel var jelly bean yani 16 milyondan artik renk bulunuyor ekranda mesala sen arabadasin telefonuna elin uzanmiyor ona sadece konusmayi dene mesala de kamerani ac o acicaktir ve s3 mini de s beam var sonra android beam var yani android beam olan telefonlara vuruyosun senin ekranin ona geciyo ben ce s3 mini daha ne zellilker var saysam bitmez ya

s2 incele biraz sdn okuru :D s3 miniden haberin varda s2 den çok haberin yok sanırım :D

WienWarrior

Asistan
Reaksiyon puanı
1
S2 al tabii ki kardeş bence zaten s2 yede güncelleme gelir

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
s2 incele biraz sdn okuru :D s3 miniden haberin varda s2 den çok haberin yok sanırım :D

Bence S2.

Vay be avatar fotoğrafını gördüm Michael Scofield ın yaptıkları tekrar aklıma geldi ne bölümlerdi ya :D Prison Break bitirdim ben böyle dizi hayatımda görmedim çok harikaydı çok sürükleyici :D

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Bence S2.

Vay be avatar fotoğrafını gördüm Michael Scofield ın yaptıkları tekrar aklıma geldi ne bölümlerdi ya :D Prison Break bitirdim ben böyle dizi hayatımda görmedim çok harikaydı çok sürükleyici :D

4 sezon ve final,her sezon burdan nasıl kurtulacaklar bunu nasıl çözeceklerle geçti,efsanedir prison break ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence kesinlikle s3 mini ben telefon kullanmıyorum ama tercihim s3 mini ve kesinlikle teknik özelliklerden başka kullanınca anlıyacaksınız farkı yani kesinlikle s3 mini:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır arkadaşım bu doğru deil s3 mini 2014 modeline güncellen mişti ve hafızası 16 gb ye yükseltildi s2 ise 16 deil 4 gb hafıza tasır lütfen yanlış bilgiler vermeyiniz tesekürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s2 var sorunsuz tamirsis alan olursa 500 tl ye verrim daha 1 senelik cıncık gibi