S3 mini hakkında ve pil süresi görüşleriniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaslar sarj sorunu bendede var telefonu sarjdan cikariyorum %100 tus kilidine aliyorum ve 10 dakka sonra sarji %70-80 düsüyor bide telefonu kapatip actgim zaman sarji %80 de ise hemen %50-60 düsüyor nedenini bilen varmidir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:huh:Arkdaşlar Ben de Galaxy S3 Mini Core Almayı Düşşşünüyorum Ya Acaba Kullanışı Nasıldır Korkuyorum Almayı 150 tl bişey Değil Ama Sonuçta Para Arkdaş ALLah Rızası İçin Yardımcı Olursanız Sevinirimm Birazz

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
:huh:Arkdaşlar Ben de Galaxy S3 Mini Core Almayı Düşşşünüyorum Ya Acaba Kullanışı Nasıldır Korkuyorum Almayı 150 tl bişey Değil Ama Sonuçta Para Arkdaş ALLah Rızası İçin Yardımcı Olursanız Sevinirimm Birazz

Ben kullanıyorum. Gayet güzel bir telefon. Marka takıntın yoksa General Mobile Discovery'e veya Moto G'ye bak derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn şuanda kullanıyorum çk güzel hmn şarj oluyo ama çk zr bitiyo bnce al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sakın S3 mini almayın. Rezalet bir telefon.2013 mart ayında aldığım Galaxy S3 mini telefonun daha bir sene dolmadan bataryasında arıza çıktı. Telefon şarj tutmuyor, kendi kendine kapanıyordu. Ümraniye servise götürdüğümde başka tetkik yapmadan garanti kapsamına alarak yeni bir batarya verdiler. Aradan 4 ay geçtikten sonra telefon yine aynı arızayı vermeye başladı. Bu sefer Beşikteş servise götürdüm. Telefonun sağ alt köşesinde küçük bir çatlak var. Ekranı ya da fonksiyonları etkileyen bir durum değil. Ümraniye servise götürdüğümde de vardı. Beşiktaş servis bu kırıktan ötürü telefonun garanti kapsamına alınmayacağını söyledi. Ümraniye serviste böyle bir sorun çıkartmadıklarını söylediğimde "onlar hatalı prosedür uygulamış, çok istiyorsanız oraya götürün" dediler. Batarya sorunu ile telefonun köşesinin ne ilgisi var dediğimde "prosedür böyle biz bir şey yapamayız, garanti kapsamı dışıdır artık" dediler. Bir de oradaki teknisyene telefonun sorununu anlatırken ağzımdan şarj kelimesi çıkmasıyla birlikte "bataryası şişiyor telefon kendi kendine kapanıyor değil mi?" dedi daha ben cümlemi tamamlamadan. Demek ki bu telefonlarda pil sorunu yaygın bir durum, sürekli karşılaşıyorlar ki hemen tahmin etti. Belki de tüm seri bozuk, bilemiyorum. Ayrıca dediler ki "Ümraniye servis telefonun içine bakmadan bunu size verdiyse onlar da hatalı çünkü belki akımla ya da şarj aletiyle ilgili bir sorun var, ondan dolayı tekrarlamış olabilir". Yani neresinden tutsanız sıkıntılı bir durum var. Servisten aradılar geçen. Yapacağımız bir şey yok dediler. Söke söke alacağız parasını sizden demeye getirdiler. Bozuk telefonla kalakaldım. O yüzden sosyal medyada bu durumu dile getirmeye devam edeceğim. Ben mağdur oldum başka insanlar olmasın. Samsung almayın, aldırtmayın!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim s3 mini telefonum orjinal eğer telefonu elinden düşürmeyen hep internetlerde felan dolananlardansanız batarya 1 sene kadar dayanıyor sonra çok fazla şarj yemeye ve bataryası şişmeye başlıyor bunun dışında gayet memnunum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abi benimki kore malı şarzı ful doldurdugumda hemen %90 na iniyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bendede s 3mini vae telefon super memnunum ama şarj çabuk bıtıyor 2,5 3 saate

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım peki hafızası iyimi ve asphlat 7 veya 8 i kaldırıyomu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben aveadan aldım 650 tl ye çin malı yazıyor ama avea çakma satacak deil herhalde benim batarya oynamassam 2 gün gidiyor oynarsam 2:40 saat falan ben ilk aldığımda 8 saat sarjdaken oynamıştım bu yüzden olmalı çin malı olması çindeki işcilik parası az olduğundan bazı matkalar oraya yaptırıyolar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence s3 mini iyi telefon herşeyiyle ama batarya biraz sıkıntı ben aldım iyi telefon oynamassam 2 gün gidiyo oynarsam 3 saati zor buluyorum s3 mininın çin malı olması çindeki işçilikler ucuz o yüzden ve kore malı ork-jınal deil

kuiks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar. Ben nisan 2013 ten bu yana s3 mini GT-I1890 kullanıyorum. Telefon Orjinal sadece KVKsı yok. Kuzey Iraktan almıştım. 490 TL'ye ( o zaman 240 dolardı). İlk başlarda pil çok erken bitiyordu. Sonra biraz araştırdım bir kaç şey yaptıktan sonra normalleşmeye başlıyor ama yine de idare eder.Telefondan memnunum.bütün program ve Uygulamaları kasmadan çalıştırıyor. Size pil konusunda tavsiyem:
-Kesinlikle sarja zırt pırt takıp çıkarmayın. Takın dolana kadar takılı kalsın. Diyelim Işiniz çıktı % 60 dolu. O %60 neredeyse bitmeden şarj a tekrar takmayın. Aksi taktirde bataryanız erken ölür.
-android telefonlarda arka planda sarj yiyen bir çok program var. Öncelikle ayarlardan uygulama Yöneticisine girip tümü kısmından kullanamadığınız programları devre dışı bırakın ve Google play storeden task killer diye bir program var onu indirin arka planda normalde görülmeyen çalışan uygulamaları göreceksiniz. Arada bir o programla girip onları sonlandırın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende yakın zaman içinde s3 mini almayı düşünüyorum eğer batarya dayanmıyor diyorsanız telefonunuza fazldan uygulama indirmeyin ve duvar kağıdınız siyah renk seçin çünkü telefon aydın bir duvar kağıdı olursa sırf duvar kağıdı için pil harcar ve zaman aşımını 15 saniye yapın:thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende s3 mini kore malı aldım fakat şarjı İLK ÖNCE DOLDURDUM %100 yazıyo sonra 5-6 saat sonra %20,%30 olunca sinyal vermeden bir anda kapanıyor sizce sorun bataryadamıdır yoksa telefondamıdır lütfen cevap verin!!! LÜTFEEEN...:hammer::cursing::helpsmilie::thumbdown:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar sarj sürenizin uzun olmasi icin 13 saat hic telefıon u cikarmadan takmaniz gerekiyor ve S3 mini var benim de cin mali ve 13 saat in sonunda cikaridinizda tam 12 bucuk saat hic takmadanda kullanabiliyorsunuz titresiminiz felan acikta olsa ama wifiniz 24 saatte acik olabilir yani 24 saat elinizde olursa bu zaman zarfi düsebilir tam sarj bitene kadar kapana na kdarda takmamaniz lazim birde deneyin umarim isinizi görür bu soyledigim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 2 sene önce kore s3ü 300tl. aldım memnunum. şimdi batarya sorunu başladı. mavi japan alacağım. çok dayanıklı olduğunu öğrendim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öcelikle slm kore malı (replica) cihazlarda kendisi gibi batryasıda kore malıdır bende kore s3mini kulanıyorum sıfır batarya ladım telefon süper bu arda replica koremalı telefon kulananlara bi not o cihazlar sonradan açılır o cihazları fazla resetlemeyin (fabrika ayrlarına döndürmeyin) son açtığınız uygulamalda kapanmadığı için günde enaz bikere telefonu kapayıp açın...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar bende yeni s3 mini bataryası aldım 4 dişli onu akıllı şarz aletine takamadım yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuruahmet

SDN Okuru
Benimde s3 minim var kore mali 100 olduktan sonra çekiyorum eger oynarsam fazla. 2. 00.. veya 2. 30 saat gidiyo oynamazsa m akşama kadar gidiyo ben nedenini buldum benim ekranın kırıldı içine Ne bi baktım ekran acayip. Derecede ışık. Var ondan. Çok çabuk bitoyomus ama. Telefon guzell

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Bir günü bitiremiyorsun öğleden akşama kadar yetiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mini patladı diye bi haber duymuştum arkadaşımda var dünyanın oyununu yüklemiş telefon cok kasmaz ama benim tel samsung galaxy mini 1200 mah bataryayla 2 gun hatta 3 gun cıkıyo peki nasıl oluyo benim tel ozellikleri
290 mb ram
320 ye 240 ekran 125 ppi
andreno 200 grafik işlem birimi
600 mhz armv7 işlemci
telefon bataryasının kapasiteyle alakası o kadar cok değil sistemin ne kadar iyi olursa bataryadan o kadar yer
samsung pek önermem kasmaya baslıyo bi sure sonra güncelleme vermiyor vb vb kafan ağrır
general mobile discovery 2 mini
lg l70+ (lg l fino)
sony xperia e4 (maalesef bataryası çıkmıyor ama s3 mini den iyi)
e4 almanı önermem telefon takıldı batarya çıkmıyor napcan servise goturcen bataryayı cıkarcam derken donanımın zarar görme olasıgı var
sen xperia e4
gmd 2 mini
lg l finoya bak s3 mini yada bunlardan birini almanı öneririm son karar senin yeni telefonunu hayırlı olsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende s3 mini kore malı aldım fakat şarjı %20,%30 olunca sinyal vermeden bir anda kapanıyor sizce sorun bataryadamıdır yoksa telefondamıdır lütfen cevap verin.
Kardesim batarya sismesidir. Telefon sarjdayken kullanmayin bi de sadece prizde sarj edin sorun olmaz.

umut erdem

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sarj cabuk bitiyo bi gun dayanmiyo ya yedek pil tasiyacam yada powerbank alcam

S

sincapkuşçu

SDN Okuru
Arkadaşım hiç düsünmeyin almayı çok lanet bi telefon bende çin mali olanlardan var iğrenç

umutozguryildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pili gitmez bir süre sonra şişer ve hafızasını doldurursan çok fazla kasar önermiyorum.

M

Mahmut238

SDN Okuru
Bence almayın çok kötü bir telefon şarjı % 100 den 1'e iniyor .pil süresi en fazla 15 dk dayanıyor

Reaksiyon puanı
16,128
adam şuan iphone5s kullanıyor adam iphone 6s mi? iphone 7 mi alsam ? derdinde.

szanoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok kullanıldıgında sarjı ıyı gıden telefon yok artık bır powerbank le bu sorun cozulur ben solar powerbank kullanıyorum aynı zamnda laptopumuda sarj edıyorum tavsıye ederım