Galaxy S3 Mini mi Galaxy S2 Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isaac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isaac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Desire X kararımdan bütçeyi biraz arttırınca döndüm.Fiyat biraz yüksek olması nedeniyle I9300 Galaxy S3 alamıyorum ancak Galaxy S2 ve Galaxy S3 Mini arasında tercih yapacağım.Galaxy S2 Muhtemelen birkaç ay sonra üretimi bitecek ve seneye güncelleme almayacak gibime geliyor.Performans açısından iki model nasıldır?Hangisini alayım? Hangisini alırsam pişman olmam?

Granikos

Doçent
Reaksiyon puanı
13
aralarında donanım olarak pek fark yok bnm bildigim nfc fln vardır birde ekran boyutu s3 mini 4inç s2 4.3

isaac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka fikri olan varmı?

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Galaxy S2 almalısın.

Linos

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İkisi arasında kesinlikle S2, S3 Mini pek beklediğimiz donanımla gelmiyor.Yinede gönlün hangisine kayıyorsa onu almalısın, S2 iyi desek bile Minininde ondan geri kalır yanı olacağını sanmıyorum.(Hatta sağlamlık açısından daha iyi bence.)

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
s2 bende ondan daha iyi imei atılmış aldım kullanıyorum gayet memnunum..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S2 kesinlikle ARkadAşLar. BEn s2 aldırdım gayet memnunum daha iyi s3 miniden daha iyi ama s3 ile farkı yok sayılır.:yes:

faruk16

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle s2, mini bence beklentinin altında kaldı özellikle ekran kalitesi olarak, pikselleri sayabilirsiniz nerdeyse hiç tavsiye edebileceğim bir ürün değil s2nin yanında :)

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabıkı s2 .. s2 sımdı bıde Jelly bean Guncellemesı gelıyor dıye duydum bu ay .

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
S3 Mini nin tek artısı kamerası S3 gibi. Basılı tuttuğunda arka arkaya çatır çatır foto çekiyor seri biçimde. O özellik S2 de olaydı bi 4 sene daha kullanırdım :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mını. Kamera Olarak Iyı Buyuyk OlMAMASINDAN DOLayı kullanıslı . androıdı 4.1.1(jellybean) s3un bıle 4.0.0 :Dw

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence s2 al derim. ikiside arm tabanlı Cortex-A9 işlemci kullanıyor. frekans olarak s2 1.2 GHZ hıza sahipken, S3mini 1.0 GHZ hıza sahip yani aralarında sadece 0.2 lik bi fark var kamera açısından da bakarsak s2 8 megapiksel ve 1080 hd video kaydı yaparken s3 mini 5 megapiksel ve 720p video kaydı yapıyor ekran konusunda s2 4.3 inc ken s3 mini 4 inç yani az bi farkla s2 s3 mini yi geçiyor tabi bu özellikler teorikte kullanımda nasıllar bilemem s2 5 ay kullandım ısınma ve home tuşu gecikmesi dışında başka bi sorunu yoktu. ama s3 mini de yeni teknoloji nfc ve anakartta yeni düzenlemelerle ısınma biraz olsun giderilmiş olsada ben yinede SAMSUNG GALAXY S2 al derim pişman olmazsın....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende s3 mini var değiştirmek istiyorum s2 almayı düşünüyorum karasızım ...? cevap gelirse sevinirim.:wink: