S3 mini ve s4 mini için android 4,4 gelebilir...!!!

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Google Android’in 4.4 sürümüyle bütün Android telefonlarının kaldırabileceği hafifletilmiş bir işletim sistemi yarattı. Yeni işletim sistemi aynı görevleri daha az belleğe ihtiyaç duyacak şekilde geliştirildi ve bunun sonucu olarak da eski amiral gemi modellerine ve orta-alt seviye telefonlara bu güncelleme yüklenebilecek. Google bu stratejisiyle Android 4.4 sürümünü daha geniş bir kitleye sunarak tüketicileri memnun etmeyi hedefliyor.Tabi bu durumda kazançlı çıkan da tüketiciler. Çünkü çok büyük heveslerle aldığımız amiral gemi modelleri çok değil 1 yıl sonra neredeyse hiç güncelleme almaz hale geliyor! Ya da bütçemiz yetmediği için aldığımız orta-alt seviye telefonlar kaderlerine 3-5 ayda terk ediliyor. Bu durum değişecek ve Samsung bu konuda ilk adım atan firmalardan. SamMobile sitesinin eriştiği bir fotoğrafta Samsung’un hangi modellerine Android 4.4 güncellemesi getirebileceği görülüyoır.Samsung’un Android 4.4 sürümüne güncelleyeceği, listeden okunabilen cihazlar; Galaxy S4 mini, Galaxy S3 mini, Galaxy S Advance, Galaxy Ace 3, Galaxy Core, Galaxy Fame, Galaxy Ace 2 ve Galaxy Flesh. Fakat SamMobile küçük bir not da düşmüş; “Samsung bütün bu modeller için güncelleme çalışmalarına başladı fakat bu, listedeki her cihazın güncelleneceği anlamına gelmiyor. Android 4.4 ile TouchWiz arayüzünü entegre etmede problemler yaşanabilir”
Tabi kesin haberleri vermek için şu an için beklemek en iyisi fakat listeyi görüp de umutlanmamak elde değil. Özellikle orta seviye Galaxy S4 mini “çok büyük ihtimal” güncelleme alacak cihazlar arasında.
Galaxy Note ve Galaxy S2 gibi eski telefon kullanan Android severlere gelen haberler ise kötü. Bu cihazlar piyasaya çıkalı 18 aydan fazla olduğundan –şirketlerin 18 ay politikası sağ olsun!- bu cihazlar Android 4.4 sürümüne güncellenmeyecek.
KAYNAK:http://www.androidpit.com.tr/s3-mini-s4-mini-android-4-4-guncellemesi

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S4 miniye gelecek tabi gelebilir diye bi şey yok

v2beta

Asistan
Reaksiyon puanı
0
galaxy s3 mini ve s4 miniye gelecek. sammobile sallayan kim hocam? fwleri yayınlıyorlar diye herseyi bilecek halleri yok ya :)

ace 3 ace2 fame s advance core hepsine gelecek android 4.4 ve son güncellemeleri olacak.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
konu günceldir her s4 mini s4 mini vs kullanan görsün.........

- - - Mesaj Güncellendi - - -

güncel

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
O zaman s3 güncellemeyi almayacak mı amirallerde de 18 ay var mıydı

Liquem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S4 Mini icin gerekli bir guncelleme olmus cihazin sahip oldugu donanima bak birde kasmasina bak Tarihide belli olsa cok guzel olacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi ara galaxy s3'e 4.2.2 geliyordu, n'oldu yalan oldu. sonra 4.3 gelecek dediler, sorunlu rom yayınladılar.

ben size bişey söyleyeyim:

samsung, galaxy s2'ye verdiği yazılım desteğini galaxy s3'e vermeyecek. s3 üvey evlat.

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
4.4 ü sormuştum
50 -60 milyon sattığın bir cihaza neden diğerlerinden fazla destek vermeyesin ki s2 2.3 4.0 4.1 Aldiysa s3un de 4.0 4.1 4.3 ve 4.4 u alması lazım

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
4.4 ü sormuştum
50 -60 milyon sattığın bir cihaza neden diğerlerinden fazla destek vermeyesin ki s2 2.3 4.0 4.1 Aldiysa s3un de 4.0 4.1 4.3 ve 4.4 u alması lazım
s3 şuan 4.3 veriliyor bölge bölge sonra 4.4 olacak belkide saha sonraki androidi alacak sonrasınıda almayacak......

pc manyağı

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
S4 mini 4.3 gelmeyecekmi direk geçiş yapar sa 5.0 da gelir s3 mini diğer Ulkelerde 4.1.0 4.1.1 4.1.2 ve tabi 4.4 alırsa s4 tahmini 3,4 guncelleme alır

vetteron

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
S4 mini 4.3 gelmeyecekmi direk geçiş yapar sa 5.0 da gelir s3 mini diğer Ulkelerde 4.1.0 4.1.1 4.1.2 ve tabi 4.4 alırsa s4 tahmini 3,4 guncelleme alır

Pehh kendileri bilir iphonla nokia gozum kaymaya basladi bilgisayarim da win8. sevmeye basladim win8 zaten samsungun kasıntılı da biktirdi

pc manyağı

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Ya bunlari samsung yapmisi google bi norvec uretici bide Amerikan ureticisi ile anlasip dağıtiyolar ondan o kadat gecikiyo samsung dunya genelinde cok oldugugu icin telleri amerikanmi yoksa asya tarafimi oldugu zorlandigi icin karisiyo bak htcye sadece normal versiyonla rahatca yayinliyo bu samsunhun lte kaynakli bi sorunu

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
S3 mini ile Ace 2'ye gelmez, gerisini tartışabilirsiniz. :)

pc manyağı

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Ace 2 gelme ihtimali var 800 mhz x2 (çift çekirdek)ve 780 mb ram var gelir google bence applenin Ios 7 iphone 3 ve 4 de yaptigini yapiyo cok dusuk sistemli yuksek duzey yazilim s3 mini %43 gelme ihtimali var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lumia 620 kullanmış biri olarak, windows phone işletim sisteminin henüz hazır olmadığını söyleyebilirim. uygulamaların beta sürümü olur ya, windows phone da işletim sisteminin beta sürümü gibi. herkesin dilinde zaten, uygulama yetersizliği mevzusu var. ama onun dışında işletim sistemi ile ilgili eksikler de var. mesela durum çubuğunda batarya kalan yüzdesi yok. kullandığın data miktarını gösteren 'data sense' amber güncellemesi ile eklendi. güncellemeler ile birlikte, yavaş yavaş ek özellikler ekleniyor. zamanla yerine oturacaktır, daha iyi olacaktır. ayrıca görsel anlamda çok yaratıcı. şimdiye kadar hiçbir telefonda olmayan bir menüye, görünüme sahip. ama dediğim gibi zamana ihtiyacı var.

(vetteron'a cevap olarak yazılmıştır)

pc manyağı

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Ace 2 ye gelir bana gore samsungun 50 yi gecik cihaz modeli var ve bunlari temizlemeyi dusunuyor gibime geliyo bi iphone bakin kac model bide samsung a ...

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bencede gelmez ama bellide olmaz çünkü s3 mini güncelleme almadı son kez alabilir ama ace 2 için imkansız gibi görünüyor...

S3 mini ve Ace 2'nin kesin ve net alacağını sanmıyorum. Arkadaşlar çift çekirdekle, mekirdekle avutuyor kendini Kadir.

mustafa938

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Galaxy Wonder unutuldu gitti bizde custom romlara daldık :D Ama wonder a güncelleme çıkarırsa bomba olur .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
maalesef s3 mini'yide üvey evlat yerine koyuyorlar. Hem S3-S3 Mini-Ace ve Ace2'ye 4.4 gelmeyeceği kesin gibi bişey. ama 4.3'ü bilemiyorum