S3 Mini hakkındaki görüşler

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
S3 bana büyük ve bu nedenle kullanışsız ve aynı zamanda pahalı geldi (Bir telefona o kadar para veremem.)
S3 Mini eh o kadar minik olmasa da , S3 kadar büyük değil ve fiyat olarak da avantajlı.
S3 Mini için özellikle kullanıcıların yorumlarını duymak isterim...

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Miniye 1000 TL verilmez bence S2 al daha iyi ekranı 4.3 inç ama sorun olmaz alışırsın.Minide her şeyden çalmışlar adı S3 ama telefon öle değil malesef arkadaşım aldı pişman telefon takılıyor uygulama yükledikçe ama genede karar sizin.

veyselgunduz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben pazartesi aldım . çok memnunum sana da tavsiye ederim. Ekranı süper, dokunmatik çok hızlı , oyunları mükemmel oynuyor.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
s3 mini ile s3 ün alakası bile yok. s2 almak daha mantıklı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben daha yeni aldım dokunmatigi ve kamerasından çok memnunum oldukça kullanışlı

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu Küçümsedikçe Küçümsüyorsunuz Hea Sanki Herkes Sizin Gibi Zengin Yada O kadar Bütçesi
Bende Aldım Çok Memmunum Çok Güzel Dokunmatik Felan Süper

stam01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende alacam vurucam gırbacı vuracam gırbacı

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Eminim şunu al bunu al diyenlerin çoğu o telefonu eline dahi almadı, nedense tüm sorunlar arkadaşlarının başına geliyor; hiç şu sorunla karşılaştım diyen yok... Ve anlamadığım nokta şu, ben arkadaşlarımla buluştuğumda, senin telefonun takılıyor mu takılmıyor mu yok senin telefonunda hangi uygulama var falan diye hiç soru yöneltmedim yönelten de olmadı... Bu yorumları yapan ya hakikaten teknoloji hastası ya da görmemişler... Üstelik bu eleştirileri yapanlar arasında şuna hiç rastlamadım, ben bu telefonu aldım ve çok takılıyor.... Lütfen insanları yanıltmayın... Telefon çok kullanışlı tavsiye ederim...

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eminim şunu al bunu al diyenlerin çoğu o telefonu eline dahi almadı, nedense tüm sorunlar arkadaşlarının başına geliyor; hiç şu sorunla karşılaştım diyen yok... Ve anlamadığım nokta şu, ben arkadaşlarımla buluştuğumda, senin telefonun takılıyor mu takılmıyor mu yok senin telefonunda hangi uygulama var falan diye hiç soru yöneltmedim yönelten de olmadı... Bu yorumları yapan ya hakikaten teknoloji hastası ya da görmemişler... Üstelik bu eleştirileri yapanlar arasında şuna hiç rastlamadım, ben bu telefonu aldım ve çok takılıyor.... Lütfen insanları yanıltmayın... Telefon çok kullanışlı tavsiye ederim...

Sana katılıyorum bende sdnnin inceleme videosunu izledim kötü felan dedim sonra telefonu aldim çok mutluyum tek sorun sarj çabuk bitiyor :) onada alıştım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 miniyi almadan-kullanmadan-görmeden bilmez ben bu yorumları okudum msxlabs nickli arkadaşımızın dediği çok doğru kendininz bi kullanın sonra orum yapın

adammısınız

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sana katılıyorum bende sdnnin inceleme videosunu izledim kötü felan dedim sonra telefonu aldim çok mutluyum tek sorun sarj çabuk bitiyor :) onada alıştım

başkan bende almayı düşünüyorum şarjı az gidiyor dediğin normal android akıllı telefonlar gibimi yoksa daha da mı erken bitiyor

Nevzat25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başkan bende almayı düşünüyorum şarjı az gidiyor dediğin normal android akıllı telefonlar gibimi yoksa daha da mı erken bitiyor

Normal akıllı telefonalr gibi fll oynarsan sabahtan akşama çıkartırsın rahat hiç bişe ypamssan diğer günede şarj kalır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn de aldım müthiş bir telefon s3 ün obüyüklüğü sorun olmuştu burada o sorunu çözmüşler işlemcisi ve kamerası düşük olabilir s3 e göre ama bunu fark etmek için ikiside yanyanayken uygulamaları açarsanız fark 1-2 snile belli oluyo kamereda da çok bi fark yok hemen hemen aynı. fiyatına değer de artar bile.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
s3 ile mini arasındaki farkları ben sana söyliyim ; mesela s3 de 4 çekirdek varken minide 2 çekirdek var yani s3 mini s3 ' ün kısıtlamalı hali o bakımdan dolayı sadece s3 ü öneririm.

cepehane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben kazakistandan s3 mini aldırıdım (amcama).ama pasaporta kayıt ettıremem çünkü hakkım yok .bede imei attırırsam internete girme hızında falan bi yavaşlama olurmu birde imei ne kadar gider.?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bn alalı 3 gün oldu ve cok memnunum kötü yorumlara bakmayın hepsi sacmalık kesinlikle

batuhan5gfb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Telefonu alalı 3 hafta oldu telefon gayet güzel takılma makılma yok telefonu kullandığınızda size kaliteli bir telefon kullandığınız hissiyatını veriyor telefonu küçümsemeyin.
Süper telefon parasına göre segmentine göre şarj sorunu tüm android telefonlarda var bu androidden kaynakalanıyor bide dokunmatik arayüzünden.
Ben bataryayı kalibre ettikten sonra hergün 15 dk internet 1 saat oyun 1saat müzikle 2 3 gün cıkarıyorum ama facede ve internet şarj düşmanı söylim bide duvar kağıtlarında canlı duvar kağıdı kullanmayın ayriyetten siyah ağırlıklı bir renk tercih edin vesselam.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
S3 mini ucuzladı tercih edilebilir şu anda ama s3 de çok ucuzladı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben alalı bir hafat oluyor görünüş boyut dokunmatik hepsi herşeyi çok kulanışlı ve güzel tavsiye ederim

goldteam34

Doçent
Reaksiyon puanı
50
google play store ye gelince program vs. indir diyorum indiriyor diyor indirmiyor yokmu bunun çözümü bu arada tel ultra süper Saygılar...

hby1997

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 mini artık bitti arkaşlar s3 bile kullanılmıyor artık ki minisimi kalır paranızı ona vereceğinize daha yeni modellere yönelin