lsengul
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
Merhaba arkadaşlar Babamın telefonu S3 mini videodaki gibi sürekli başlıyor neden olabilir rom yüklemeye çalıştım olmadı teşekkürler
kesinlikle haklısın hocam ama yapacak bir şey varsa yapmak istiyorum malum yaş ilerleyince pe teknoloji konularında iyi olmuyorlar alıştığı için bunu yaptırmak istiyorum teşekkürlerartık ölmüştür herhalde knk 8 yıllık telefon sonuçta
orjinal rom yüklü iken birden bire bu hale geldi herhangi bir işlem yapılmadı cihaza teşekkürlerBendede s3 mini gt-i8200q olanı varyanlış rom kurduysan ondan olabilir
yok orjinal rom yüklüydüBu duruma gelmeden önce rom yüklü müydü ?
haklısınız aslında tek kullanacağı şey alo demekse 100-200 lira verip yaptırılsa kullanılabilirkesinlikle haklısın hocam ama yapacak bir şey varsa yapmak istiyorum malum yaş ilerleyince pe teknoloji konularında iyi olmuyorlar alıştığı için bunu yaptırmak istiyorum teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
orjinal rom yüklü iken birden bire bu hale geldi herhangi bir işlem yapılmadı cihaza teşekkürler
yok orjinal rom yüklüydü
peki samsung servisleri ilgilenir mi?haklısınız aslında tek kullanacağı şey alo demekse 100-200 lira verip yaptırılsa kullanılabilir
sanmıyorum. Normal bi telefoncuya götürseniz halledebilir.peki samsung servisleri ilgilenir mi?
Telefon zaten 100-200TLhaklısınız aslında tek kullanacağı şey alo demekse 100-200 lira verip yaptırılsa kullanılabilir
Ya yanlış rom yükledin, ya yüklemedin yada sistem değilde başka bir yere yükledin, hangi romu kurmaya çalıştın? Linki atarmısınız?Merhaba arkadaşlar Babamın telefonu S3 mini videodaki gibi sürekli başlıyor neden olabilir rom yüklemeye çalıştım olmadı teşekkürler
Orijinal rom yüklü iken oldu telefona müdahale dahi olmadı hocamYanlış romu kurmuş olabilirsiniz S3 ailesinde bir çok varyasyon mevcut.
Rom yüklemesi yapmadım hocam telefon orijinal romda kullanırken birden olduYa yanlış rom yükledin, ya yüklemedin yada sistem değilde başka bir yere yükledin, hangi romu kurmaya çalıştın? Linki atarmısınız?
Orijinal rom yüklü iken oldu odin ile rom yükleyin dedim bu seferde fail diye hata veriyorTelefon zaten 100-200TL
Brick etmiş olabilir misin telefonu ?
İlk başta mı Fail diyor yoksa işlemin sonuna doğru mu ?Orijinal rom yüklü iken oldu telefona müdahale dahi olmadı hocam
Rom yüklemesi yapmadım hocam telefon orijinal romda kullanırken birden oldu
Orijinal rom yüklü iken oldu odin ile rom yükleyin dedim bu seferde fail diye hata veriyor
Twrp yüklemek istedim denemek için onda yükleme sonunda diyor rom yüklemek istedim başında daha yükleme başlamıyorİlk başta mı Fail diyor yoksa işlemin sonuna doğru mu ?